..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 octombrie 2012

Mesaj de la Mira, din Înaltul Consiliul Pleiadian



(2 oct. 2012; channeler Valerie Donner, posted by Andrew Eardley)
  
Pleiadele
Salutări, eu sunt Mira. Vă salut din partea Consiliului Pleiadian și din partea noastră a tuturor celor care vă iubim și vă dorim fericirea. Suntem concentrați în totalitate pe ceea ce se întâmplă acum la voi, pe Pământ. Este o transformare monumentală. Fie că este vorba de oceane, de profunzimile Pamantului, de ecosistemele voastre, manifestarile meteo, secetă, erupțiile vulcanice și cutremure, toate au rolul de a realinia și reechilibra energiile planetei.

Unele dintre aceste energii au un impact asupra vieților voastre ca grupuri sau ființe individuale, fie că este vorba de relațiile dintre voi, comunitățile voastre, fie de starea financiară și economică a fiecărei națiuni și a fiecărui individ în parte. Transformările sunt grandioase iar voi le trăiți pe propria voastă piele. Mulți dintre voi aveți probleme de adaptare și chiar de supraviețuire în fața deslănțuirii acestor forțe majore. Întreaga planetă este străbătută de curenți neobișnuiți, provocați de reașezarea sistemelor planetare. Majoritatea dintre voi simt schimbarea într-un mod mai clar sau mai confuz. Oricum, însă, puțini dintre voi se simt stabilizați. Mai nimic din ceea ce se întâmplă nu are loc după un scenariu cunoscut.
Aveți instabilității politice și economice, revolte, mai ales în zonele în care este nevoie de cea mai mare curățenie.

Țineți minte: toate aceste manifestări, toate aceste evoluții pe plan local sau global au scopul de a edifica o Nouă Societate pe un Nou Pământ. Pentru unii este tristețe, pentru alții, nostalgie iar pentru alții, bucurie. Tristețea edificiilor Vechiului Sistem care dispare, nostalgie după bogățiile și pozițiile care păreau solide și inexpugnabile. Și bucurie, pentru puritatea noului, claritatea inimilor deschise, sentimentul adevăratei libertăți.  Cum să știți, cum să fiți voi siguri că vă așteaptă un viitor minunat și luminos, având în vedere haosul și instabilitatea care vă înconjoară acum?

Observăm cât de mulți oamenii se agață de trecut și nu doresc să-l părăsescă, chiar dacă a fos dureros. Ei s-au obișnuit cu palpabilul chiar dacă acesta nu le asigura fericirea.  Cum să-ți lași nenorocul din mână pentru  bunăstarea care ți se promite, dar pe care n-o zărești?  

În Pleiade nimeni nu are o asemenea atitudine, nimeni nu se cramponează de trecutul nefericirilor apuse. Noi, reprezentanții popoarelor pleiadiene, suntem prezenți acum lângă voi și încercăm să vă ușurăm saltul către lumină și adevărata libertate. Această sarcină ne produce o reală satisfacție, când vedem că vă putem fi de folos. Din ce în ce mai mulți dintre voi înțeleg și acceptă apropierea și prezența noastră și doresc să ne vedem, în sfârșit.
Încercăm să vă facem să vă amintiți trecutul și originile pentru a accepta mai ușor prezentul. Cu cât veți fi mai deschiși acestei perspective, cu atât ea se va manifesta mai curând în realitatea voastră palpabilă. Puntea între trecutul și prezentul vostru este aproape construită. Curând o vom inaugura împreună.

Toți fondatorii civilizației umane, și nu numai, se concentrează acum asupra Pământului. 
Există milioane de nave spațiale care vă înconjoară planeta, în așteptarea momentului oportun debarcării reprezentanților civilizațiilor acestui univers.
Toți dorim ceea ce este cel mai bine pentru voi, civilizația Pământului. Cunoașteți, desigur că ceea ce se întâmplă pe planeta voastră, afectează nu numai acest Univers dar și întreaga Creație, și asta, credeți-ne, nu este puțin. Dar tot ceea ce se întâmplă la voi, decurge și este consecința doar a alegerilor voastre, nimeni neavând dreptul să le nesocotească. Noi lucrăm pentru voi, pentru binele vostru (implicit, și al nostru) dar numai în limitele a ceea ce ne permiteți voi, căci „ jucăm pe terenul vostru
Valerie

Încă nu s-a încheiat anul 2012, așa că așteptați-vă la binecuvântări și miracole despre care nu aveți încă habar. Ele sunt, de fapt, transpunerea în realitatea planetei a capacităților și atributelor voastre, pe care le scoateți acum la lumină.
Sunt Mira
 

SURSA: http://www.thegroundcrew.com 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu