........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 martie 2021

Iată de ce Ivermectina și Claritromicina sunt marginalizate în tratamentul anti-Covid și de ce un medic precum Flavia Groșan e pus la zid

 

ActiveNews.ro: 

Dragoș Damian, director executiv al companiei Terapia, explică pentru oamenii de afaceri de ce Ivermectina, care a dat rezultate bune în tratamentul noului coronavirus, este marginalizată când vine vorba de autorizare și punere pe piață. „Ivermectina este ieftină, deci indezirabilă”. De aceea, sponsorii preferă să pompeze bani în acreditarea unor medicamente scumpe. Oricum ele vor fi cumpărate din bani publici în cantități uriașe, deci profitul e asigurat. O terapie ieftină pur și simplu nu rentează pentru Big Pharma.

„De când a venit vorba de aducerea în România a ivermectinei (circa 20 lei/cura), toți comunicatorii – medici, politicieni sau nepoliticieni, cu timp de emisie media practic nelimitat – s-au năpustit asupra ei cu sălbăticie, ignorând abundența datelor publicate: au invocat lipsa studiilor clinice, reacțiile adverse, uzul exclusiv veterinar ș.a. – minciuni greu de înțeles, pentru că cei care le spun cu sânge rece au, totuși, pregătire medicală. Așadar, în cel mai bun caz, nu ar fi trebuit sa piardă o bună ocazie să tacă din gură.

Ca să înțeleagă toată lumea. Pericolul cel mai mare este că acest antiparazitar ieftin reconvertit anti-Covid poate intra în uz fără sponsor, la fel ca alte 3 antivirale ieftine care sunt utilizate în protocolul terapeutic din România. Prin sponsor înțelegem o companie sau o instituție care finanțează un studiu clinic ce urmărește lansarea unui medicament. Adică cineva care plătește pentru intrarea pe piață.

Nimeni nu a plătit pentru utilizarea în Covid a ibuprofenului, paracetamolului, hidroxiclorochinei, umifenovirului, favipiravirului și, acum, ivermectinei, pentru că sunt foarte ieftine – dar există sponsori care plătesc din greu pentru alte medicamente, pentru repoziționare anti-Covid.

Prin urmare, cei care au urmărit fenomenul au văzut că, încet-încet, 4 din cele 5 medicamente enumerate anterior au fost puse la zid și s-a tras cu sete asupra lor: studiul din Lancet despre ibuprofen, ulterior retras; zvonurile despre efectele paracetamolului asupra ficatului; psihoza reacțiilor adverse ale hidroxiclorochinei; umifenovirul este, nu-i așa, din Rusia.

În aceeași manieră se încearcă acum asasinarea ivermectinei”, consideră Dragoș Damian, CEO Terapia, citat de Cluj.24.ro.

El acuză corupția și interesele din sistemul sanitar pentru această stare a lucrurilor, subliniind că linșajul la care a fost supusă doctorița Flavia Groșan este o reacție de autoapărare a acestui sistem opac și unilateral. Pilduitor este faptul că medicamentul folosit de medicul orădean, claritromicina, este o substanță ieftină și, deci, nu are un sponsor pentru studii clinice, în timp ce un alt medicament, cel mai scump din protocolul Covid, de 8000 lei/cura, se folosește în continuare în România, deși datele clinice au arătat că nu are beneficii. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

https://daniel-roxin.ro/iata-de-ce-ivermectina-si-claritromicina-sunt-marginalizate-in-tratamentul-anti-covid-si-de-ce-un-medic-precum-flavia-grosan-e-pus-la-zid/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu