........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 octombrie 2012

MESAJ CĂTRE FAMILIA NOASTRĂ PĂMÂNTEANĂ.


De la Arhanghelii Rrafael si Samuel

(14 oct. 2012; channeler Konstantinos)

Iubiți copii ai iubitului Creator, Suntem energiile celor pe care voi îi numiți Arahn. Rafael și Arhan. Samuel

Noi și o infinitate de alte ființe energetice formează familia voatră, lumea vostră interioară și ființa voastră. Voi ne atribuiți portrete și reprezentări simbolice din imaginația voastră, voi ne invocați atunci când aveți nevoie de prezența și ajutorul nostru. Viața noastră, vă asiguram, este "suprasolicitantă", dar acest lucru nu este în nici un fel similar cu stresul cotidian la care sunteți voi supuși. Noi ne ducem la îndeplinire sarcinile noastre și ne simțim binecuvântați pentru aceasta. Eu, Raphael, printre altele, am însărcinarea de a trimite energii de însănătoșire către aceia care îmi cer ajutorul pentru a le dezintoxica organismul de otrava provocată de energiile de joasă frecvență. Trimit energiile mele atât entităților individuale cât și colectivităților aflate în diferite dimensiuni și pe diferite tărâmuri.

Voi puteți lua legătura cu noi, ne puteți contacta, prin meditații care vă ajută să plonjați în lumea voastră interioară. Aceasta se realizează prin conectarea la Sinele vostru Înalt (Superior) prin meditație. Pentru a reuși să vă transpuneți în această stare, trebuie să vă creați momente de liniște și deconectare de lumea exterioară.

Fiecare dintre voi reprezintă un aspect la scară mică al Creatorului. Versiunea voastră personalizată se poate conecta cu Marele Tot Ceea ce Este, prin intermediul scânteii divine care există în fiecare dintre voi, și pe care o numiți Sinele vostru Interior, Sinele Înalt sau Sinele Superior.

Toate adevărurile pe care unii dintre voi le-ați realizat până în prezent, se desfășoară în mod constant în viața de zi cu zi, prin intermediul lor, la scara care sunteți. În sine, viața voastră este o dovadă de necontestat a existenței Duhului care vă susține. Cu toate acestea, mai există încă ființe care au ales ca, deocamdată, să nu deschidă ochii pentru a vedea adevărul și Lumina. Este alegerea lor și trebuie respectată, și, din acest motiv, este inutil să se insiste aupra lor. Aceste suflete nu sunt gata, nu sunt pregătite pentru a accepta marile adevăruri ale vieții și creației. Ceea ce puteți face pentru ei este să rugați îngerii să-i ocrotească încontinuare oferindu-le, ca și voi dealtfel, înțelegerea și dragostea de care au nevoie, pentru ca singuri să se apropie de momentul trezirii lor. 


Eu, Samuel, sunt cunoscut vouă prin diferite capacități, prin care vă pot fi de folos. De exemplu, atunci când apelați la mine, pentru a vă ajuta să găsiți lucrurile pe care le-ați pierdut. Mă chemați să vă ghidez să găsiți ceea ce căutați, indiferent că este vorba de portofel sau de calea pe care doriți s-o identificați, pentru a merge mai departe. Puterea mea de a vă ajuta, eficiența mea, depinde de puterea voinței voastre de a face ceea ce îmi cereți. Astfel, trebuie să cunoașteți că dacă, în legătură cu ceea ce doriți sau căutați, aveți îndoieli, dovediți neîncredere și teamă de insucces, atunci câmpul de manifestare a "miracolului" se diminuiază sau se blochiază iar obiectivul nu va fi atins.

Voința este o forță foarte puternică. Când urmăriți să atingeți un obiectiv, să găsiți ceva pierdut sau să aflați soluția la o problemă, tratați acea problemă ca pe una deja rezolvată. O voință stabilă, nefluctuantă, vă va conduce la o rezolvare sigură a ceea ce căutați.

Formarea și declanșarea energiilor noastre, pentru vindecarea voastră, pleacă, vă asigurăm noi, de la voi. Noi suntem doar triangulația (dezambiguitatea) a ceea ce voi doriți. Voi creați prin VOINȚĂ puternică, INIMĂ puternică și MINTE stabilă. Toată creația voastră se realizează prin intermediul acestei treimi, care există în fiecare dintre voi.

Ar trebui să puteți vedea măcar reflecții ale esenței voastre de diamant, luminozității voastre, frumuseții și divinității voastre. 

Trăiți și experimentați pentru a vă revela Sinele vostru Interior care vă va ajuta să înțelegeți scopul pentru care ați venit în această viață.

Suntem Arhanghelii Rafael și Samuel și vă asigurăm de iubirea noastră totală, așa cum ne iubim pe noi înșine.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu