..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 septembrie 2012

SECERIȘUL (2)



Mesaj de la F.G.L.

(23 sept.2012; channeler Greg Giles)

(continuare)

V-am prezentat situația printr-o metaforă pentru a vă face să înțelegeți mai bine ceea ce se întâmplă și și care este rostul acestor timpuri. Trebuie deci înțeles că unii dintre voi nu sunt pregătiți pentru ascensiune. Comandamentul Ashtar s-a preocupat în mod special de întocmirea acestei evaluări [Nota C.M.: Să ne amintim că metafora cu secerișul a fost utilizată și de Sananda (Iisus), când se afla în corp fizic pe Pământ, și care este acum îndrumătorul spiritual al celor din Comandamentul Ashtar]
Ca un exercițiu pentru astăzi, vă propunem ca, într-un cadru linisțit, cu ochii închiși, să emiteți fără voce cuvântul „seceriș
” sau "recoltare", și să constatați dacă vă revine în minte ca o reverberație. Dacă după cca două minute nu ați auzit nimic, emiteți din nou acel cuvânt. Dacă nici după trei lansări nu recepționați nimic, renunțați.  Ce semnificație are recepționarea sau nu a acestui cuvânt, ca pe un ecou, nu vă vom dezvălui, deocamdată.

Descrieți la rubrica de comentarii a acestui articol, cum a decurs această experiență. 
Și în viitor vă vom face asemenea propuneri de experiențe care vă vor indica nivelul vostru de evoluție actual. Orice ați spune, asemenea exerciții vă vor fi mult mai benefice decât să vă petreceți timpul cu lansări de invective, de injurii, la adresa altora, chiar și cănd cei vizați de voi le-ar merita.
Suntem siguri că propunerea va avea succes la aceia dintre voi care sunteți dornici să cunoașteți cam pe unde vă aflați cu evoluția ființei voastre.

Am dori acum să ne referim la istoria antică a unora dintre voi.
Luați în considerare această lecție de istorie, mai ales voi, cei care ați lipsit de la unele lecții care vi s-au predat pe timpul cât vă aflați pe calea dezvoltării voastre. Nu facem nicio observație dojenitoare asupra celor care au absentat; vă invităm să luați situația ca atare.
Lecția numărul unu din istoria vostră.
Sunteți toți ființe mari și puternice, destul de înțelepte și nu lipsite de experiență, care ați venit aici, la, să le spunem, cursuri de vară, după ce ați intrat în vacanța mare. Ați dorit să folosiți acest timp dintre doi anii școlari într-un mod cât mai benefic pentru ființa voastră.
Nu sunt niște cursuri neapărat intensive, dar sunt predate de alți profesori, care folosesc alte metode.
Vestea cu adevărat bună este că după aceste cursuri, mulți dintre voi nu vor trebui să revină la vechea școală, chiar dacă ar fi într-o clasă superioară. Programul de instruire va continua, desigur, dar la un alt  nivel, unul superioar, aceasta pentru că procesul de învățământ nu va înceta niciodată. Mereu veți avea alte experiențe de făcut, alte situații de rezolvat, alte niveluri de expertiză de atins. Și, desigur, pentru fiecare nivel veți avea alți profesori. Întreaga noastră călătorie este o scoală a devenirii noastre, care să ne permită noi și bogate acumulări pe care să le punem la picioarele Tatălui care ne-a creat, atunci cînd vom reveni ACASĂ.

Suntem siguri Greg, canalul nostru, înțelege acest lucru, și pentru că expresia lui favorită este: "Suntem profesori unii altora și studenți care învățăm unii de la alții." Greg nu va uita niciodată aceste cuvinte, pentru că ele i-au fost rostite de către o persoană foarte specială pentru el. Cine a fost acea persoană? Ei bine, vom spune că această persoană este un prieten care l-a cunoscut de-a lungul multor încarnări. Este unul dintre prietenii săi cei mai vechi și cei mai apropiați. Ne referim la un prieten actual cunoscut de Greg ca purtând numele de Nathan. În alte vieți purta alte nume, desigur.
Mulți dintre voi considerați că numele vostru (n.m, de botez) este o alegere a celor doi părinți sau a rudelor. Nu este deloc așa: numele pe care-l purtați vi l-ați dat singuri, înainte de a vă naște (Nota C.M.: atunci când ne-am elaborat programul vieții viitoare. Nu-i mai puțin adevărat că aceia care urmau a ne fi părinți și-au dat consimțământul, la nivel de suflet, atunci când au acceptat să ne fie părinți). Ca entități încarnate, părinții care vă procreaseră, și care vă așteptau, au fost „inspirați să „aleagă” acel nume.
Din toată această povestioară, trebuie să rămâneți cu concluzia că cel care sunteți astăzi, ați fost “proiectat” chiar de către voi și că atunci când ați venit pe lumea, în această încarnare, ați venit “la punct fix”, nu la întâmplare.

Deci, de ce ați ales numele pe care îl aveți astăzi sau cele pe care le-ați avut de-a lungul vieților anterioare? Vă asigurăm că numele pe care le-ați ales au avut motivații foarte specifice și foarte speciale, unele dintre ele avînd semnificații care decurg din identitatea voastră adevărată.
Numele vă poate ajuta să aflați cine sunteți voi cu adevărat. În unele cazuri, numele vostru vă poate dea indicii asupra încarnărilor anterioare. Greg, canalul nostru, cu siguranță înțelege acest lucru, el dându-și seama despre aceasta cu cu mult timp în urmă,  cânde a început să caute indicii în viața lui, în diferite locuri, începând cu numele său propriu.
Da, și suntem siguriGreg va împărtăși cu voi modul în care fiecare puteți căuta și identifica asemenea indicii din viața voastră actuală. (Nota C.M.: Pe blogul spirituletern.blogspot.com am postat de câteva zile primul articol, din seria celor promise de Greg, despre acest subiect).
Greg a scris chiar o carte pe acest subiect. Cartea lui Greg se numește "Marea vânătoare universală de comori -
The Great Universal Treasure Hunt ", un titlu foarte inspirat și drăguț, carte la care a muncit câțiva ani buni și pentru care a depus un efort considerabil. Am cerut lui Greg să nu publice această carte pentru publicul larg, deoarece anumite capitole conțin unele secrete pentru care lumea voastră nu este, deocamdată, pregătită să le cunoască.
Însă, anumite capitole din cartea sa pot fi publicate și asta a început el să facă, în această perioadă. Știm că această permisiune îl va face fericit, deoarece el știe că menirea lui este să-i servească pe alții.

Suntem siguri că Greg știe exact ce poate fi piblicat acum și ce nu, din această carte. Din acest motiv, selecția materialului publicabil o va face singur, fără consultarea noastră. Evident, va veni, nu peste prea mult timp, sperăm, clipa când și capitolele secretizate să poată fi publicate, fără restricții.
Oricum, partea care nu se publică acum conține unele adevăruri șocante care, după ce le veți afla, vă vor schimba complet viața. Înțelegerea va fi atât de profundă încât marea majoritate dintre voi va înceta imediat cu atitudinea de ură, de minciună și înșelătorie.
Lui Greg îi spunem că și noi i-am citit cartea, chiar dacă nu a deschis-o pentru noi. Știați asta? Cu siguranță am făcut-o! El spune: "Cum ați reușit asta, că doar eu am ascuns-o atât de bine în locuința mea?! "  De fapt, el știe că noi avem posibilitatea să o citim oriunde ar ascunde-o. De aia el râde acum. Da, am făcut-o, Greg, am citit cartea și am găsit-o fermecătoare, foarte precisă și foarte amuzantă, în unele locuri. Ai o memorie foarte bună, Greg, un stil foarte viu de a descrie, mai ales ceea ce ai văzut în acea seară specială; știi, desigur, la ceea ce mă refer.

SURSA: http://ascensionearth2012.org
 (C.M.)

Greg Giles
Nota blogger: La cererea unor cititori, dau cateva date autobiografice ale lui Greg:

Sunt o sămânță stelară, întrupare a razei indigo, fac canalizare directă pentru Federația Galactică a Luminii și pentru familia mea din stele, reprezentată în Comandamentul Ashtar, unde există o comunitate de ființe aflate în dimensiunea 11, venite din sistemele solare Tauri C, Amanda, Arisa, Rona, Jella, Morgana, Sophia, Germana, Capella, Jackie, Romana, Angela, Patricia, Anthony, Gifta, Maria, Mercula, Pierca, Ramulete, Augusta, Chevron, Thomas, Uritel. 

M-am încarnat în această viață pe Pământ cu scopul de a-mi continua evoluția și având misiunea de a ajuta planeta și lumea ei să ascensioneze pentru a se regăsi cu comunitatea galactică, cărea-i aparține.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu