..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 septembrie 2020

Colonel din trupele speciale ruse: «Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității»

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a oferit un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.
Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din acest interviu:
„Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și un efort al puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aceasta este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman.
Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste care operează din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar fi necesar să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi, oamenii din lume, suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubil legate între ele.
Există diferențe între Constituții – aplicate sau nu, acesta este un aspect diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a-i lipsi pe oameni de aceste drepturi a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți își amintesc acest aspect, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC şi asupra Pentagonului din SUA a fost declarat războiul global împotriva terorii… Acum au avut nevoie de o altă scuză, mai puternică, pentru preluarea controlului asupra umanității. Așa că au inventat coronavirusul.”
http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24470

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu