..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 septembrie 2015

IUBIND PREZENTUL

Mesaj săptămânal ( 13-20 sept.2015) de la Mekchizedek
(13 sept.2015; chaneler Julie Miller)
Traducere Const. Mihăilescu.

Atunci când un eveniment sau situație este dureros, uneori devii abătut și letargic. Astfel de experiențe dureroase pot veni fără nici un avertisment sau prin acumularea de evenimente dificile cărora nu le dai atenție sau le răspunzi superficial. Pas cu pas, ele se acumulează, devin tot mai presante impunând o rezolvare. Știți și voi că „până nu te lovești cu capul de pragul de sus nu-l vezi pe cel de jos”.
Înainte de a începe iradierea propriei lumini interioare, ființa umană trebuie să încerce să pătrundă mai adânc în interiorul ei pentru a-și descoperi puterea și determinarea de a evada din starea de mizerie morală dar mai ales spirituală în care a există.

Pe măsură ce începeți să ieșiți din groapa întunecată a mizeriei și sentimentelor de neajutorare, se produce un fenomen de măturare în zona exterioară a ființei, acolo unde s-au depus și s-au sedimentat „praful și murdăria”, generate de modelele negative și formele de gândire învechite. Pentru ca să se facă loc unui fel diferit de gândire, provenit din locuri mai luminoase. Când un suflet este în curs de a se re-naște, o mulțime de evenimente favorabile se conjugă. Nu puteți să vă păstrați vechile forme de gândire, de apreciere și de comportament dacă acestea v-au cauzat multă durere și multă frustrare. Asta mai ales că există în firea fiecărei ființe tendința de a progresa.
Amintiți-vă, dragii mei, că mereu trebuie să vă țineți sub observație propria voastră persoană, care, uneori, poate fi atrasă și spre lucruri care doar par a vă fi necesare, la un moment dat. Rezistați acestor tentații neproductive și care, în fond, se opun propriei voastre evoluții. Amintiți-vă mereu că nimeni și nimic nu vă poate obliga să faceți alegeri care nu sunt în interesul ascensiunii voastre. Ca urmare, tot ceea ce faceți, tot ceea ce gândiți sau intenționați cade în propria voastră responsabilitate. Nu trebuie să mai reveniți la fapte ale trecutului. Ele sunt consumate și și-au produs efectele. Dacă se impune, luați noi hotărâri, faceți noi alegeri, pentru a nu fi obligați să repetați vechi și triste experiențe. Veți spune:” Ușor de spus, greu de realizat!” Nu, nu este de loc așa. Claritatea în gândire și determinarea contează. Le aveți pe astea, aveți totul pentru a merge înainte.

Desigur, orice obiectiv trebuie abordat la timpul potrivit iar efortul trebuie dimensionat în limitele capacităților de moment ale celor care le inițiază. Păstrați-vă în aceste limite, dacă vreți să nu treceți prin faze dureroase și dezamăgitoare. Păstrați-vă calmul și răbdarea, nu vă impacientați că ceea ce așteptați, și pentru care ați depus eforturi, nu apare prea repede în realitatea voastră. Multe condiții dau măsura modului cum aceste obiective se materializează în viața voastră.
Nu uitați că voi încă nu sunteți complet vindecați; ați fost operați pe cord deschis, ca să zicem așa, și „convalescența” poate lua timp.Timpul de vindecare este un parametru personalizat, propriu fiecărei ființe. Asta se datorează, și aici, multor condiții. Important este că fiecare „pacient” se va bucura de dragostea și compasiunea pe care le merită.
Dragii mei, important este ca veți primi exact cât ființa voastră s-a calificat să primească. 
Mai facem o recomandare: iertați-vă pe voi înșivă pentru tot ceea ce ar fi trebuit să faceți altfel. 
Aveți o importantă scuză: erați în programul de experimentare, unde se mai poate și greși. Aproape tot ceea ce creați constituie prototipuri, pe care vă puneți marca proprie. Poate, și e firesc, ca primul vostru produs din această serie să nu iasă tocmai strălucit. Îl veți perfecționa până când vă veți mândri cu el și va fi considerat ca ieșit „din mâna” unui maestru.
Iartă-te pentru ceea ce acum realizezi că nu a fost bine. Dacă te ierți nu vei permite emoțiilor negative, întunecate să te contopească. Ai suferit suficient pentru această experiență dureroasă. Reține învățătura și aruncă restul. Zațul acela este o adevărată otravă pentru sănătatea ființei tale totale. 
Eliberat de tarele, de povara trecutului, eliberat de emoțiile distructive, te-ai curățat suficient pentru a deveni o ființă complet „recondiționată” și aptă pentru a avea succes în viitor.
Știm că, uneori, după doi pași înainte poate să vină unul înapoi. Ei și, oricum linia pe care o tragi acum este deasupra ultimeia pe care ai trasat-o. Ăsta este oricum o dovadă că urci, nu cobori. 
Dragul meu, crede în tine, crede în originea ta divină, crede în viitorul tău luminos! Ești capabil de schimbare căci în tine stă o măreție care așteaptă să iasă pentru a străluci în tot ceea ce faci tu.

