Există două categorii mai favorizate, mai apte, când se pare că se confirmă zicala „tot răul spre bine”: sunt cei săraci şi cei bolnavi. Aceştia uită pentru moment factorul de nesănătate al alimentaţiei naturale, îl experimentează ei înşişi, fără să bănuiască faptul că intră într-un proces de trezire în care, vă asigurăm, procesele sunt ireversibile. Un om conştient nu va mai accepta să mănânce carne, când ştie prea bine că „obiectul” era cu o zi înainte un animal în privinţa corpului fizic fiind la fel ca el. Acel animal avea sentimente şi o viaţă cât de cât, care nu primejduia viaţa mâncătorului de carne. Pentru acest om, imaginaţia a ieşit din starea latenţă, acest fenomen spulberă în fiecare zi starea de obişnuinţă.
Ieşirea din latenţă a Imaginaţiei – fenomen ce spulberă starea de obişnuinţă
Dar să ne aplecăm puţin asupra a două aspecte ale obişnuinţei: cea tradiţională (statică, formală, generală) şi cea absolut necesară, fiindcă pentru cei care consumă alimentaţia naturală aceasta a devenit foarte plăcută şi extrem de necesară. Trecerea de la obişnuinţa statică la cea dinamică determină factorul de evoluţie. Spuneam mai înainte că progresul, mişcarea continuă într-o manifestare, schimbarea pentru cei care consumă alimentaţia naturală, nu are un termen, limită, scop. Pentru aceşti oameni deschiderea devine mereu mai largă. Obişnuinţa tradiţionalistului este cantitativă, a celuilalt devine calitativă. Pledăm din suita faptelor şi nu a unor teorii ce pot determina anumite ideologii sau dogme ce nu mai sunt posibile într-o continuitate a progresului a existenţei. EXPERIENŢA PERSONALĂ ESTE NECESARĂ PENTRU A CONFIRMA SITUAŢIA.
Pentru începători, obişnuinţa nu trebuie să fie un impediment, ci o notă de umor, fiindcă obişnuinţa continuă să-i aducă experienţe pe care le-a depăşit deja, însă în acest mod are posibilitatea vie de a realiza comparaţia. După câteva luni sau un an de alimentaţie naturală a mânca un pateu sau macaroane ne provoacă o stare de insuficienţă, de stinghereală, de nesiguranţă, faţă de starea plăcută, relaxantă prin alimentaţia naturală. Aceste experienţe sunt deci necesare pentru că ne confirmă situaţia prin însăşi rezultatele testului nostru.
Cercetarea şi nu acceptarea este în măsură să determine suita progresului. Insistăm şi adresăm rugămintea în acest sens ca aceia care sunt dornici să-şi asume riscul şi fericirea propriei vieţi, care doresc să iasă din cercul vicios al condamnării la moarte, să nu accepte fără să verifice o asemenea alimentaţie naturală. În acest caz, această experienţă nu va dura şi se vor vedea din nou în situaţia anterioară. Obişnuinţa este deja un factor de menţinere a populaţiei la un nivel retrograd, sclavagist.
Sclavia ţine din situaţia faptului că omul actual trebuie să muncească cât mai mult pentru a-şi asigura banii necesari cumpărării de alimente denaturate, ce constituie un viciu.
Acesta, la rândul său, determină dezastrul actual prin care definim situaţia ca fiind un GENOCID PREMEDITAT.
Pe acest fond se manifestă o eutanasie disimulată.
Sunt de acord bătrânii cu această condamnare?
Numai în această ţară există şase milioane de pensionari, toţi condamnaţi la moarte din cauza insuficienţei cunoaşterii şi a menţinerii nivelului actual de cunoaştere. Este exploatat aspectul deja câştigat: fixarea în orgoliu, nervozitate, frustrare. În general aşa-zişii bătrâni sunt cu totul de acord cu o această condamnare, dar în mod particular dacă fiecare este luat în parte şi întrebat dacă îi convine, rezultă că nici unul nu-şi doreşte acest lucru.
Cu toate acestea, nu-şi doresc o schimbare care se numeşte viaţă. Sclavia este un mod de a menţine o civilizaţie sau o societate la un nivel de inactivitate creând impresia celor care se consideră puternici că sunt stăpâni. Nu bănuiesc că, continuând să se alimenteze în mod denaturat vor ispăşi aceleaşi pedepse.(…)
Nu vrem să frustrăm pe ceilalţi, deoarece informaţia, adevărul, experienţa, datele ştiinţifice cât mai holisitice, prin ele însele vor edifica şi vor determina un început de cercetare şi meditaţie asupra unor aspecte pe care, pur şi simplu, presa, radio şi televiziunea le evită sistematic. Din contră, sunt instituţii ce pledează pentru tradiţii şi menţinerea unor aspecte ridicole care întrun fel pun umărul la genocidul actual. Alimentaţia naturală există, gata preparată de natură, ea costă de zece ori mai puţin, iar transformarea omului devine incalculabilă, şi mai ales în privinţa evoluţiei şi restabilirii relaţiilor umane, se subînţelege la nivel de Pace.
ELTA UNIVERSITATE
ION DUMITRESCU – „17B – Alimentația”
https://magiepegeea.wordpress.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu