..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 martie 2021

Avertisment: Vaccinul NU aduce revenirea la normalitate

 Adjunctul ministrului britanic al Sănătății a avertizat că nici măcar pentru cei vaccinați viața nu va reveni la normalitate.

 

 În cadrul unei conferințe de presă organizate la Downing Street, profesorul Johnathan Van-Tam a afirmat că oamenii nu este cazul „să se dedea unui abandon sălbatic” după ce au fost vaccinați până când se va putea determina dacă ei nu pot răspândi virusul.


Potrivit The Times, Van-Tam a declarat că oamenii va mai fi necesar să aștepte „două sau trei luni” pentru a-și regăsi libertățile, timp în care urmează să se analizeze dacă vaccinurile sunt eficiente pentru oprirea transmiterii virusului.

Omul nu poate merge „unde are el chef”

Doctorul a spus că oamenii nu e cazul să creadă că „după a doua doză de vaccin este normal să se dedea unui abandon sălbatic și să meargă la sălile de bingo sau unde au ei chef”.

Din păcate, pentru moment este o imagine destul de sumbră și de deprimantă. Situația în Marea Britanie este deja precară în numeroase regiuni, în special în sud-estul Londrei”, a spus Van-Tam.

Guvernul britanic studiază în prezent efectul vaccinului anti-covid pentru a determina dacă persoanele vaccinate sunt mai puțin susceptibile să devină purtători asimptomatici.

Noul cuvânt magic

Van-Tam a declarat că este „foarte probabil” că vaccinurile vor împiedica o persoană să se îmbolnăvească. Totuși, el a subliniat că acum este dificil de spus dacă ei pot transmite virusul, precizând că noul „cuvânt magic” va fi „transmisia”.

Grupul Consultativ Științific britanic pentru Urgențe (SAGE) a avertizat și el că, dacă persoanele vaccinate își vor lua prea multă libertate după ce au fost injectate, câștigurile inițiale ale dezvoltării vaccinului ar putea fi reduse.

Jonathan Stafford Nguyen Van-Tam nu este la primul său avertisment sumbru.

Războiul fără sfârșit

Pe 2 decembrie, el declara:
Dacă cred că va exista un moment în care să avem o petrecere mare, când ne vom arunca măștile și dezinfectatul de mâini, strigând «Gata, s-a terminat», așa cum a fost la sfârșitul războiului? Nu, nu cred.”

Și oficialul a adăugat:
Cred că acest fel de obiceiuri cu care ne-am învățat (măști, dezinfectant, distanțare – n.r.) vor persista pentru mulți ani, și ar fi un ceva foarte bun dacă ar fi așa.”
 
 http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26353


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu