..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 septembrie 2012

SECERIȘUL (1)



Mesaj de la F.G.L.

Greg Giles

(23 sept.2012; channeler Greg Giles)

Dacă în imaginația voastră puteți crea un tablou de o perfecțiune și frumusețe extraordinară, în care să vă regăsiți pe voi, famila, prietenii voștri, animalele și păsările, copacii și florile pe care le iubiți, aveți toate șansele să le vedeți materializate în realitatea voastră viitoare. Dați frâu liber imaginației voastre unde lacuri și ape curgătoare îmbogățesc peisajul, unde valurile oceanului vă îmbie să înotați. Toate acestea vor veni în realitatea voastră viitoare, dacă le doriți cu adevărat. Faceți, începând de astăzi, dragilor, acest exercițiu de imaginație care va fi un act de creație prin voință. Vă propunem ca prin imaginație să începeți să creați lumea pe care v-o doriți. În această operă de materializare a gândurilor voastre, vă vom da și noi o mână de ajutor.

În curând, posibilitatea de a vă crea noua voastră lume, printr-un act de voință, va deveni o posibilitate palpabilă. Veți fi uimiți și încântați când veți constata că puteți crea aproape orice vă doriți, orice vă imaginați și orice ați visat vreodată. (Nota C.M.: Evident, pentru aceasta este nevoie ca aceia care vor putea crea să aibă un înalt grad de responsabilitate). Aceasta va fi metoda generală prin care vă veți crea Noul Pământ.  
Ștergeți în fiecare zi imaginile din tabloul lumii a 3-a în care ați existat până acum și înlocuiți-le cu minunatele imagini ale lumii în care doriți să trăiți.
Nu va fi un exercițiu inutil. Ușor, ușor, veți putea face ca vechea voastră lume să dispară și în locul ei să apară noua lume. Faceți din acest exercițiu un hobby care să vă pasioneze și să vă relaxeze. În acest mod, veți putea trăi emoții mai bogate, mai înălțătoare.
Da. Ceea ce faceți în serviciul altora este o componentă foarte importantă și necesară pentru noua voastră lume, pentru că aceasta atitudine este temelia noii voastre societăți. Acestea sunt rădăcinile arborelui noii voastre case.

Este importantă atitudinea serviciului altruist pentru ceilalți, cei care nu sunt familia și prietenii voștri sau oamenii față de care vă simțiți îndatorați.
Noi dorim ca voi să vă imaginați un asemenea model de conviețuire, ca făcând parte din viața voastră. În viitorul destul de apropiat, veți putea crea o lume bazată pe asemenea principii.
Ce ați putea face, de exemplu, pentru alți semeni de-ai voștri, pe care îi stiți doar din vedere și cu care nu ați relaționat niciodată? Să spunem că o asemenea persoană execută niște lucrări de construcție a unei case. Dacă v-ați oferi să-i dați o mână de ajutor, consumând din timpul vostru liber, cum credeți că ar fi părimită oferta voastră?

Dragilor, noua voastră lume va fi destul de diferită de ceea ce ați cunoscut până acum. Simțimmulți dintre voi sunt interesați să știe mai multe despre acele timpuri și dacă ei, ca persoană fizică, vor mai apuca acele zile.
Vă vom spune că foarte mulți dintre voi veți trăi și veți locui în aceste locuințe, la a căror construcție veți folosi tehnologiile pe care noi vi le vom pune la dispoziție. Cum vor arăta aceste case? Superb! Ele vor fi uluitoare.
Așa cum am mai explicat și cu alte ocazii, o mare parte dintre voi, cei aproape opt miliarde de ființe umane aflate pe Pământ, veți alege să reveniți la locurile voastre de origine, adică pe planetele de unde, cândva, ați plecat, pentru a avea vieți pe Pământ. Călătoria o veți efectua cu  niște nave spațiale gigantice (una dintre ele aflându-se chiar acum în atmosfera planetei voastre).

Unii dintre voi nu veți avea timp să vă obișnuiți cu noile voastre case, cu noul vostru mod de viață, pentru că alte schimbări veți alege, cum ar fi cea a revenirii pe planeta voastră de origine. Am să vă spun că nu vă doresc să vă simțiți dezamăgiți deloc din cauza acestei plecări destul de pripită, nu. Gândiți-vă o scurtă vacanță de vară, o vacanță departe de viața trepidantă, plină de corvezi și trudă ar fi un preludiu înainte de a vă contina călătoria în dimensiunile mai înalte ale acestui univers. Mulți dintre voi simt deja emoție și anticiparea acestui mare eveniment.

Acum, mulți dintre voi vă intensificați pregătirile pentru ascensiunea în dimensiunile superioare ale acestui univers. Cunoașteți, desigur că acesta este principalul motiv pentru care noi ne aflăm aici.
Nu spunem că toți vă pregătiți de ascensiune, dar spunem că și cei care nu și-au programat ascensiunea trec printr-un proces de transformare în care, deasemenea, asistența noastră este utilă.
Aceștia vor avea la dispoziție mai mult timp pentru a se bucura de noile locuințe pe care le vor construi și la care vor primi sprijinul arhitecților și constructorilor noștri.

Specialiștii noștri au o mare experiență în acest domeniu deoarece au proiectat și costruit locuințe pentru multe civilizații ale acestui univers, pe parcursul a milioane de ani. Ce părere aveți despre asta? Credeți că CV-ul nostru este convingător? Aveți încredere în noi, că vă putem proiecta și construi case frumoase și de o arhitectură minunată cu care nu v-ați mai întâlnit până acum? Vă aștepăm comentariile. Este important să știm că aveți încredere în noi, în cuvântul nostru și în tehnica noastră de vârf.
Așa, ca să ne lăudăm și noi un pic, vrem să vă asigurăm că acele civilizații din univers, cărora le-am construit locuințe, sunt foarte încântate de ele și, până acum, nu ne-au reclamat nicio... defecțiune!
Nu peste mult timp, mulți dintre voi vor fi dintre cei fericiți pentru noua locuință. De altfel beneficiarii acestor case vor face parte , în marea lor majoritate, din echipele noastre mixte de lucru.
Ne bucurăm că mulți dintre voi ați dat dovadă de multă credință și determinare de-a lungul existențelor voastre anterioare și în cea actuală, chiar și atunci când a trebuit să traversați situații tragice. Ați arătat credința în fața tragediei, a înfometării, a bolilor, în fața armatelor invadatoare și, da, chiar în fața morții.  Chiar și după moarte, esența voastră, sufletul, s-a purtat cu demnitate și credință. De ce? De ce ați crezut și ați dovedit că sunteți atât de puternici?

De ce există atât de mulți dintre voi care cred în ceea ce le transmitem, în legătură cu comtinuarea călătoriei lor? Pentru că aveți în ființa voastră un fel de dovadă a autenticității acestor fapte și lucruri, care vă reamintesc, ceea ce face ca mesajele noastre să găsească ecou în sufletul vostru. Pentru cei cu care aceste mesaje nu rezonează, înțelegerea lor este confuză și misterioasă, și aceasta îi face să creadă că nu au fost transmise sau că au fost deformate.
Din cauza acestei neîncrederi apare suspiciunea că ați fost păcăliți cu un anume scop.
Uneori, credeți că acel eveniument, acea întâmplare, v-a fost dată pentru a vă testa credința.

Voi ați modelat, ați construit și ați testat, în experiențele pe care le-ați făcut, situații dintre cele mai dificile.
Acum avem o veste bună pentru voi: ați încheiat cu succes acest program de antrenament riguros și sunteți gata să vă încercați puterile pe care le-ați căpătat prin credință, pentru a putea duce mai departe această credință. Felicitări! Ați trecut testul dur la care ați acceptat să vă supuneți. Ați demonstrat întregului univers că deși nu vi se garantase nimic, voi ați crezut că până la urmă totul se va transforma din iluzie în realitate.

Cei care ați crezut că încrederea dovedită de ceilalți era nejustificată, că erau doar niște fraeri, când se supuneau unor sacrificii, în loc să facă ceea ce făceați voi, adică să-și trăiască materialitatea momentului, beneficiind de tot ceea ce puteau lua de la viață în mod facil, s-a dovedit, până la urmă, că nu ei ci voi ați ratat testul. Ne pare rău să vă facem cunoscut că nu ați trecut acest examen. Va trebui să vă refaceți experiențele, să luați totul de la capăt în timp ce aceia care s-au străduit, adică „fraerii” vă lasă în urmă și înaintează glorios spre linia de sosire, unde multă lume îi așteaptă pentru a-i felicita.  

Unii dintre voi începeți abia acum să înțelegeți că ați greșit când ați crezut că viața poate fi trăită oricum, fără responsabilitate pentru esența voastră divină. Abia acum realizați că instigarea, bârfa, ura, minciuna, lipsa de iubire, de înțelegere și de compasiune nu au fost cele mai bune alegeri pe care le-ați făcut pentru propria voastă ființă.  
Culturile semănate în credință și-n iubire au crescut frumos și bogat la cei care au avut grijă de ele. A venit timpul recoltatului și mulți se vor bucura de roade, dar alții se vor căina că nu prea au ce secera. Noi am venit să vă ajutăm la strângerea recoltelor pe care să le puneți în hambare. Ce mult ne bucurăm când vedem ce recoltă minunată au obținut unii dintre voi!
Cei care nu prea aveți ce culege, trebuie să vă arați și să semănați din nou ogorul, hotărâți ca de data aceasta să aveți mai multă grijă de ceea ce crește pe el.
Unii aveți recolte mai bune dar încă nu s-au copt și, pentru aceasta, va trebui să mai așteptați. Plantele cresc pe ogorul vostru bine, nu sunt năpădite de neghină, însă le trebuie mai mult „soare”, mai multă „ploaieși mai multă grijă din partea voastră. Așa că secerătorii vor pleca și vor reveni când recolta va fi coaptă și gata de adunat.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu