........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 iunie 2020

Toate bolile din trup se pot citi pe față – Iată ce legătură există între ten și organe

În tradiţia populară chineză se consideră că aspectul general al feței şi culoarea sa sunt legate direct de starea de sănătate a întregului organism. Problemele de la nivelul diferitelor organe şi sisteme (respirator, sangvin, nervos, digestiv etc.) se reflectă în anumite zone precise corespondente de pe chip.

În imaginea de mai jos este reprezentat în ce zone ale feţei se proiectează principalele organe ale trupului.


Culoarea pielii

- Problemele sistemului cardiovascular se manifestă prin înroşirea pielii feței, mai ales în jurul nasului.
- Cearcănele sub ochi reflectă dereglări în funcţionarea rinichilor, iar culoarea palidă a feţei indică probleme la plămâni.
- Nuanţa gălbuie sau verzuie a feţei este un semnal al problemelor la ficat, iar dacă fața are o nuanţă mai apropiată de oranj atunci probleme sunt probabil la nivelul splinei.

Ridurile

- Ridurile pe podul nasului indică o aglomerare a murdăriei în intestin.
- Ridurile sub ochi şi pe frunte sunt un semn al reţinerii lichidelor în organism, datorată dereglării funcţionării rinichilor.
- Ridul vertical între sprâncene poate indica probleme la nivelul ficatului.

Ochii

- Irisul transparent este un indiciu al ficatului sănătos.
- O nuanţă prea întunecată a pupilei poate fi un indiciu al problemelor cu rinichii.
- Dacă în jurul pleoapelor au apărut contururi albe, probabil este afectată splina.

Gura

- Partea de sus a buzei superioare reflectă sănătatea stomacului, iar partea sa de jos este un indicator al sănătăţii ficatului şi pancreasului.
- Buza inferioară reflectă sănătatea intestinului. Dacă ea este inflamată, probabil există probleme la nivelul tractului digestiv.
- Coşurile apărute pe buza inferioară pot semnifica prezenta ulcerelor în sistemul digestiv.
- Nuanţa palidă a buzelor este un simptom al anemiei.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu