..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 decembrie 2020

Tratamente naturiste pentru tratarea tulburarilor cardiace

 de la 09 Dec. 2020


Tulburarile cardiace apar atunci cand inima bate ori prea incet, ori prea repede. Acest lucru se poate traduce si prin faptul ca impulsurile care coordoneaza bataile inimii nu functioneaza in mod normal.

De cele mai multe ori aceste tuluburari pot fi inofensive si le putem tine sub control prin medicamente sau alte tratamente naturiste. Totusi, daca simptomele specifice precum tremur, ameteli, dispnee, accelerarea sau incetinirea batailor inimii sau chiar lesin continua sa va supere, este cazul sa mergeti la medic pentru o investigatie mai amanuntita.

In continuare va prezentam cateva tratamente naturiste pentru a trata aceasta afectiune:

1. Tratament cu talpa-gastii 

Se consuma sub forma de tinctura, cate 20 de picaturi de 3 ori pe zi. Tinctura se poate achizitiona din orice magazin de tip Plafar si se utilizeaza conform indicatiilor de pe ambalaj.

2. Tratament cu valeriana 

Se consuma sub forma de infuzie, preparata dintr-o lingurita de radacini la o cana de apa. Infuzia se bea pe parcursul unei zile.

3. Tratament cu degetel rosu 

Se foloseste tinctura glicero-alcoolica din care se iau cate 10 picaturi pe zi, timp de 2-3 zile. Tinctura se poate achizitiona din magazinele de tip Plafar si se utilizeaza conform indicatiilor de pe ambalaj.

4. Tratament cu brad, pin sau molid

Se foloseste o infuzie in uz extern, obtinuta din 200 g planta la un litru de apa clocotita. Infuzia se adauga la apa de baie. Esenta de brad se foloseste, de asemenea, pentru baie, adaugand 10 ml la o cada de apa.

Esente se pot achizitiona din magazinele Plafar si se utilizeaza conform indicatiilor de pe ambalaj.

 Citeste si SOLUTII NATURALE PENTRU AMELIORAREA ROZACEEI

https://www.sanatatesistaredebine.ro/boli-si-afectiuni-18/tratamente-naturiste-pentru-tratarea-tulburarilor-cardiace-2632.html?utm_source=rev-sanatate-11122020&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=1317461

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu