..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 iunie 2020

Cu sau fără mască ?

Nu mai purtați masca !
Pandemo-paranghelia e o abureală. A fost mult umflată cu morții furați statistic de la categoriile grele de box: cancer, cardiovasculare, diabet, cronice..
Nume de notorietate și tot mai mulți doctori încep să vorbească despre implicarea politicului în manipularea asta. În toată lumea. Miza e obișnuirea treptată a oamenilor cu simbolistica botniței și cu suprimarea treptată a libertăților individuale fundamentale.
..
Cine o dorește?
Cabala GLOBALISTĂ, neocomunistă, caracatița neomarxistă căreia îi taie brațele administrația Trump de câțiva ani încoace. Aceeași cabală globalistă deține controlul la UE, Bruxelles, ONU, OMS, în presa scrisă și televizată, în mafia vaccinărilor obligatorii și în destule guverne care nu-și mai servesc interesele naționale. George Soros e cel mai emblematic pentru conspirația antidemocratică globală.
Guvernanții români, la fel și clonele lui Iliescu din PSD, joacă tot de partea băieților răi. Spre deosebire de trădătorii noștri, polonezii, ungurii și cehii se opun agendei ascunse a globaliștilor care doresc în mod fățiș o Nouă Ordine Mondială.
Dan Enache
Măștile trebuie să se oprească acum !!
(Monica Benet)
"Fiica mea. 19 ani. Sănătoasă. Casiera la un imens lanț de magazine alimentare. A început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. Dureri laterale și de spate. Greață .. Durere în piept. Medicul a trimis-o pentru radiografie toracică .. Ceva „s-a aprins” pe partea dreaptă. Trimisă pentru RMN. Tomografie. Ecografie a zonelor din spate și abdomen .. NIMIC .. În timpul lucrului nu a putut să respire. Dureri în piept. Grăbită la UPU, aflat în carantină. Testată pentru covid. De la sine înțeles că nimeni nu poate fi cu ea. Se dovedește pleurezie. .. O inflamare a exteriorului mucoasei plămânilor. Se datorează faptului că poartă o mască peste 8 ore pe zi, 5-6 zile pe săptămână. Respirând propriile bacterii, dioxidul de carbon a provocat o infecție. Și acum are dureri severe. Trebuie să stea acasă. Nu veți vedea asta pe rețelele de socializare! Are 19 ani sănătoși. Și acum este legata de pat și se luptă să respire. Antibiotice. Steroizi. Tratamente de respirație."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu