........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iulie 2020

Didier Raoult savantul francez care a găsit un remediu pentru Covid-19: «Vaccinurile nu sunt întotdeauna soluția cea mai bună!»

 
Într-un interviu acordat revistei Paris Match, prof. Raoult afirmă că „în fiecare an, 2 milioane de oameni mor la nivel mondial din cauza infecțiilor respiratorii. În ianuarie 2017, într-o indiferență generală, gripa de iarnă a omorât 15.000 de oameni [în Franța – n.r.]”, ne informează ActiveNews.ro.

În altă ordine de idei, profesorul spune că găsirea unui vaccin pentru o boală care nu imunizează este o provocare idioată. El dă exemplu virusul HIV, pe care s-au cheltuit 30 de miliarde de dolari pentru un vaccin, fără rezultat.
Vaccinurile nu sunt întotdeauna soluția cea mai bună. Găsirea unui vaccin pentru o boală care nu imunizează… este o provocare idioată. Au fost cheltuite peste 30 de miliarde de dolari pentru un vaccin contra HIV și iată rezultatul! Nu este război al laboratoarelor, ci al inteligenței.
Este și-așa destul de greu să vaccinezi corect împotriva gripei, dar împotriva unui virus nou… Sincer, șansele ca un vaccin pentru o boală emergentă să fie o unealtă de sănătate publică sunt aproape de zero
”, a declarat medicul.
El a mai spus următoarele, cu privire la tratamentul pentru Covid-19:
Un studiu ce va fi publicat în curând va demonstra fiabilitatea tratamentului cu hidroxiclorochină. În ceea ce privește azitromicina, este cel mai prescris medicament din lume după aspirină. Tratamentul propus de mine deranjează pentru că este banal precum varza, de-aceea este atât de deranjant”.
Prof. Raoult a fost membru al Consiliului Științific creat de Guvernul Franței, dar a părăsit acest for pentru că, spune el, se caută consensul cu orice preț, în condițiile în care fiecare reprezintă instituția care l-a trimis acolo.
Era necesar să facem pe plac celor de la Institutul Pasteur, Inserm, etc. Nu era nimic fiabil din punct de vedere științific acolo”, a adăugat el pentru Paris Match.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23998

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu