..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 august 2015

Cu fiecare zi, Noua Lumină strălucește mai puternic (II)

Mesaje de la Adama, Mama Divină, OWS (Cel Care Servește) și Ashira.
( 29 iulie 2015; channeleri  James Mc Connell și dr. Susan Sammarco)
(Notă: mesaje primite pe 26 iulie 2015 în Glendale, AZ)
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)

Cel Care Servește
Salutări vouă! Eu revin la voi pentru a răspunde întrebărilor pe care veți dori să mi le adresați; vin împreună cu sora noastră, Ashira, care, de asemenea, așteaptă să-i puneți întrebări.
Așa dar, suntem gata să vă răspundem. Întotdeauna așteptăm cu interes și nerăbdare întâlnirea noastră săptămânală. Ne-am obișnuit cu acest program al întâlnirilor cu voi. Ne străduim să fim cât mai documentați pentru ca mesajele noastre să vă fie cât mai utile.Totodată, energiile pe care vi le trimitem cu ocazia acestor întâlniri periodice,  produc în ființa voastră schimbări în structura ADN-ului vostru, ele fiind recepționate de voi la nivelul glandei pienale și în centrul inimii voastre.
Toate acestea aduc schimbări, în ceea ce privește capacitatea voastră de a ancora energiile telurice pe care le recepționați.
Da, literalmente eneriile noi bombardează Pământul cu intensități mari și pe zone foarte întinse. Scopul principal este trezirea celor car încă n-au făcut-o încă.
Voi, care sunteți Lucratori întru Lumină, Luptătorii și purtătorii Luminii, faceți un lucru minunat deși foarte dificil. Voi luptați să readuceți Lumina pe Pământ și în fiecare ființă. Voi sunteți percepuți ca făclii vii care luminează întreaga planetă.
Maestrul a spus: "Eu sunt calea, adevărul și viața". Unii spun ca aceasta este similar cu: „Eu sunt Lumina”. Sțiți la ce Maestru fac referire.
Acum, rolul vostru este de a aduce Lumina și nu este greșit să spun că voi suntați calea, adevărul și viața (sau Lumina). Pentru această grea dar sublimă sarcină, v-ați pregătit îndelung. Fiți gata prietenii mei, frații mei, surorile mele. Totul este pe cale să se schimbe. Ați auzit mereu și mereu: „Voi sunteți cei care slujesc acum”. Trompeta va suna când nici nu vă veți aștepta; va suna deșteptarea și veți sări în sus de bucurie dar și de surpriză. Veți zice: „Iată că este adevărat! Nu ne-au mințit!”
Aveți întrebări pentru mine și pentru Ashira?
Întrebare: Am avut o experiență neplăcută cu cineva care m-a vampirizat energetic pe aproape toată durata călătoriei pe care am făcut-o cu acea persoană. Disciutând cu cineva desptre acest lucru, mi s-a spus că, pentru a evita asemenea situații, ar trebui să port cu mine un cristal de OBSIDIAN, pentru protecție. Ce spui despre aceasta?
OWS:  Da, îți răspund, după care, presupun că și Ashira va avea ceva de adăugat.
Printre diversele modalități de protecție energetică, există și cea cu cristalul de OBSIDIAN, dar sunt multe alte cristale cu asemenea proprietăți.
În cazul tău, beneficitatea cristalului de OBSIDIAN o deții încă de pe timpul Atlantidei și Lemuriei. Există între tine și acest cristal o anume afinitate, un tip de rezonanță, care nu v-ați pierdut-o de-a lungul timpului. Cristalul acesta te poate ajuta prin acțiunea lui de a te apăra de energiile negative care te-ar putea agresa. Sunt și alte cristale indicate în asemenea cazuri, pentru protecție, cum ar fi AMETISTUL și CUARȚUL

Dar trebuie să știți, de asemenea, că nu sunt afectați negativ cei care nu acceptă că ar putea fi afectați, ceea ce va face imposibilă introducerea în ființa lor a unor programe de teamă (n.m. că ar putea fi vulnerabili la asemenea atacuri de negativitate).
Și conștiința voastră este capabilă să ridice bariere în calea energiilor negative, care vor să vă agreseze.
Vă puteți amplifica puterea, devenind o citadelă inexpugnabilă, dacă vă puteți convinge mintea să vi se alăture în acest demers. Convingeți-o să acționeze prin intermediul inimii. Pe măsură ce vă creați această barieră, nicio energie negativă nu vă va mai putea afecta.
Puteți folosi lumina corpului mental, dacă ați ajuns să lucrați cu ea. 
Desigur, asta face Lumina.
Procedați astfel: imaginați-vă cum ființa voastră se înconjoară de Lumină. De mare ajutor este să vă folosiți în acest exercițiu de flacăra unor lumânări aprinse și plasate în jurul corpului fizic. De asemenea, puteți să utilizați imaginar (sau chiar material) o sursă de raze violete. Flacăra violet are un efect foarte puternic în crearea unui zid de nepătruns spre corpul vostru. Sunt multiple metode de producere a unor asemenea „instrumente” de protecție.
Vrei să completezi cu ceva, Ashira?
Ashira: Nu, răspunsul tău a fost perfect și complet.
Întrebare: În ceea ce privește mentorii noștri, vom începe comunicarea la un nivel telepatic?
OWS: Da. Vor începe să lucreze cu voi. Sunteți deja în pregătire, în acest sens. Cum veți comunica, veți afla pe parcurs. Nu numai cu frații și surorile din Galaxie, cei din tărâmul Agarthan, cei din tărâmul angelic, dar și cu proprii voștri frați și surori de pe planetă. Veți învăța comunicarea telepatică și veți găsi că este mult mai ușor decât prin cuvinte. Mă rog, poate că nu este prea potrivit aici cuvântul „mai ușor”. Oricum, veți constata cât de avantajos este să comunicați telepatic, nu prin cuvinte, fie doar și pentru faptul că vorbele sunt interpretabile diferit, intonația îndeplinind un rol determinant. Gândurile, sentimentele realizează telepatic legături imposibiul de alterat. Interlocutorul vostru nu va mai putea spune una și gândi alta. (Nota C.M.: unul din cele mai importante avantaje în utilizarea comunicării telepatice este că interlocutorii nu tebuie să cunoască o limbă anume. Comunicarea telepatică exclude minciuna, prefăcătoria).
Mulțumit de răspuns? Ashira, faci o completare?
Ashira: Mă face să zâmbesc gândul că în visele tale, deja folosești comunicarea telepatică cu cei cu care te întâlnești în stare onirică. Vreau să spun că, de fapt nu va fi o noutate pentru tine, decât în stare de veghe.
OWS: Foarte bine. Alte intrebari aici? Văd că domnul de aici vrea să pună o întrebare. Puneți-o, domnule James!
James: Când sunt în meditație, ceva parcă nu se potrivește. Nici nu pot explica acea stare. Sunt alunecări din meditație în realitate.
OWS: Răspunzi tot tu, Ashira?
Ashira: OK, răspund eu. Deci, ai senzația că ești controlat?
James: Nu sub control. Nu mă pot concentra suficient, îmi apar secvențe care mă conturbă.
Ashira: Ei bine, tu vezi asta ca pe un lucru rau. Noi vedem acest lucru ca fiind bun!
De fapt este un semn că meditația ta este interferată de scene din alte dimensiuni. Acestea sunt sclipirile pe care le sesizezi în timpul meditației. Pentru unii, asemenea sclipiri provin tot din lumea 3D. Le apar în colțul ochilor, ca vedere laterală.
Nici în acest ca, ceea ce se întâmplă nu este rău. Este fructul minții care se comportă ca o maimuță, așa cum spunea Buddha. Cu timpul, mintea se liniștește și „iese din scenă”. Aceasta va fi o oportunitate pentru tine de a muta intenționat contemplarea mai departe, lăsând scenele colaterale să se estompeze.
Vă încurajăm să nu renunțați la ședințele de meditație. După un timp, veți constata că aveți progrese.
Acesta este un mesaj și o încurajare pentru fiecare dintre voi cei aflați în această cameră, și nu numai.
Toate fac parte din energia care vine, vă înconjoară și vă pătrunde. Este energia care vă deschide noi oportunități de a vă recupera abilitățile pe care le aveți și de care vă foloseați în alte vieți sau în alte dimensiuni.
Noi cunoaștem că în înaintarea voastră vă mai puteți și poticni. Asta am dori să subliniem. Important este să vă ridicați și să înaintați, să nu vă descurajați și să nu vă opriți. Pe măsură ce progresați, vălul începe să se destrame și atunci începeți să știți ce trebuie să faceți și care vă sunt abilitățile recuperate.
Veți auzi mai mult, veți vedea mai multe, veți gusta mai multe, veți experimenta mai multe. OWS, dorești să completezi?
OWS:  Nu am completări, Ashira, mulțumesc.
Întrebare: Referitor la corpul mental de lumină, cum putem să lucrăm cu el și cât este de puternic?
OWS: Ai pus două întrebări: cum poți dipune de corpul mental de lumină și cât este el de puternic. Mai întâi, răspunsul la cea de a doua întrebare. Succint: într-adevăr corpul mental de lumină este foarte puternic, mai puternic decât v-ar trece...prin minte.
Este disponibil pentru voi? Da. Oricând îl chemați și vă concentrați pe el. Credeți și veți vedea că este adevărat. Credeți și veți ști. Aceasta este cheia.
Ori de câte ori te vei concentra asupra lui, îl vei găsi acolo și vă slujește acționând în numemele și în interesul tău. Asta atâta timp cât ceea ce faci nu este împotriva firii și a menirii tale de ființă inteligență și cu discernământ. Înțelegi? Asta este cheia. Alte întrebări?
Întrebare: Aș dori să întreb despre orbs. Au ceva de-a face cu civilizația Aviarilor Albaștri? Au o natură umană? Există un motiv pentru care numărul celor care i-au observat a crescut?
OWS: Da. S-ar părea că mulți se confruntă cu aceste entități „orbs” observate în diferite îmrejurări și diferite locuri. Ceea ce știm este că ele sunt ființe multidimensionale, care au ajuns aici, pe Pământ, în spațiul vostru. Ele sunt considerate de mai multe tipuri. Acum, dacă acestea aparțin civilizației Aviatre Albastre sau sunt alte tipuri de entități sferă, răspunsul nostru este că ar putea aparține și acestei cuivilizații. În acest moment este însă puțin probabil.
Mai sunt și alții care se confrunta cu această realitate și care susțin că aceste entități vin de mult mai departe; mă refer la Corey Goode, care a scris despre aceasta. Aceștia, deși sunt pe planetă, nu și-au făcut încă apariția. Pentru cea mai mare parte a celor care au văzut aceste sfere, care apar și dispar intempestiv, este un semn de conștientizare a multidimensionalității sufletelor voastre. Asta este ceea ce se întâmplă aici și acum; în viitor vor apărea și alte prezențe și manifestări de care nu trebuie să se teamă nimeni. Vă integrați în multidimensionalitate.
Ai de adăugat ceva, Ashira?

SURSE: www.meetup.com/ancient-awakenings
               www.ancientawakenings.org

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! MINUNAT ŞI VĂ MULŢUMIM-PACE ŢIE TRADUCĂTORULE fără de care nu aş fi înţeles !

    RăspundețiȘtergere