........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 martie 2021

Cât mai răbdăm nedreptatea și batjocura ???

 Dr. Vasile Astărăstoae se declară solidar cu Dr. Flavia Groșan, dacă aceasta va fi sancționată de Colegiul Medicilor: Mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs

Cunoscutul medic și profesor universitar ieșean, dr. Vasile Astărăstoae, s-a oferit s-o ajute pe doamna doctor Flavia Groșan, dacă se va ajunge să fie sancționată de Colegiul Medicilor.    Curaj și încredere. Dacă Colegiul vă sancționează, decizia poate fi contestată în Contenciosul Administrativ. I-am comunicat doamnei doctor Pantis că dacă se ajunge la o astfel de situație mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs. în probleme de etică medicală. Bineînțeles dacă Dvs. acceptați. Fără falsă modestie, am și expertiza și experiență în acest domeniu”, a scris el, ca reacție la o postare a dr. Groșan.  

Reamintim că Flavia Groșan a fost chemată la o Colegiul Medicilor din Bihor, după ce a devenit public că tratează, cu succes, pacienții de covid cu altă schemă decât cea oficială.

 https://r3media.ro/dr-vasile-astarastoae-se-declara-solidar-cu-dr-flavia-grosan-daca-aceasta-va-fi-sanctionata-de-colegiul-medicilor-ma-ofer-pro-bono-sa-fiu-expertul-dvs/?fbclid=IwAR2fsLXpsCXusXv9kEZhH8TRgMx8CLDFv_CW6IV1cbpU-AgktG0WmgD9WyM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu