..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 august 2015

Pamflet

image
PAMFLET Balada lui Viorel Ponta, cântată de ansamblul „L...
„Viorele, Viorele, unde-s conturile tele...“
Examinare după Yahoo

(http://adevarul.ro/entertainment/muzica/pamflet-balada-viorel-ponta-cantata-ansamblul-liviu-dragnea-8_557ecc98cfbe376e354d0e8b/index.html) 

2 comentarii:

  1. Adancimea/amplitudinea spirituala a unui om, nu ar trebui sa aiba mici portiuni/laturi nici din politica ,nici din presa de ..aprozar, cu ramificatiile ei...Acestea impurifica complet orizonturile spirituale, si nu au loc/rost nici macar a fi amintite. Chiar daca administrarea unui blog inglobeaza si destule maniere personale, nu trebuie abuzat nici un pic de asta. Nu cred ca nu exista subiecte suficiente, si adanci, chiar daca unii dintre cititorii acestui blog pot avea de pilda si asa tendinte. Cu tot regretul si lehamitea necesara pentru orice mi-ar tulbura bruma de liniste !

    RăspundețiȘtergere
  2. E un pamflet care vorbește despre o realitate. Și Iisus combătea nelegiuirile și prădătorii (amintiți-vă cum i-a alungat pe negustorii necinstiți). Dacă vrem să fim liniștiți și curați (inclusiv spiritual) nu trebuie să băgăm sub preș gunoiul, prefăcându-ne că nu există și că păstrăm curățenia; trebuie să-l scoatem și să-l aruncăm. Aveți o concepție eronată despre rolul nostru, al fiecăruia dintre noi. Lehamitea dv. și invitația la non-acțiune reprezintă o dezertare; dacă toți dezertăm, cine ne mai apără? Vreți să-i chemăm pe ....extratereștrii să ne facă ordine și curățenie? (De altfel, și așa o fac, spre rușinea noastră). Mai gândiți-vă! C.M.

    RăspundețiȘtergere