........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XXIV)
Dan Bozaru
Chiar dacă viziunea superficială a multor oameni îi face pe aceştia să creadă şi să spună că, de fapt, „nimic cu adevărat notabil nu s-a petrecut până acum, că arestările în masă nu au fost efectuate, că sistemul financiar nu a fost înlocuit şi că extratereştrii nu au aterizat încă pe Pământ”, totuşi nu trebuie pierdut din vedere că în spatele întregii situaţii mondiale există mişcări masive ale evenimentelor şi foarte multe elemente care acţionează indirect, dar corelat, în vederea atingerii valorii critice, dincolo de care totul va începe să se manifeste în cascadă. Despre aceste aspecte am scris în unele dintre articolele anterioare şi nu vom mai reveni aici. 
Cei chinuiţi, mai mereu cârcotaşi, frustraţi şi aroganţi, care „ne spun de fapt cum sunt lucrurile” şi care „ne demonstrează că mai nimic nu este adevărat” vor trebui să se confrunte cu propriile neîmpliniri şi aberaţii atunci când totul va începe. Ei fac parte din categoria celor care, orbiţi fiind de manifestarea ieftină a orgoliului, se pierd de fapt în iluzia ţesută de sistemul ideologic care a fost impus de „elita” satanică a masonilor. 
Practic vorbind, ei nu fac nimic constructiv, ci doar critică şi fac observaţii pe care le consideră „inteligente”; nimeni nu-i opreşte să acţioneze în acest sens, dar asta ne face să observăm structura lor lăuntrică, modul de gândire, sentimentele adevărate pe care ei cred că le „ascund” în spatele unor observaţii aşa-zis „ştiinţifice” sau „pertinente”. Problema cu aceşti oameni este că ei se confruntă în profunzimile fiinţei lor cu felurite forme ale sentimentului de frică, ce îi îndrumă (prin reacţii tipic egotice) să găsească tot felul de „explicaţii” sau „observaţii” la situaţia actuală a omenirii, ori la problemele de natură ştiinţifică sau de natură mai ocultată ce au fost tratate în această serie de articole. 

Cealaltă categorie de fiinţe este mult mai luminoasă şi mai deschisă faţă de adevăr, dorind cu entuziasm să contribuie la ascensiunea conştiinţei omenirii pe un nivel superior de vibraţie. Ea are mult mai dezvoltat simţul intuiţiei spirituale şi, fiind mult mai pură, este deja în mare parte pregătită să înţeleagă transformările majore prin care va trece în curând Pământul şi întreaga umanitate. Între aceste două categorii fundamentale de oameni se naşte astfel o „prăpastie” atât de natură ideologică, cât şi faptică. Prin urmare, este de la sine înţeles că nu toţi oamenii vor trăi sau beneficia în acelaşi mod de ceea ce va urma să se petreacă pe planeta noastră. Ceea ce determină diferenţa dintre ei este tocmai natura frecvențelor de vibraţie personală care îi caracterizează, structurată de destinul personal, de acţiunile pe care ei le făptuiesc, de aspiraţiile pe care le au. Această realitate a lucrurilor va ieşi cu atât mai mult în evidenţă în perioada imediat următoare, pe măsură ce la nivel mondial vor începe să se petreacă o serie de evenimente decisive, la care noi ne-am referit până acum şi care au fost explicate de multe ori chiar în detaliu. 
Este însă nevoie de o putere de sinteză şi de viziune globală pentru a cuprinde toate aceste aspecte generale ale situaţiei, de corelare a lor şi de gestionare corectă înlăuntrul fiinţei noastre, pentru a evita astfel „derapajele”, frica şi chiar înţelegerea prostească ce îi cuprinde pe unii atunci când află despre aceste elemente.
În general vorbind, oamenii nu prea înţeleg faptul că „mişcările” situaţiei şi ale evenimentelor la nivel mondial sunt nu doar foarte complexe, ci, de asemenea, că ele sunt şi foarte ample, adică au o „greutate” foarte mare, raportat la transformările ce vor avea loc în curând. Tocmai de aceea „mişcările” şi acţiunile respective sunt şi ele „lente” sau apar ca fiind în acest fel, datorită importanţei enorme a efectelor pe care ele le vor genera în lumea noastră. 
Cel mai apropiat şi necesar astfel de efect va fi corelat cu adoptarea unui sistem financiar complet nou care, spre deosebire de cel actual, va aduce numai bucurie, prosperitate şi independență financiară, fiind construit deja pe principii de echitate, cinste şi decenţă în schimburile comerciale. 
Niciodată până acum omenirea nu a mai experimentat un astfel de sistem financiar, care să-i transforme în totalitate existenţa. Mai ales în primele faze, noul sistem ce va fi impus imediat după colapsul celui actual – corupt şi malefic, al „elitei” masonice – va fi atent monitorizat de către Federaţia Galactică a Luminii, care va opri orice tendinţă de folosire părtinitoare sau negativă a noului sistem, de furt sau de înşelăciune. Până când „epurarea” psihică şi educaţională a fiinţelor umane va avea loc în totalitate, o astfel de măsură este necesară, pentru că tendințele impure ale naturii umane vor continua să mai persiste la unele ființe o anumită vreme, după declanşarea transformărilor ireversibile. 

Cel mai probabil, această fundamentală modificare a paradigmei economice şi financiare, la nivel mondial, va avea loc cel târziu peste câteva luni (octombrie-noiembrie). Explicaţia acestui fapt a fost oferită de mai multe ori până acum: nimic din aceste transformări fundamentale la nivelul omenirii nu poate avea loc până ce cabala criminală masonică nu a fost complet eliminată din poziţiile importante de conducere şi decizie pe care încă le mai deţine la momentul actual, întrucât ea reprezintă obstacolul principal ce împiedică manifestarea acestor transformări profunde ale omenirii. Acţiunile în această privinţă au fost însă demult începute şi ele se accelerează pe zi ce trece, după cum poate fi constatat chiar şi din anunţurile ce transpar prin mass-media cenzurată de „Iluminaţi”. 
Atunci când numărul membrilor cabalei, care au fost arestaţi sau deposedaţi complet de funcţii, averi şi putere, va fi suficient de mare, imediat va intra în vigoare următoarea fază a planului general de acţiune la nivel mondial, care va impune în primul rând înlocuirea sistemului economic şi financiar actual cu cel nou, care deja aşteaptă să fie implementat cu succes. Pentru aceasta este însă necesar ca omenirea să se convingă mai întâi că sistemul financiar actual este profund corupt, opresiv şi satanic în intenţiile lui; tocmai de aceea, dezvăluirile recente ale marilor scandaluri bancare (LIBOR, Banca Scoției etc.), precum şi auditurile care au fost aprobate pentru o serie de instituţii financiare de cea mai mare importanţă în lume (cum ar fi Banca Rezervei Federale a Americii, deși informații de ultimă oră ne arată că proiectul de lege inițiat de senatorul Ron Paul - proiect care acum trei zile a fost adoptat cu succes la vot, având o majoritate zdrobitoare - deja nu are șanse să devină lege pentru a intra în vigoare și a deveni eficient, datorită opoziției președintelui Obama și a presiunii enorme exercitate de cabala criminală), în paralel cu declinul accentuat al resurselor efective ale sistemului (mai ales în Europa şi America), manifestat printr-o serie de falimente şi degradări accentuate ale burselor de valori, sunt toate de natură să demonstreze oamenilor că tot ceea ce ei au crezut până acum, din ignoranţă, că ar fi bun şi corect (în legătură cu sistemul financiar actual), în realitate este fals, corupt şi murdar.

Actualmente trăim într-o lume controlată de ideea colectării, absorbţiei şi furtului aproape prin orice mijloace (în special pentru a parveni sau pentru a face jocul anumitor interese de putere). Acestea determină manifestarea lăcomiei, sperjurului, violenţei şi ipocriziei, acompaniate de o serie întreagă de emoţii negative, cum ar fi stresul, anxietatea, frica sau agitaţia. Ele determină în fiinţele umane un comportament disfuncţional, chiar aberant, ceea ce face ca viaţa lor să fie caracterizată în mare parte de felurite limitări, deficienţe, nemulţumiri, neînţelegeri, conflicte sau controverse. Acest mod de viaţă exprimă o accentuare foarte puternică a legii „cauzei şi a efectului” care există în dualitate, adâncind fiinţa şi mai mult în ignoranţă şi suferinţă. Este chiar ceea ce îşi doreşte cabala criminală a masonilor. De asemenea, aceasta explică de ce în decursul timpului tot mai puţini oameni s-au smuls din lațul impus de paradigma actuală a vieţii. Interesant este că după mii şi mii de generaţii, omenirea a rămas totuşi dedicată în mod dogmatic modelelor de violenţă, de separare şi de autodistrugere. 

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat eforturi consistente din partea multor fiinţe de lumină, eliberate spiritual şi chiar a avatarilor încarnați pentru a renaşte spiritualitatea atunci şi acolo unde acest lucru era imperios necesar şi chiar dacă există multe metode şi „ajustări” ale naturii comportamentale şi de gândire a omului după principiile superioare divine, cu toate acestea putem observa că, per ansamblu, „fondul problemei” sau „imaginea generală” a fiinţelor umane de pe Pământ a rămas aproximativ aceeaşi, adică ea are cam aceleaşi caracteristici comportamentale, tendinţe subconştiente şi modalităţi de acţiune. În mare parte acest lucru s-a petrecut pentru că despre Pământ se spune că el reprezintă cea mai densă şi mai dură manifestare a lumii fizice (3D), cel mai complex şi impredictibil „creuzet” al vieţii; parte datorită manipulărilor repetate ale ADN-ului iniţial al fiinţelor de pe suprafaţa planetei, parte datorită acţiunii manipulatoare sub cele mai diverse forme care a fost exercitată de unele civilizaţii ET malefice, în special a celei reptiliene din sistemul Draco-Hydra. 

Odată cu trecerea timpului, aceștia au imprimat ideea subconştientă că noi existăm mai ales pentru a fi subjugaţi de alţii. De pildă, „iluminaţii” şi cabala criminală a masonilor îşi exercită controlul şi asuprirea satanică asupra omenirii în special prin intermediul sistemului lor financiar, ce reprezintă „fundaţia” ideii de asuprire pe Pamânt şi însăşi sursa puterii lor, pe care ei o manifestă în mod satanic. Crearea ideii de „datorie” în cadrul acestui sistem, precum şi a banilor „din nimic”, prin simpla manipulare a unor cifre în conturile din calculator reprezintă centrul atenţiei lor şi obiectivul primar al planurilor pe care ei şi le-au făcut; toate acestea le saturează conştiinţa cu ideea de putere ce apare atunci când membrii cabalei posedă cantităţi uriaşe de bani. Prin urmare, se poate spune că băncile sunt cu adevărat „instituţiile lor religioase”, că banii sunt „dumnezeul lor”; acolo, de fapt, ei îşi adoră stăpânii şi planifică „nivelarea” conştiinţei oamenilor, astfel încât aceasta să fie adusă la o stare placidă, lipsită de reacţie şi de înţelegere.

Ideea satanică a reptilienilor care au pus la punct planul de subjugare a rasei umane s-a concretizat mai ales în aplicarea unui mecanism psihologic. Reptilienii şi-au dat seama că „esenţa” subjugării este cea prin care conştiinţa individuală este „învelită” de vălurile generate de minte, reducând astfel dramatic capacitatea ei de a se expansiona şi evolua. Pentru îndeplinirea acestui plan odios, ei au creat programe alternative de așa-zisă „trezire” a conștiinței, care suprapuneau realitatea înconjurătoare după modelul pe care tot ei l-au creat. În general vorbind, mare parte dintre cei care au contribuit la crearea acestor „programe de dependenţă şi de implementare a unor noţiuni și concepte”, precum o matriţă, au fost oamenii de ştiinţă orientaţi special pe direcţia unei paradigme materialiste. Subjugaţi de aceste „programe”, ființele umane rămân prizoniere în vehiculele lor (atât în cel fizic, cât şi în cel emoţional şi cel mental), care sunt precum nişte „instrumente” ce îi definesc în manifestare. Reptilienii au descoperit modalitatea de a reactiva în aceste vehicule „programele” lor de subjugare; astfel, vehiculele, corpurile sau instrumentele umane au fost astfel concepute încât ele să fie sensibile la reacţia fricii (frica de moarte, frica de separare, frica de vid etc.). Oamenii rămân pur și simplu prizonieri în aceste „vehicule programate” fără ca măcar să-şi dea seama.

Soluţia este un „salt” în afara acestui model malefic impus timp de zeci de mii de ani asupra rasei noastre umane. Acest „salt” este acum foarte aproape, este o grandioasă tranziţie ce va duce la o extraordinară transformare calitativă a modului în care percepem realitatea. Nu ne vom mai simţi separaţi ca și până acum, nu vom mai crede că acţionăm individual, ci vom participa în mod colectiv la transformarea radicală a conştiinţei la nivel global, într-un deplin consens şi rezonanţă cu forţele şi energiile divine foarte elevate ale dimensiunilor superioare ale Macrocosmosului.

Poate cei mai în temă cu aceste aspecte şi cei care, într-un fel, au generat „furtuna” profeţiilor şi a ideilor ce infuzează lumea actuală, sunt mayașii sau, mai curând, scrierile lor vechi şi tradiţia ezoterică ce în prezent este fie contestată, fie greşit înţeleasă de cea mai mare parte a omenirii şi a comunităţii ştiinţifice contemporane. De pildă, antropologii vizitează vechile temple (unele descoperite de curând de către arheologi), citesc inscripţiile de pe zidurile lor, dar nu interpretează în mod corect toate acele semne şi simboluri. Alţii scriu despre diverse profeţii care ar aparţine poporului mayaş, afirmând că „lumea se va sfârşi în decembrie 2012”; în realitate, aceste afirmaţii sunt false, deoarece lumea nu va fi distrusă, ci ea va fi transformată din temelii. Astfel, ceea ce spune în realitate tradiţia mayaşă este că Lumea celui de al Patrulea Soare s-a sfârşit deja, dar omenirea nu a trecut încă în Lumea celui de al Cincilea Soare; ea se află în perioada de tranziţie care o conduce spre aceasta. Pe măsură ce ne apropiem de luna decembrie 2012, are loc o colosală convergenţă a transformărilor ce vor constitui baza construcţiei unei noi societăţi. Prin urmare, umanitatea va continua să existe, dar într-un alt mod decât până acum. Structurile materiale şi cele bazate pe idei materialiste se vor transforma din temelii, ceea ce va da posibilitatea oamenilor să devină mult mai senzitivi şi mai profunzi în percepţii şi în judecata lucrurilor. Tradiţia mayaşă afirmă că actualmente noi trăim în mijlocul celei mai importante ere a calendarelor şi profeţiilor mayașe. Toate profeţiile lumii şi toate tradițiile converg spre această perioadă dificilă şi extrem de complexă, pe care o trăim în prezent. Idealul spiritual al vremurilor actuale este acela al acţiunii divin integrate şi armonioase.
Citirea şi interpretarea calendarelor mayașe de către cercetători a fost în mare parte eronată până în prezent. Înţelegerea sistemelor complicate ale timpului, a succesiunii erelor şi a ciclurilor, precum și intuirea semnificaţiilor lor reale este incompletă. Civilizaţia Maya a structurat 17 calendare diferite (unele dintre ele expunând cu mare acurateţe curgerea timpului pentru o perioadă mai mare de zece milioane de ani) şi tocmai de aceea cuprinderea lor este vastă, dificilă şi sofisticată.
În conformitate cu tradiţia mayaşă autentică, pe data de 21 decembrie 2012 totul se va transforma şi lumea va intra atunci într-un nou ciclu major, al celui de al Cincilea Soare. Acel moment va semnifica începutul unei ere al cărui start va fi dat de intersecţia meridianului solar cu planul ecuatorial al galaxiei; axa Pământului se va alinia atunci cu centrul galaxiei noastre. Astfel, la răsăritul zilei de 21 decembrie 2012, pentru prima dată în ultimii 26 000 de ani, Soarele va „lumina” intersecţia dintre planul ecliptic al sistemului nostru solar şi planul eclipticii întregii galaxii. În conformitate cu tradiția ezoterică mayaşă, această intersecţie este considerată a fi sacră şi totodată fundamentală pentru evoluţia viitoare a umanităţii.
Alinierea axei Pământului în acea zi cu centrul galaxiei va deschide un canal foarte important de energie ce va inunda atunci planeta, pătrunzând pe la poli şi răspândindu-se mai apoi radial pe întreaga ei suprafaţă. Aceasta va conduce implicit la o purificare masivă a tuturor structurilor, atât de la suprafaţa Pământului cât şi din interiorul său, prin creşterea substanţială a frecvenţei de vibraţie. De fapt, acest proces care va deveni foarte intens, a început deja de multe luni şi se va accelera continuu în perioada următoare, pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de data solstiţiului de iarnă

Pentru a realiza o transformare majoră a fiinţei noastre şi a întregii planete (presupunând că ea nu va fi distrusă într-o măsură prea mare până atunci) este însă necesar să transformăm mai întâi forţele şi energiile enorme care se opun creşterii nivelului de vibraţie al conştiinţei omenirii, care îi blochează progresul şi evoluţia spirituală. Unitatea şi focalizarea în acţiune a organizaţiilor spirituale şi a „lucrătorilor întru lumină” de pe Pământ este în mod sistematic perturbată de acţiunile cabalei criminale a masonilor, care tind să împiedice aceasta prin răspândirea cenzurii, a negării, a disimulării şi a propagării materialismului. „Iluminaţii” vor să întreţină energiile vechii lumi, a celui de al Patrulea Tărâm (sau Lume), care era infuzată de materialism; cu alte cuvinte, ei refuză transformarea şi doresc menţinerea vechii paradigme. Este important de înţeles faptul că forţa inferioară, materialistă şi decadentă a celei de a Patra Lumi nu poate fi distrusă sau copleşită în sensul eliminării ei, deoarece este foarte puternică şi adânc înrădăcinată în realitatea fizică. Strategia reală ce trebuie urmată pentru îndepărtarea întunericului din lume este aceea prin care răul (materializat mai ales prin „elita” satanică a masonilor) este confruntat cu simplitatea luminoasă şi puritatea inimii, pentru că aceste două elemente, reunite în sentimentul de iubire profundă, conduc la unitatea de conştiinţă ce reprezintă conceptul fundamental pentru societatea omenească viitoare.

Ceea ce s-a spus că va fi, se va împlini fără dar şi poate. Însă felul în care se va realiza transformarea, care în această fază critică de tranziţie semnifică de fapt o crâncenă luptă între bine şi rău, depinde în mare măsură de atitudinea şi de acţiunile noastre, de felul în care noi le făptuim. Aceasta va determina intensitatea evenimentelor la nivel planetar cu care ne vom confrunta, dacă ele vor fi mai „blânde” sau, dimpotrivă, dacă vor fi „dure”. Tocmai de aceea contribuţia noastră este foarte importantă, pentru că alegerile pe care le facem, modul nostru de gândire şi mobilizarea în sensul determinării modificărilor de regim şi de acţiune politică vor contribui decisiv la orientarea evenimentelor viitoare pe o pantă mai uşoară sau mai abruptă de transformare a planetei şi a omenirii la nivel de conştiinţă.
În această privinţă, opiniile par să fie convergente, cel puţin în direcţia fenomenelor care se vor petrece. Este vorba despre un sfârşit de ciclu, de nişte transformări radicale la nivel planetar, de o translaţie a conştiinţei pe un nivel superior de vibraţie. Aceste transformări sunt normale şi totodată necesare pentru realizarea translaţiei la o frecvenţă superioară de vibraţie a conştiinţei şi a materiei. Prin urmare, este vorba despre o evoluţie, chiar dacă majoritatea oamenilor au tendinţa să fie cuprinşi de frică atunci când aud sau citesc despre posibilitatea manifestării unor astfel de evenimente dure la nivel planetar. 

Pământul a fost şi este teatrul unor interese şi operaţiuni cosmice foarte complexe, cu nenumărate intruziuni şi modificări de situaţie; diversitatea lui extraordinară la toate nivelele existenţei contribuie la complicarea situaţiei, care este dictată de cumulul karmic. Mai mult decât atât, aşa după cum am amintit în unul dintre articolele precedente, sfârşitul ciclului precesional de 26 000 de ani al Pământului coincide cu realizarea unui salt galactic de 108 milioane de ani şi această „suprapunere” a unor cicluri cosmice foarte importante este în măsură să accentueze foarte mult atât natura, cât şi intensitatea transformărilor. Totuşi, multe dintre aceste evenimente (care adeseori în istoria planetei şi a omenirii au purtat emblema unor mari cataclisme) nu se vor mai petrece sau cel puţin nu vor mai avea loc la acelaşi nivel de intensitate. În legătură cu aceasta, Tolec (care este reprezentantul de pe Pământ al Consiliului Andromeda) afirmă că acest sfârşit de cicluri va include multe cutremure (deja numărul lor a crescut semnificativ, mai ales în ultimele luni), iar anul 2013 va implica cel mai probabil şi alte tipuri de manifestări geodezice generate de erupţii vulcanice şi de reajustarea plăcilor tectonice prin schimbarea poziţiei lor relative. În plus, va avea loc şi o aşa-zisă „schimbare a polilor magnetici” ai Pământului, care însă nu va influența negativ viața de la suprafaţa planetei. Mark Kimmel - care este un channeler pentru mesajele venind de la reprezentanţii uneia dintre civilizaţiile ET benefice, membră în Consiliul Andromeda, ce sunt prezenţi de 70 de ani în sistemul nostru solar la bordul unei imense biosfere (navă-mamă) numită Athabantian, pentru a contribui astfel la ajutorul acordat Pământului în această perioadă de trecere la o frecvenţă de vibraţie superioară în Manifestare - afirmă că înclinarea actuală de 23,5 grade a axei planetei noastre va dispare, ceea ce va determina după aceea un climat temperat de tip mediteranean pe întreaga planetă; cu alte cuvinte, de atunci inainte nu vor mai exista anotimpuri, iar clima va mereu blândă si perfectă pentru evoluția spirituală.
Chiar dacă manifestarea evenimentelor catastrofice la nivel planetar reprezintă în continuare o posibilitate pentru planeta noastră, totuşi ele sunt foarte mult diminuate printr-o atentă şi continuă monitorizare şi intervenţie energetică armonioasă a civilizaţiilor ET benefice (mai ales a celor din Consiliul Andromeda), astfel încât să fie cu mult mai slabe ca intensitate decât situaţia în care aceste intervenţii nu ar fi existat.

De la începutul lui 2014 se poate spune că Pământul va vibra la o frecvenţă diferită, mult superioară față de cea actuală. Până atunci, practic toate instituţiile umane, aşa cum le cunoaştem noi în prezent, vor dispărea, făcând loc unui nou tip de organizare socială, politică, economică şi administrativă. Nu se poate prezice cu exactitate cum va fi acest sistem, deoarece oamenii vor fi cei care vor alege cum să arate el și cum să se organizeze în viitor. În orice caz, va fi nevoie de cel puţin 10-12 ani pentru a se ajunge la economia bazată pe comunităţi mici ce vor colabora şi se vor ajuta între ele. Mai apoi, societatea umană va renunţa gradat la folosirea banilor şi în cele din urmă aceştia vor dispărea definitiv din viaţa oamenilor, aşa cum este de altfel situaţia pe multe alte planete cu o civilizaţie avansată din galaxia noastră.

În luna octombrie 2011 Pământul a început să fie infuzat de energia care este specifică vibraţiei 4D; această „saturaţie” a crescut gradat până în prezent şi va atinge un maxim în timpul perioadei solstiţiului de iarnă (21 decembrie 2012), până în luna martie 2013, când se presupune că va începe rotaţia finală a crustei planetare de la orientarea actuală pe direcţia Est/Vest către orientarea pe direcţia Nord/Sud. Reaşezarea scoarţei Pământului va continua pe parcursul anului 2013 şi, în principiu, se va stabiliza între sfârşitul lunii octombrie 2013 şi luna decembrie 2013. Prin urmare, din punct de vedere „oficial”, am putea spune că viaţa în cea de a patra dimensiune (4D) începe în ianuarie 2014. Pe suprafaţa de atunci a Pământului vor exista de asemenea şi mici zone în care vor trăi fiinţe ce au ascensionat deja în a cincea dimensiune (5D).

Odată ce Pământul începe să vibreze la frecvența 4D, fiinţele de la suprafaţa lui vor fi şi ele de asemenea transformate în totalitate. Structura celulară actuală a trupului din planul fizic (3D), care vibrează la o frecvenţă mică, generând materia grosieră, densă, se va „converti” la o frecvenţă de vibraţie considerabil mai înaltă și mai rapidă, ce este caracteristică dimensiunii 4D. Astfel, nucleul fiecărei celule 3D va fi infuzat de lumină şi energie radiantă tot mai rafinată; în fazele superioare de progres în ceea ce priveşte ascensiunea în 4D a fiinţei, noua structură celulară a trupului va deveni cristalină, adică va fi alcătuită din molecule cristaline. 
Majoritatea fiinţelor umane care vor ascensiona in această dimensiune vor deveni atunci mai înalte, iar trupul lor va cântări mai puţin, deoarece densitatea lui va fi mai mică (materia va fi mai puţin grosieră); de asemenea, el va deveni cumva translucid, întrucât structura lui va fi atunci cristalină, bazată nu pe materia organică opacă ce are la bază carbonul, ci pe materia cristalină transparentă, ce are la bază siliciul. 
De asemenea, oamenii vor începe să manifeste gradat o serie de abilităţi pe care nu le-au experimentat niciodată până atunci, care includ: telepatia, telekinezia, teleportarea şi levitaţia. Cu toate acestea, mai întâi de toate ei vor începe să înveţe despre realitatea naturii lor spirituale, despre suflet şi despre conştiinţa divină care îi caracterizează în esenţă. Astfel, viaţa în 4D se va caracteriza printr-o viziune eminamente spirituală asupra lucrurilor, printr-o capacitate extraordinară de memorare, prin clarviziune şi prin relații interumane mult mai profunde şi armonioase. Acest gen de transformare spirituală extraordinară se va extinde la nivelul întregului sistem solar.

Moartea, aşa cum o cunoaştem noi acum în planul fizic (ce survine odată cu părăsirea trupului fizic) nu va mai exista în 4D şi cu atât mai puţin în 5D. În general vorbind, durata vieţii în 4D va fi cuprinsă între 5-6000 de ani şi 10 000 de ani. Totuşi, odată pătrunşi în dimensiunea 4D, percepţia şi măsurarea timpului se va modifica şi ea. Propriu-zis, o fiinţă din 4D nu mai moare; în anumite cazuri ea poate să solicite „extincţia” prin resorbție totală in Sursa Supremă, însă aceasta se petrece foarte rar. În general vorbind, după ce fiinţa trăieşte 6-10 000 de ani, acumulând o experienţă vastă, vine un timp când ea începe să simtă că a învăţat şi a contribuit suficient de mult la progresul societăţii; apoi, atunci când momentul se împlineşte şi rezonanţa este cea mai bună, fiinţa respectivă alege simplu să tranziteze în cea de a cincea dimensiune (5D), care implică o frecvenţă de vibraţie puţin mai înaltă decât cea din 4D. În felul acesta se poate spune că ea tranzitează perfect conştient, dar nu moare.

Odată cu apropierea de momentul tranziţiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de aşteptat ca liniile de câmp magnetic ale Pământului să scadă atât de mult în intensitate, încât la un moment dat va exista o scurtă perioadă de hiatus în care câmpul magnetic al planetei va fi practic nul. În aceste condiţii, este posibil ca unele obiecte şi substanţe solide să capete proprietăţi stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea intre moleculele si atomii lor va slabi atunci mult in lipsa câmpului magnetic ce le suținea și le conferea impresia de „soliditate”); acest lucru a fost deja demonstrat în laboratoare științifice. În acest proces, cheia o reprezintă interacţiunea dintre câmpurile magnetic şi cel electromagnetic, atât la nivel fizic cât și la nivel ezoteric. De pildă, câmpul magnetic este cel care, pe un anumit nivel al fiinţei, face posibilă identitatea noastră şi ceea ce noi ştim şi credem despre noi, fiind intrinsec legat de procesul unei anumite zone a memoriei. Mai mult decât atât, câmpul magnetic afectează corpul emoţional al fiinţei şi aici putem face corelaţia cu acţiunea specifică a Lunii pline. Aşa după cum se ştie, statistic vorbind s-a observat că în marile oraşe perioada de lună plină înregistrează o creştere a fenomenului infracţional. Aceasta se datorează faptului că luna plină tinde să provoace în mod ciclic (datorită influenţei ei gravitaţionale asupra Pământului) o undă sau un „val” în câmpul magnetic al planetei noastre, iar această perturbare este de obicei suficientă pentru a provoca o supraîncărcare a tensiunii emoţionale, mai ales la fiinţele care sunt sensibile la influenţele exterioare.

Fluctuaţia câmpului magnetic terestru (care a devenit din ce în ce mai mare în ultimele şase luni, în paralel cu scăderea lui în intensitate) este de natură să determine  comportamente ieşite din comun ale fiinţelor umane şi, întrucât acest fenomen se va accentua tot mai mult în săptămânile şi lunile care vor urma, el va conduce gradat la colapsul tuturor structurilor actuale din viaţa societăţii, pentru că atunci ele nu mai au susţinere şi nu se vor mai afla în echilibru. 
Cele mai multe întrebări pe care oamenii le pun în legătură cu momentul ascensiunii din decembrie 2012 se referă la câmpul magnetic al Pământului şi mai ales la ce ar trebui să facă ei pentru a se proteja de eventuale influenţe nocive, pentru a putea ascensiona în dimensiunea 4D. 

Druvalo Melchizedec
Iniţiatul şi totodată specialistul în misterele tradiţiei mayașe, Drunvalo Melchizedec, recomandă pentru acest moment extrem de important al evoluţiei personale utilizarea aşa-numitului „vehicul de lumină” al fiinţei, cunoscut sub numele de merkaba. Acest vehicul subtil protejează fiinţa din punct de vedere fizic, psihic şi mental (conservând şi memoria sa în timpul evenimentului respectiv) atunci când câmpul magnetic al Pământului va colapsa (pentru a se realiza astfel schimbarea polilor magnetici). 
Într-un anume fel, putem spune că suntem cu toţii conectaţi la planeta pe care locuim, ca la un computer central; fără protecţia acestui „vehicul de lumină” (merkaba) creierul nostru – care într-o anumită măsură poate fi comparat cu unul dintre hard disk-urile computerului central – ar putea să nu fie suficient de pregătit pentru a susţine experienţa respectivă şi atunci el va rata momentul ascensiunii, când câmpul magnetic al planetei va deveni zero pentru o scurtă perioadă de timp. De pildă, fără folosirea „vehiculului de lumină” (merkaba) nu vom putea să ne reamintim mai nimic din ceea ce s-a petrecut în perioada respectivă de hiatus

Aspectul fluctuaţiilor îngrijorătoare ale câmpului magnetic terestru au început să-i preocupe pe oamenii de ştiinţă încă de acum aproape 10 ani; în 2003 ei s-au reunit pentru a avea o primă rundă de convorbiri pe această temă, constatându-se că în ultimii 2000 de ani câmpul magnetic a slăbit. În ultimii 100 de ani această diminuare s-a accentuat, iar în ultimii 45 de ani câmpul magnetic terestru a devenit alarmant de slab, astfel încât datele astronomice pentru zborurile cosmice şi cele aeriene au trebuit să fie modificate, pentru că polul nord magnetic nu mai era acolo unde ar fi trebuit să fie. Practic vorbind, în prezent polul nord magnetic se deplasează cu aproximativ 65-70 de kilometri pe an către Siberia. Aceasta este şi explicaţia pentru anomaliile înregistrate în zborurile şi orientarea păsărilor migratoare sau ale animalelor marine (în special ale cetaceelor). Aşa după cum se ştie, dezorientarea lor a condus de-a lungul timpului la decesul unui mare număr dintre aceste animale. De pildă, balenele foloseau de foarte mult timp liniile de câmp magnetic terestru pentru a se orienta, însă în ultimii 45 de ani aceste linii de forţă la nivel terestru s-au modificat atât de mult încât balenele nu le mai urmează de-a lungul coastei continentului, ci sunt direcţionate spre uscat; astfel, ele pur şi simplu eşuează pe ţărm. Unele dintre balene se întorc câţiva zeci de km în ocean şi reiau orientarea după liniile respective, dar în final ajung tot pe uscat.

O altă menţiune ştiinţifică importantă este că anul acesta soarele a răsărit în Groenlanda cu două zile mai devreme, ceea ce reprezintă o severă şi foarte rapidă modificare a stării de lucruri care dura de milenii. Deloc întâmplător, în această vară - într-un mod cu totul neaşteptat, şi chiar halucinant pentru oamenii de ştiinţă contemporani, – calota de gheaţă a Groenlandei (care în mod obişnuit se topea în proporţie de aproximativ 50% pe timpul verii) s-a topit în proporţie de 97% în doar patru zile. 

Mayașii şi indienii Hopi converg în profeţiile lor, spunând că ceea ce se va petrece anul acesta nu s-a mai petrecut nicicând în istoria umanităţii şi a acestei planete. Nu va fi vorba doar despre o repoziţionare a polilor magnetici, ce va duce mai apoi chiar la o schimbare fizică a polilor; pentru mayaşi acesta reprezintă un aspect mai puţin important. Partea cu adevărat importantă a transformărilor care vor avea loc va fi legată de ascensiunea în frecvenţă de vibraţie a conştiinţei fiinţelor umane. Practic vorbind, mayașii afirmă fără echivoc că, după schimbarea polilor va exista o transformare asociată cu această modificare a câmpului magnetic terestru, care va determina felul în care umanitatea va vedea şi va interpreta realitatea înconjurătoare, în sensul că de atunci înainte lumea va fi percepută într-un mod complet diferit faţă de felul în care este ea înţeleasă în prezent. Tot mayașii afirmă că într-un timp scurt, cei care vor reuşi să realizeze această translaţie vor deveni fiinţe care nu vor mai avea practic legătură cu planul fizic; deşi oamenii vor arăta la fel, felul în care vor percepe lumea va fi atât de diferit, încât aceasta va duce la o completă transformare a umanităţii.
Înţelepţii mayaşi afirmă că prima translaţie ce va defini procesul general de ascensiune spirituală a omenirii va avea loc într-un interval de aproximativ 30 de ore, însă ei nu pot preciza cât anume va dura transformarea completă a fiinţei şi trecerea ei în 4D, deoarece acesta pare să fie un proces eminamente individual. Totuşi, mayașii avansează ideea că această „trecere” se va împlini până în luna ianuarie 2016.

21 decembrie reprezintă data la care Pământul, Soarele şi Centrul Galaxiei noastre vor fi perfect aliniate. În prezent, se pare că atât Vaticanul – care este deja zguduit de imense scandaluri şi acţiuni de audit din partea Poliţiei şi celorlalte instituții abilitate în acest sens – cât şi lumea ştiinţifică încep să realizeze importanţa ştiinţei şi a cunoaşterii străvechi mayașe. 
În acest scop, se fac deja aranjamentele necesare pentru cea mai mare transmisie mondială prin mass-media, care va fi realizată de Consiliul Mayaş al Înţelepţilor. Aceasta se va petrece la data de 21 decembrie 2012 şi va întruni o audienţă de aproximativ 2,5 miliarde de oameni, deci mai mult de o treime din populaţia Pământului. Atunci când Vaticanul a aflat că înţelepţii mayaşi vor intra în posesia celei mai importante cărţi a ştiinţei lor, care era considerată demult distrusă sau definitiv pierdută, carte despre care se ştie că poate lămuri toate aspectele profetice în legătură cu marea ascensiune a omenirii ce urmează să aibă loc peste foarte puţin timp, Papa şi cardinalii săi de la Vatican au făcut presiuni enorme asupra guvernului mexican, pentru ca înţelepţii din Consiliul mayaş să nu aibă acces la această carte fundamentală a propriei lor tradiţii. Ca urmare, guvernul mexican a dat o lege care interzice Consiliului Director al mayașilor să realizeze ceremonii în templele de pe teritoriul Mexicului, la data de 21 decembrie 2012.

Revenind la aspectele practice ce pot avea loc în momentul ascensiunii, ne putem aştepta, așa după cum am arătat, ca timp de aproximativ trei zile şi jumătate în preajma lui 21 decembrie 2012, câmpul magnetic terestru să devină nul. Procesul de realizare a translaţiei în frecvenţa de vibraţie a celei de a patra dimensiuni (4D) - care de obicei este corelat cu schimbarea polilor magnetici - începe cu aproximativ şase ore înainte de acest eveniment. Translaţia conştiinţei individuale la noua frecvenţă de vibraţie poate să aibă loc fie înainte, fie după realizarea schimbării polilor magnetici. De obicei, cele două procese (al translaţiei conştiinţei şi al schimbării polilor magnetici) se petrec simultan. 

Cele cinci sau şase ore înainte de translaţia dimensională vor fi caracterizate de anumite fenomene vizuale foarte speciale, deoarece atunci va avea loc suprapunerea pentru o scurtă perioadă de timp a dimensiunii fizice (3D) cu a patra dimensiune (4D). Conştiinţa noastră fizică (3D) va începe să se „disipe” tot mai mult, translatând astfel în cea de a patra dimensiune (4D). Materialele sintetice (care nu există în mod natural pe Pământ) vor începe să dispară într-un mod care la început ni se va părea uluitor, în funcţie de materia din care sunt alcătuite. Totuşi, trebuie să precizăm faptul că ele nu vor dispărea toate deodată. Atunci când structura energetică a conştiinţei planului fizic (3D) începe să dispară (simultan cu colapsul câmpului magnetic terestru), obiectele care sunt realizate din materiale sintetice vor începe şi ele să dispară gradat în aceeaşi perioadă de timp. Schimbarea polilor, a reţelei energetice a Pamantului şi colapsul câmpului magnetic terestru s-au petrecut ciclic de-a lungul istoriei planetei; aceasta este explicaţia (pe lângă cea a degradării în timp) pentru care arheologii nu au putut găsi obiecte manufacturate de vechile civilizaţii (unele dintre ele cu mult mai avansate decât cea din prezent), ci doar obiecte din piatră, lemn ori din aliaje de metale obişnuite.

Straniile fenomene care vor avea loc odata cu momentul ascensiunii in 4D ar putea să-i facă pe mulţi să intre în panică, deoarece ei nu ar înţelege de fapt ce se petrece în acele momente. În realitate, acesta este un proces natural, chiar ştiinţific am putea spune, care se petrece după nişte legi bine stabilite. Sugestia noastră este ca în timpul tranziţiei să urmărim să fim într-un loc în natură şi nu în interiorul unei structuri artificiale. Printre altele, acesta este unul dintre motivele pentru care civilizaţiile antice şi cele extraterestre au construit edificii extraordinare din materiale naturale (îndeosebi din piatră), ce au rămas astfel nealterate chiar şi după trecerea unui întreg ciclu precesional.
Simultan cu dispariţia graduală a unor obiecte din dimensiunea fizică (3D) vom observa apariţia graduală a unor obiecte din a patra dimensiune (4D). Astfel, atunci vom vedea anumite obiecte care par să nu se integreze (mai ales din punctul de vedere al culorii) în dimensiunea fizică (3D) cu care eram obişnuiţi. Acele obiecte pot să producă un impact puternic în mintea majorităţii fiinţelor umane, care nu este pregătită să înţeleagă astfel de fenomene ce sunt totuşi fireşti şi chiar naturale în acele condiţii. 

Pentru cei care nu se vor simţi atunci suficient de pregătiţi să înţeleagă ce se petrece de fapt în jurul lor, sfatul nostru este acela de a rămâne calmi, focalizaţi şi de a nu privi sau atinge obiectele din 4D care vor începe să apară în jurul lor, deoarece într-un astfel de caz trecerea în dimensiunea 4D se va face destul de repede, aproape brusc. Pentru a putea suporta acel proces de tranziţie foarte rapidă, fiinţa trebuie să fie bine pregătită şi cu o structură fizică şi subtilă suficient de pură. Totuşi, dacă starea generală a fiinţei umane respective va fi în acele momente calmă şi centrată, ea va putea privi un timp la obiectele ce apar din 4D, însă nu pentru mult timp, deoarece pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu astfel de manifestări energetice ale realităţilor superioare, efectul poate fi chiar hipnotic.

Îndată ce se va intra în perioada de „resetare” a câmpului magnetic al planetei (cu alte cuvinte, atunci când se va realiza colapsul total al câmpului magnetic terestru), este posibil ca spaţiul înconjurător să devină întunecat și chiar complet obscur, iar dimensiunea fizică (3D) să fie pentru totdeauna transcensă. Ce se va petrece atunci cu cei mai mulţi oameni care se vor afla pe suprafaţa planetei noastre? Cel mai probabil, ei vor adormi şi vor continua să doarmă pe parcursul întregii perioade, adică 3-4 zile.  
Dacă fiinţa reuşeşte totuşi să se menţină trează în acel interval de timp, ea va trebui să fie conştientă că tot ceea ce va gândi în acele momente, se va realiza. Trebuie să înţelegem că ceea ce se va petrece efectiv atunci reprezintă un fel de „naştere” a noastră în cea de a patra dimensiune (4D); procesul este natural şi are loc aproape automat, însă frica poate să constituie un obstacol major pentru majoritatea fiinţelor umane din 3D, care nu au încă nivelul suficient de înţelegere a acelei realităţi (4D).

Pe măsură ce pătrundem tot mai mult în dimensiunea a patra (4D), lumea noastră începe să fie infuzată din nou cu lumină. Pentru mulţi, mediul în care ne aflăm atunci va părea că este un loc cu totul nou, deşi oarecum acelaşi; toate culorile, formele şi modul în care simţim obiectele din jur va fi altul decât în lumea fizică, pe care tocmai am părăsit-o definitiv. Desigur, majoritatea lucrurilor şi chiar a conceptelor vor rămâne la fel ca în dimensiunea 3D, însă cu toate acestea lumea va fi complet diferită. Chiar dacă „forma fizică” a obiectelor şi a trupului nostru va fi aceeaşi, structura atomică a organismului va fi aproape în întregime transformată, deoarece cea mai mare parte a „densităţii” care era specifică dimensiunii fizice (3D) a fost deja convertită în energie, iar structurile atomice şi moleculare care formează trupurile noastre vor fi atunci mult mai „rarefiate”. Trupurile noastre vor fi deja în mare parte energetice, însă cei mai mulţi nu vor realiza acest lucru, cel puţin într-o primă fază a integrării lor în dimensiunea 4D.

Chiar dacă o serie întreagă de elemente vor avea loc printr-un proces natural energetic, de natură cosmică, totuşi translaţia însăşi implică o participare personală sau, cu alte cuvinte, va fi determinată de caracteristicile fizice, energetice, psihice şi mentale ale fiecăruia dintre noi. Din această cauză unii vor reuşi să realizeze translaţia, în timp ce alţii nu vor fi suficient de pregătiţi să o facă; prin urmare, ei vor continua să rămână în lumea fizică (3D) chiar şi după realizarea ascensiunii propriu-zise, adică după 21 decembrie 2012. În cele mai multe cazuri, acest lucru se va petrece mai ales din cauza gândurilor negative ce vor invada atunci mintea persoanei respective şi a fricii care se va amplifica din ce în ce mai mult. Această stare negativă va rezona cu o frecvenţă joasă a energiei şi fiinţa respectivă va fi proiectată la niveluri inferioare, rămânând în 3D; ea nu va mai putea să aibă acces la dimensiunea 4D.

Pe de altă parte, dacă în acea perioadă decisivă de timp (5-6 ore) fiinţa umană îşi va îndreptată gândurile numai către iubire, armonie, echilibru, calm şi pace interioară, exact aceasta se va petrece atunci şi, ca atare, şansele ca ea să ascensioneze cu succes la nivelul 4D vor fi foarte mari. De altfel, primul lucru ce va fi realizat în noua lume (4D) va fi acela că „aproape tot ceea ce se gândește, se realizează”. De pildă, modificarea structurii corporale va fi un proces obişnuit începând cu realitatea 4D spre 5D etc., fiind în primul rând o expresie creatoare a frumuseţii şi armoniei. În această direcţie, tradiţia mayaşă ne spune că femeile vor avea o înălțime de  3,5 – 4 m înălţime, iar bărbaţii cam de 4,5 – 5,5 m, deși din alte informații care au fost transmise, aceste valori par să corespundă mai mult dimensiunii 5D. Pentru dimensiunea 4D, unele organizații secrete ezoterice, precum și unii channelers, specifică faptul că femeile vor avea o înălțime media cuprinsă între 1,8 și 2 m, iar bărbații între 2,2 și 2,5 m. Implicit, aceasta va însemna dimensiuni uriaşe ale creierelor. Pentru realizarea acestei transformări importante, oamenii ascensionaţi în 4D vor avea nevoie de aproximativ doi ani. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele principale pentru care mayașii nu au dorit să vorbească despre transformările respective, deoarece lumea i-ar fi crezut pur şi simplu nebuni. Cu toate acestea, în anumite domenii ştiinţa lor este mai precisă decât orice avem noi actualmente pe Pământ. De pildă, calendarele mayașe sunt mai precise decât calendarele actuale, calculate de computere. Chiar dacă oamenii de ştiinţă contemporani au efectuat anumite ajustări ale calendarului în anul 2000, acesta tot nu este la fel de precis ca cel al mayașilor.
De altfel, mayașii au conexiuni cu alte dimensiuni ale existenţei, pe care oamenii zilelor noastre nu le înţeleg deloc. Nu se ştie nici măcar de unde au venit mayașii, cum au ajuns pe teritoriul Americii de Sud, dar mai ales unde au dispărut brusc la un anumit moment istoric. Dacă, de pildă, bătrânii înţelepţi ai mayașilor şi ai indienilor Hopi din zilele noastre sunt întrebaţi care sunt originile civilizației lor, ei răspund că ultimul loc din care ştiu că au venit a fost Atlantida, iar înainte de aceasta ei au venit din stele. Niciunul dintre ei nu poate preciza din ce sistem solar sau de pe ce planeta au venit şi nici cum anume au ajuns pe Pământ, dar ceea ce cu toţii ştiu dincolo de orice dubiu este că strămoşii lor au venit din stele.

Problema Atlantidei este în zilele noastre aşa-zis „controversată” doar pentru cei ignoranţi sau manipulatori. În realitate, există foarte multe dovezi, nu doar fizice, ale existenţei Atlantidei, care au fost descoperite în ultimii 80 de ani, ci mai ales de natură subtilă, care atestă cu claritate, din surse încrucişate şi diferite realitatea acelei civilizaţii extraordinare, care a ocupat o mare suprafaţă a planetei timp de mai multe zeci de mii de ani. 
Oricât ar părea de neverosimil, anumite evenimente care s-au petrecut în Atlantida afectează omenirea chiar şi în ziua de azi. De la un anumit moment al existenţei ei, ştiinţa în Atlantida a început să fie înţeleasă greşit şi asta a dus la o schismă între ea şi legile spirituale, ce a provocat un cataclism nemaipomenit.

Ultimii 200 de ani din existenţa Atlantidei au fost un adevărat iad pentru locuitorii ei. Oamenii de atunci erau posedaţi de fiinţe din alte dimensiuni ale Creaţiei, erau bolnavi, mureau şi totul în jur era oribil. Există însă şi un nivel superior al existenţei în chiar mijlocul haosului şi al iadului declanşat de forţele malefice ale Archon-ilor. Pe acel nivel superior se aflau aşa-numitele Fiinţe Înălţate sau Maeştri Iluminaţi, care în conformitate cu afirmaţiile înţelepţilor din Consiliul Director al poporului mayaş, se află chiar şi în prezent printre noi, reprezentând un grup de aproximativ 8000 de suflete. Aceşti Maeştri Înălţaţi au ajutat omenirea de-a lungul timpului să înţeleagă anumite probleme dificile, cu care ea s-a confruntat în ultimii 13 000 de ani.

Dimensiunile existenţei sunt separate de frecvenţa de vibraţie a conştiinţei, deci a materiei care le compune, la fel cum în muzică notele sunt separate de frecvenţa sunetului emis sau la fel cum într-o prismă de lumină putem distinge scara cromatică a culorilor în care aceasta este descompusă. Atunci când trecem de la o dimensiune la alta nu trebuie decât să ne uităm, analogic vorbind, la scara cromatică pentru a vedea cum anume se trece de la o culoare la alta, pentru a înţelege felul în care noi înşine putem călători interdimensional. Prin urmare, trebuie să învăţăm „cum să schimbăm canalul”, într-un fel asemănător – analogic vorbind – cum schimbăm canalele la telecomanda televizorului, intrând astfel pe lungimi diferite de undă. În felul acesta, conştiinţa noastră individuală trebuie să se acordeze atunci cu o frecvenţă specifică de vibraţie pentru a exista într-o dimensiune sau alta.

Mayașii şi Maeştrii Înălţaţi din Atlantida, care ghidează şi ajută omenirea de mii de ani, afirmă că totul este pregătit pentru ca oamenii de pe Pământ să realizeze ascensiunea. Totuşi, pentru aceasta este necesar ca mai întâi fiinţele umane să se transforme interior. În dimensiunea 4D totul este deja pregătit pentru realizarea translaţiei; multe dintre informaţii sunt transmise şi prin cercurile din lanurile de cereale, care în ultimul timp apar tot mai des, fiind realizate atât de reprezentanţii extratereştri ai civilizaţiilor ET benefice ce fac parte din Confederaţiile galactice ce asistă şi ajută omenirea în această perioadă, cât şi de Maeştrii Înălţaţi din vechea Atlantidă, ce vor în acest fel să-şi transmită  mesajele către cei iniţiaţi şi pregătiţi pentru a evolua spiritual.
Evenimentele catastrofale, dacă vor avea loc, se vor petrece doar în dimensiunea fizică (3D); în 4D va fi doar echilibru, pace şi linişte. 
În această direcţie, „elita” satanică a masonilor - care dirijează prin Guvernul ei Mondial Ocult toate celelalte guverne ale puterilor occidentale şi mai ales guvernul american - a construit un uriaş oraş subteran cu un diametru de aproximativ 15 kilometri la graniţa dintre Elveţia şi Italia, care este dotat cu tehnologii uimitoare, ce nici măcar nu pot fi concepute de oamenii de la suprafaţa planetei la momentul actual, întrucât ele au fost ţinute în cel mai mare secret de cabala criminală a masonilor doar pentru folosul ei propriu
„Iluminaţii” îşi imaginează că în acest fel vor reuşi să supravieţuiască translaţiei omenirii la o nouă frecvenţă de vibraţie a conştiinţei, dar adevărul este că prin aceasta atât ei, cât şi cercetătorii şi oamenii de ştiinţă care au contribuit la aceste proiecte malefice, nu au înţeles esenţa fenomenului care va avea loc, fie din aroganţă, fie pur şi simplu din incapacitate spirituală sau din neştiinţă. Adevărul este că nu există nimic la nivel fizic (3D) care să se poată face, astfel încât să se evite fenomenele care vor urma; ele vor împlini astfel nişte necesităţi de ordin energetic şi karmic la nivel cosmic, echilibrând raportul de forţe şi în dimensiunea fizică. Problema este că în 3D există foarte multă materie şi doar puţină energie; pe de altă parte, în 4D există foarte multă energie pură şi doar puţină materie. De pildă, atunci când privim trupul unei fiinţe umane din planul fizic, acesta este dens şi greu, adică el cuprinde multă masă şi doar puţină energie. Să presupunem însă că am efectuat tranziţia; după aceea, trupul nostru va fi în cea mai mare parte din energie, dar totuşi materia va fi şi ea cumva asociată cu el, deşi într-o măsură mult mai mică decât înainte. Atomii care ne vor alcătui atunci corpul din 4D vor fi foarte diferiţi de atomii care ne alcătuiau trupul în 3D. 
Astfel, dacă avem un corp 4D şi ne aflăm în dimensiunea 3D, putem vedea lumea fizică; pentru cei din 3D noi am apărea atunci ca fiind normali, având aceeaşi înfăţişare ca şi ei. Diferenţele încep să apară odată cu evoluţia noastră în cadrul celei de a patra dimensiuni (4D), iar atunci când translatăm în 5D, fiinţele din 3D nu mai pot să ne vadă deloc; chiar şi pentru cei din 4D, care se află în domeniile inferioare ale acestei dimensiuni, este relativ dificil să mai perceapă atunci existenţa fiinţelor din 5D.

Ne aflăm în mijlocul transformărilor chiar în acest moment; practic vorbind, suntem în „fereastra” principală a tranziţiei energetice de dinaintea ascensiunii. Totuşi, cele 30 de ore care vor începe în ziua solstiţiului de iarnă (21 decembrie 2012) vor însemna o transformare uriaşă prin comparaţie cu ceea ce există acum pe Pământ. Transformările accelerate din ultimele luni şi ceea ce va mai urma până în decembrie sunt ca o „pregătire’’ pentru acest eveniment fundamental în existenţa omenirii. Într-un fel, putem spune că ascensiunea noastră de pe 21 decembrie 2012 va fi cumva analoagă cu aceea a unui fluture care trece de la o formă de viaţă la alta (de la larvă, la fluture). 
În legătură cu acest proces, problema fundamentală pentru majoritatea oamenilor – aşa după cum afirmă mayașii şi indienii Hopi – este că ei cred că această lume fizică în care există în prezent este reală; astfel, ei sunt absolut convinşi că ea este solidă şi cumva „fixată”. Cu toate acestea, este totuşi straniu că oamenii nu cunosc încă sursa din care a apărut propria lor lume, pe care ei o consideră „reală”. Una dintre ideile lor bizare şi impregnate de o adâncă ignoranţă este aceea că, după ce ei mor – mai bine zis, după ce trupul lor fizic moare -, totul este pierdut şi se dizolvă în „neant”. În conformitate cu această concepţie tâmpă, rezultă că nimeni şi nimic nu are nicio influenţă asupra a nimic.

Realitatea este însă complet diferită de această credinţă ridicolă; de fapt, lumea exterioară este „formată” numai din conştiinţă. Astfel, putem spune că „lumea exterioară” nici măcar nu este „acolo”; ea este „acolo” doar în interiorul fiinţei noastre şi doar atunci când noi dorim să o vedem astfel. Astfel, trupul fizic nu este decât o imagine şi, dacă modificăm modelul conştiinţei, putem modifica astfel forma trupului şi caracteristicile lui. 
Toate acestea reprezintă tot atâtea motive pentru care omenirea pur şi simplu nu a putut şi nu poate să ţină pasul cu ceea ce se petrece, deoarece ştiinţa actuală se bazează cu încăpăţânare şi cu un imens orgoliu pe nişte premise complet false. Situaţia se va modifica însă integral atunci când se va cunoaşte adevărul. Odată ajunşi la nivelul de conştiinţă ce rezonează cu dimensiunile 4D sau 5D, toate problemele şi dificultăţile cu care ne confruntăm în planul fizic (3D) – cum ar fi banii, energia, hrana etc. – vor deveni nesemnificative, fiind înlocuite cu aspiraţii mult mai înalte şi mai elevate.                    

Prof.Yoga Dan Bozaru
SURSA: yogaesoteric
28 iulie 2012 
(Pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu