..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 septembrie 2015

Mesaj de la Yeshua: Profunda expansiune a energiei voastre divine.

(13 sep. 2015; channeler: Fran Zepeda)
Traducere Copnst. Mihăilescu

Bună ziua și binecuvântări, iubiți frați și surori. Am venit să vă aduc ghidul pentru o și mai adâncă expansiune. 
 Expansiunea profundă a energiei divine începe să fie destul de evidentă pentru mulți dintre voi, și aceasta se realizează prin deschiderea unei porți stelare ocazionată de eclipsa de lună din această lună și de Echinocțiul de toamnă. Este vorba de energiile aduse de momentul „Lunii Sângerii”.
A sosit momentul în care voi trebuie să vă simțiți mai confortabil cu propria voastră energie divină, o energie specială care se extinde și care se preconizează să vă apropie mai mult de Sinele vostru Divin unic (n.m.: în vederea contopirii sufletului cu Spiritul). 
Acum este important ca, în primul rând, să vă preocupe propria voastră ființă, și, în subsidiar, preocuparea pentru ceilalți. Așa dar, preocupați-vă de dezvoltarea și extinderea propriei conștiințe, în această perioadă unică de ascensionare.
Evoluția fiecăruia dintre voi este importantă nu numai pentru entitatea respectivă dar și pentru celelalte entități, prin influența benefică pe care o produce pentru colectivitate. Aceasta deoarece se consolidează unitatea dintre suflete, pe drumul lor ascendent.
Am venit la voi acum cu mare dragoste necondiționată pentru voi toți cu încurajarea pentru a vă menține concentrarea pe intenția de extindere a Sinelui vostru Divin. Este un lucru minunat.
Sunteți la începutul realizării imaginii de ansamblu a lungii voastre călătorii de creștere a conștiinței. A fost greu, dar sunteți pe punctul de a fi depășit această etapă existențială deosebit de dificilă.
Călătoria voastră actuală, și care se apropie de final, a început cu mult timp în urmă, când și eu mă aflam în propria mea încarnare, în urmă cu mai mult de 2000 de ani. Atunci eu am adus un anumit nivel de Lumină, potrivită și suportabilă pentru omenirea de atunci. Lumina pe care am adus-o eu s-a răspândit mult mai departe decât vă puteți voi imagina.
Perpetuarea propagării acestei Lumini de-a lungul călătoriei voastre a ajutat procesului de conștientizare și de ascensiune pe care sunteți aproape de a-l încheia, la nivel individual și colectiv.
Acum a sosit timpul pentru a explora la un nivel mai profund conexiunea voastră cu Creatorul și sursa de energie din miezul ființei voastre, centrul inimii voastre. Inima voastră are acum o legătură mai profundă și mai amplă cu Sursa, prin portaluri energetice care s-au deschis sau se vor mai deschide. Pe de altă parte, această legătură aduce un plus de libertate și de clarificare, dincolo de nivelul la care ați ajuns vreodată. 
În felul acesta, Creația devine mult mai accesibilă înțelegerii voastre și vă ajută la dizolvarea barierelor iluziei și vă ajută să vă amintiți de conținutul de cunoaștere depozitat în profunzimea ființei voastre. Concomitent, vă apar anumite abilități de existența cărora nu erați conștienți anterior. Aceste sunt abilități care vă sunt necesare în exprimarea voastră ca ființe multidimensionale, căci voi începeți acum să vă extindeți atât în Univers cât și în Multiversuri.
Vedeți voi, aceste abilități, pe care începeți a vi le redescoperi, nu privesc doar abilitățile de comportament dar sunt și elemente care vă vor apropia de înțelegerea mai corectă a Unimii  completează imaginea mai mare a TOT CEEA CE EXISTĂ.  Conștiința colectivă se va extinde în continuare, pregătindu-vă să trăiți miracole mult mai mari în viitor, oferite prin Grație Divină.  
Mai marea voastră expansiune individuală, o mai mare legătură cu Sursa, o mai mare extindere către TOT CEEA CE ESTE aduc o mai deplină libertate și claritate Divină, servind scopului vostru primordial.
Acum deja, dar mai ales în viitor, puteți accesa vibrațiile mai înalte ale dimensiunilor superioare, cu mai multă ușurință și asta deschide calea păcii și iubirii care trebuie să domnească în toate lumile Creației.
Acesta este un lucru minunat, dragi frați și surori. Voi trebuie să fiți apreciați pentru determinarea cu care v-ați dorit această expansiune, chiar dacă, uneori, ați simțit aceasta ca și când ați fi fost izbiți de un zid. Cu fiecare lovitură ați devenit mai puternici și mai hotărâți să treceți „dincolo”. În final, această expansiune trebuie să curgă liber , fără să vă dea impresia că vă loviți de noi ziduri. Puteți parcurge acest drum cu atât mai ușor cu cât nu vă veți opune curgerii energiilor portalurilor care s-au deschis și care urmează a se mai deschide. Acceptați tot ceea ce vine peste voi, binecuvântați-l și aveți încredere că totul este menit să vă ajute în evoluție. Aveți credință! Momentele de claritate, de înțelegere („aha”) vor mai fi multe și toate vă sunt puse în cale pentru o din ce în ce mai bună înțelegere.
Deci, preaiubiților, expansiunea voastră va continua; nu vă temeți de ea, acceptați-o și binecuvântați-o. Harul Divin începe să se abată și asupra sufletelor voastre. Calitatea voastră de ființe infinite începe să se manifeste atât în stare de veghe cât și în pasajele onirice ale vieții voastre. Spațiul din sufletul vostru este foarte mare și, pas cu pas, voi veți începe să-l explorați. Voi sunteți ființe divine și infinite.
"Cerul reprezintă limita", dragilor. Voi nu vă veți opri niciodată din expansiune. Cu cât vă veți extinde, cu atât veți realiza că această experiență mirifică este dulce și vă aduce bucuria cunoașterii.  Eu sunt mereu alături de voi în pace, dragoste și veșnică binecuvântare.
Fratele vostru iubitor, Yeshua
SURSA: :https://franheal.wordpress.com


Un comentariu:

  1. Multumesc ,posesorului cestui blog,multumesc traducatorului si multumesc draga maestru inaltat Iisus Sananda ,stiu ca ai fost esti si vei fi alaturi de noi ,eu te-am simtit alaturi intotdeauna am o relatie mai speciala ptru care i-ti sunt foarte recunoscatoare.Vreau sa le inpartasesc tuturor celor ce citesc aceste minunate randuri,ca am in suflet un minunat sentiment de fericire,inplinire ,bucurie ,sentimente pe care vreau sa vi le transmit si voua cu gandurile cele mai pozitive urmate de Iubirea ,Lumina si Pacea din Inima mea .am fost si sunt deschisa la toate energiile care vin acum pe Pamint .Sunt multe de spus poate alta data ne vom inpartasi trairile si doresc din tot sufletul sa ne si intilnim la nivel fizic momentan sunt in Italia voi ajunge in curind in frumoasa si iubita mea Romanie, va iubesc pe toti Namaste.Sigur ne vom intilni curind IN NOUA LUME ,pe NOUL PAMINT ...M:C

    RăspundețiȘtergere