Pe măsură ce începeți a vă face planuri pentru de viitor, bazați-vă pe ceea ce v-a reușit foarte bine, selectați din bagajul experiențelor voastre doar ceea ce a fost pe placul inimii și sufletului vostru. Nu luați cu voi tot ce este în recipient căci, ceea ce s-a depus la fund va tulbura tot conținutul. Fiți selectivi! 

Cu cât vă veți deveni mai conștienți de anumite obiceiuri comportamentale debilitante, cu atât veți deveni o ființă mai bine „filtrată”, mai selecționată. Nu contează cine ai fost, dar contează cine ești! Aceasta implică și progresul dar poate însemna și regresul. Viitorul vostru, al fiecăruia, nu va fi un rezultat al întâmplării ci o consecință firească a prezentului.
Nu uitați că există exemple, modele pe care le puteți urma, dacă pentru alții au fost de succes. Nu este obligatoriu să urmați experiența altora, dar este firesc ca această cale să fie mai ușoară, din moment ce voi puteți sări peste faza experimentală și să aplicați doar rezultatul, modelul la care au ajuns ei. Studierea experienței evolutive a altora este foarte indicată pentru că vă dă posibilitatea să evitați erorile și să scurtați drumul către nivelele superioare de dezvoltare. 

De ce spunem noi că experiențele dureroase ale trecutului nu trebuie retrăite, reamintite? Pentru că amintirea lor reînvie scene și întâmplări dureroase, poate tragice, care sunt deținătoare de puternice energii de joasă frecvență care pot influența nu numai starea de moment dar și sănătatea ființei voastre totale (corp fizic, mental, emoțional).  
Pe măsură ce începeți explorarea cavernele adânci ale sinelui vostru interior, veți descoperi că limbajul corpului și modul vostru de viață ca ființă, se regăsește în mintea voastră, iar unele dintre aceste moduri trebuie eliberate (abandonate) pentru a nu-și mai găsi loc în prezentul vostru. Există mai multe forme de eliberare sănătoase, care pot fi avute în vedere și practicate: rugăciune contemplativă, meditație, yoga, exerciții care stimulează funcția creierului, și altele, care vă sunt recomandate de școli cu multă experiență în domeniu.

Pe măsură ce învățați să vă eliberați trecutul, căruia i se asociază emoțiile distructive, începeți să ajungeți la înțelegerea importanței care trebuie acordată iubirii pentru propria voastră ființă, iubirea pentru propriul vostru sine. Pentru a fi fericit, nu depinde de alții ci numai și numai de tine. Pentru a deveni fericiți, nu vă bazați pe alții. Numai voi sunteți sursa și beneficiarul propriei voastre fericiri. 

Mai întâi, trebuie să fiți mulțumiți de voi înșivă. Știm că recomandarea asta este dificil de realizat. Cum să fiți mulțumiți cu voi înșivă, când, de ex. sunteți bolnavi, sunteți săraci, bătrâni și ne ajutorați? Și totuși, recomandarea rămâne valabilă. Dacă tu nu te iubești, dacă nici măcar tu, atunci, ce pretenție poți avea de la alții să te iubească? Nu uita că ceea ce ești acum reprezintă rezultatul alegerii tale!! 
Ai însă o șansă: când începi să te iubești pe tine însuți, energiile care vor începe să se regăsească în tine vor fi pozitive, ceea ce înseamnă că va fi loc din ce în ce mai puțin pentru cele negative. Și acolo unde încep să predomine energiile pozitive, începe să apară și starea de bine, îndestularea, mulțumirea, sincronicitățile, sănătatea fizică, psihică, mentală. Dar, atenție, astea nu apar peste noapte.Trebuie menținută această dispoziție, crescută și permanentizată această atitudine. Adică, fiți răbdători cu voi, și schimbarea va fi inevitabilă.
Pe măsură ce veți continua să faceți schimbări pozitive în modul vostru de viață, vor apărea și modificările la care sperați. 
Faceți-vă un calendar cu etapele prin care doriți să treceți. Când ați depășit un termen, corectați-l cu blândețe, fără auto-pedepsire sau încrâncenare. Afișați acest program la vedere pentru a vă aminti mereu de el. 
 Poate că la început vă va fi mai greu, dar, după un timp, totul va deveni o obișnuință, aproape un automatism. Toate au un început. De ce nu ați începe chiar de astăzi?
O certitudine există: veți constata că totul a meritat din plin.
Așa dar, renunțați să vă aduceți în gândire trecutul vostru dureros. „Puneți-i cruce”!
Dacă acest trecut vrea să revină, nu-i mai permiteți să se așeze „la o cafea”. Aveți și puterea și libertatea de a o face. De ce să tot „ rupeți coaja la o rană care este aproape vindecată?”

Dragilor, nu uitați că sunteți ființe foarte puternice și puteți face o deprindere în spune adio zilei care v-a adus evenimente neplăcute. 

În plus, niciodată nu ați fost lăsați singuri. Amintiți-vă că divinitățile sunt aproape de voi și doresc să vă răspundă la orice chemare lansată din puritatea inimii voastre. 
Eu sunt Melchizedek
Sursa: http://lightworkers.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu