........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 septembrie 2020

Marea Britanie a recunoscut «anomaliile statistice»: Mii de decese de Covid-19 au fost eliminate din bilanțul oficial al guvernului.

... după rectificări ce arată că în acesta au fost incluse și persoane care au murit din alte cauze

Mii de decese de Covid-19 au fost șterse din bilanțul oficial al guvernului de la Londra, după ce s-a constatat un „fiasco” al contorizării morților. Conform Daily Mail, decizia a venit după ce secretarul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a ordonat încă o revizuire urgentă a modului în care se calculează numărul zilnic de decese în Anglia din cauza „unor anomalii statistice”.

Asta după ce, într-un studiu intitulat „De ce nu se poate vindeca nimeni niciodată de Covid-19 în Anglia – o anomalie statistică”, cercetătorii britanici de la Universitatea Oxford susțineau că potrivit metodei folosite de către autoritățile sanitare, Public Health England (PHE), „un pacient testat pozitiv, dar îngrijit cu succes și care a părăsit spitalul, va fi înregistrat ca mort de Covid-19 chiar dacă a avut un atac cardiac sau a fost zdrobit de un autobuz, chiar și trei luni mai târziu”.

Conform analizei lor, asta ar fi însemnat că, din punct de vedere tehnic, nimeni nu s-ar mai putea recupera după Covid-19 și pentru toți pacienții confirmați pozitivi din Anglia un eventual deces ar fi putut fi pus pe seama coronavirusului.

Prin urmare, în urma revizuirilor, peste 5.000 de decese puse pe seama Covid-19 au fost eliminate din numărul oficial al morților din această țară.

Profesorul Carl Heneghan, directorul Centrului pentru Medicină de la Oxford, a declarat pentru The Sun: „Este o decizie sensibilă. Nu are niciun rost să atribuim decese infecției cu Covid-19 la 28 de zile de la infectare. Dacă este cineva care a luat virusul într-un azil de bătrâni în martie și s-a recuperat, iar săptămâna trecută a murit în urma unui atac de cord, ce ne spune asta de fapt?

Este greu de acceptat faptul că această eroare statistică grosolană a fost o simplă scăpare. Cifrele umflate repetate iar şi iar de mass-media au făcut parte din arsenalul de inducere a fricii în rândurile populaţiei, de o pandemie fabricată, pentru a accepta scenariul dresajului planetar ce a fost minuţios pregătit.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24527


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu