........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 septembrie 2012

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XXI)


Dan Bozaru

Scandalul LIBOR a erupt în toată presa financiară internaţională. În timp ce directorii executivi ai marilor bănci implicate sunt arestaţi şi caută să se justifice printr-o retorică penibilă, investitorii contemplă sideraţi colosalele procese care au fost deja intentate împotriva acestor instituții bancare. Astfel, ei speră să mai recupereze ce se poate din pierderile astronomice pe care le-au înregistrat după ce au fost înşelaţi de duplicitatea consilierilor financiari pe care i-au angajat pentru a le administra fondurile uriaşe.
Jurnaliştii financiari scriu despre existenţa unei pieţe a datoriilor din derivatele bancare de 400 de trilioane de dolari, în condiţiile în care tranzacţiile internaţionale totale sunt estimate la doar 78 de trilioane de dolari. Doar acest simplu „amănunt” ne-ar putea face să realizăm minciuna şi dedesubturile afacerilor bancare murdare, orchestrate de „elita” masonică în detrimentul omului de rând. Ţările din BRICS au demarat ample proceduri de audit şi de investigare financiară împotriva comunităţilor bancare naţionale. De fapt, media financiară internaţională a raportat deja faptul că marile Bănci Internaţionale au dat practic faliment. Toate aceste bănci au fost implicate într-o vastă conspiraţie de înşelare a publicului, inducând idei false despre câştig, pentru a atrage astfel banii investitorilor. Toate dovezile sunt acum disponibile, iar scandalul capătă proporţii din ce în ce mai mari pe zi ce trece. 
În momentul de faţă se poate spune că s-a atins „punctul de la care nu mai poate să existe întoarcere” pentru bancherii masoni, care au otrăvit fără milă viaţa omenirii în ultimii 300 de ani. Dezvăluirile finale pe care David Wilcock le face în remarcabilă sa investigaţie intitulată Tirania Financiară reprezintă în acest sens mărturia fundamentală împotriva sistemului masonic de asuprire financiară a omenirii. Frauda bancherilor internaţionali este atât de mare, încât ea cuprinde absolut toate tipurile de mijloace bancare pentru investiţii (stocuri, obligaţiuni, fonduri mutuale, derivate, ipoteci, împrumuturi etc.). Toţi banii din lume, fie că sunt reali sau doar nişte simple cifre într-un calculator au fost manipulaţi astfel încât să creeze cea mai mare fraudă financiară din istoria omenirii. Valoarea acestei fraude se ridică astfel la aproape 800 de trilioane de dolari, prin afectarea unui volum uriaş de investiţii.

Pe 19 septembrie 2011 s-a petrecut însă un lucru „straniu” în cadrul lumii financiare: trei cercetători de marcă (Ştefania Vitali, James B. Glattfelder şi Stefano Battiston de la Chair of Systems Design din Zurich, Elveţia) au prezentat lumii o lucrare ştiinţifică riguroasă, bazată pe un solid aparat matematic şi pe surse inatacabile, prin care demonstrează într-un mod precis, exact şi la obiect faptul că întreaga lume este în realitate controlată de o vastă reţea interconectată a unei groaznice cabale, un fel de „directorat” care îşi ţese în mod corelat plasa financiară mortală în jurul omenirii. Lucrarea sintetică de 36 de pagini poate fi studiată aici: http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf şi ea a fost publicată în prestigioasa revistă ştiinţifică New Scientist (http://www.newscientist.com/article/mg21228354.500-revealed--the-capitalist-network-that-runs-the-world.html).
Ironia sorţii face ca cei trei cercetători să provină chiar din „capitala” mondială a secretului bancar, care este oraşul Zurich.
Impresionanta bază de date care a fost folosită de echipa de cercetători a cuprins 37 de milioane de companii şi investitori individuali de top din 194 de ţări, însă ea nu a fost disponibilă până în urmă cu câteva zile. Studiul a demonstrat în mod matematic că toate aceste firme şi investitori se raportează de fapt la un singur nucleu (sau „nod”) restrâns de 1318 companii, care deţin 20% din bogăţia sau profitul întregii lumi. Ceea ce este cu adevărat uluitor e faptul că, deşi aceste companii ar trebui – cel puţin teoretic – să se afle în competiţie una cu cealaltă, ele împart de fapt profiturile împreună sau, cu alte cuvinte, se „deţin” una pe cealaltă. Cei mai importanţi „jucători” ai nucleului extrem de strâns al acestor corporaţii bancare sunt deja cunoscuţi în întreaga lume: Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Lehman Brothers, Morgan Stanley, Bank of America, Merrill Lynch, Citigroup, UBS, Deutsche Bank şi Barclays. Acestea sunt cele mai importante organisme bancare ale lumii şi ele ar trebui să se afle în competiţie una cu cealaltă; de fapt, cei mai mulţi dintre angajaţii lor sunt siguri că acesta este adevărul, dar în realitate fiecare dintre aceste bănci le deţine pe celelalte. David Wilcock foloseşte aici o metaforă inspirată, asemănând situaţia cu trucul unui magician care determină asistența să privească într-o anumită parte, în timp ce el îşi săvârşeşte „magia” fără să fie văzut şi se bucură mai apoi de aprecierea şi uralele tuturor. În acest caz, iluzia este că dacă investeşti în una dintre aceste bănci, te aştepţi să faci mai mult profit decât dacă ai fi investit în oricare dintre celelalte, dar în realitate nu este deloc aşa: toate aceste bănci lucrează mână în mână şi, indiferent în care dintre aceste companii investeşti, banii tăi vor merge la toate. Situaţia este asemănătoare cu cea din cazinouri, unde jocurile sunt de obicei astfel aranjate sau măsluite, încât să fie îndeplinit mereu dictonul: „casa câştigă întotdeauna”.
Faptul că cele 1318 de companii bancare deţin 20% din toţi banii care există în lume arată existenţa unui monopol, încălcând astfel legislaţia în vigoare. Tulburător este însă faptul că, pe lângă cele 20 de procente pe care le deţine, „nucleul” de 1318 companii controlează de asemenea 60% din stocurile celorlalte mari companii ale lumii. Aceasta înseamnă că 80% din veniturile lumii merg doar într-o singură direcţie (adică spre cele 1318 companii), iar restul de 20% din avuţia lumii aparţine unor state străine, care au reuşit cumva să reziste presiunii formidabile a sistemului economic şi financiar impus de cabala satanică a bancherilor masoni. Cu 80% din economia lumii în mâinile unui grup satanic organizat, totul este controlat şi stăpânit în mod malefic. Cine mai poate spune acum că este vorba despre o „teorie a conspiraţiei”?
Partea şi mai interesantă este că din totalul celor 1318 companii ce alcătuiesc „nucleul” economic al lumii, doar 737 deţin cu adevărat cele 80 de procente ale bogăţiei întregii lumi. În particular, s-a observat şi demonstrat că „actorii la vârf” ai celor 737 de companii au de zece ori mai multă putere şi influenţă în rândul celorlalte companii decât ei ar avea în mod normal, corespunzător avuţiei pe care o deţin.

Acest „nucleu” al răului, această reţea centrală de afaceri interconectate este ermetic „închisă”; nimeni nu ştie şi nu vorbeşte despre ea. După cum scriam, ironia sorţii a făcut ca elveţienii să fie primii în istoria omenirii care să descopere acest adevăr în mod ştiinţific, care a rezultat efectiv din datele procesate şi care este absolut de necontestat. Până acum câţiva ani nu au putut fi studiate decât mici eşantioane naţionale din activitatea economică a lumii, însă acum – odată cu crearea programului de date Orbis 2007 – s-a putut demonstra şi prezenta arhitectura reţelei internaţionale a companiilor, în paralel cu calculele ce arată puterea de control şi influenţă a fiecăreia dintre ele. Volumul de calcul a fost uriaş, iar procesarea datelor a durat luni de zile. 
Surprizele nu s-au oprit însă aici. Analizând problema şi mai în profunzime, echipa elveţiană de cercetători a descoperit că din rândul celor 737 de companii bancare principale se distinge o „super-entitate” foarte bine camuflată, formată din 147 de mari corporaţii, care împreună deţin 40% din bogăţia întregii planete. Acest aspect a fost foarte greu de descoperit şi nu ar fi fost posibil fără o putere gigantică de calcul a computerelor, fără aplicarea teoriei haosului şi fără o tehnologie foarte avansată, care ajunge chiar până în pragul a ceea ce putem numi inteligență artificială
Ne putem întreba ce domenii acoperă cele 147 de companii care deţin 40% din bogăţia lumii. În studiul menţionat, la pagina 6 se precizează că 75% din „super-entitatea” ce face parte din „nucleul” economic al lumii reprezintă instituţii financiare. Cele care se află în vârf includ băncile Barclays, JP Morgan Chase & Co., Merrill Lynch, UBS, Bank of New York, Deutsche Bank şi Goldman Sachs. Mai mult decât atât, echipa ştiinţifică ce a efectuat studiul respectiv a furnizat la pagina 32 a lucrării o listă cu primele 50 de corporaţii ale lumii, care deţin puterea financiară pe Pământ.
Având în vedere toate aceste aspecte, se pune întrebarea: care sunt implicaţiile existenţei acestui „nucleu” economic pentru stabilitatea financiară globală? Studii recente au arătat că atunci când o reţea financiară este foarte strâns conectată, ea generează un risc potenţial, deoarece atunci când lucrurile nu merg bine, întreaga reţea se prăbuşeşte prin contagiune, aşa cum s-a petrecut în cazul băncii Lehman Brothers, în 2008. De asemenea, remarcabil este că această reţea interconectată („nucleul” economic) nu a fost documentată niciodată până acum; cu alte cuvinte, ea s-a sustras oricăror studii sau observaţii, acţionând mereu din umbră, dar în cunoştinţă de cauză şi în mod corelat.

În centrul acestei cabale financiare a răului se află însă Rezerva Federală a Americii, care oficial a luat naştere în 1913; „urmele” sale pot fi identificate însă mult mai devreme, chiar înainte de 1700. Ideea a fost aceea ca sistemul financiar să fie „cedat” unui consorţiu internaţional de bancheri masoni. Astfel, guvernul american a început să împrumute bani de la aceşti bancheri, plătindu-le apoi cu dobândă sumele respective. Rezerva Federală, fiind o firmă privată, poate tipări orice cantitate de bani doreşte (de pildă, după 2008 ea a tipărit şi infuzat în băncile ei private un capital suplimentar în valoare de 26 de trilioane de dolari, fără să aibă permisiunea de a face aşa ceva). 
Rezerva Federală se află la baza întregii crize financiare mondiale şi a dezastrului economic actual; de la înfiinţarea ei la începutul secolului trecut, dolarul s-a devalorizat cu 96%. Vestea bună este că ea va fi investigată de Şerifii Federali ai Departamentului de Justiţie al SUA, datorită eforturilor neobosite depuse de senatorul Ron Paul, care a reuşit să treacă legea exact pe data de 27 iunie, în aceeaşi zi în care Drake a anunţat începerea Operaţiunii Green Light şi, de asemenea, în ziua în care s-a lansat scandalul LIBOR în ziarul londonez The Telegraph. De altfel, Rezerva Federală este însăşi „inima” cartelului de bancheri internaţionali care au manipulat de ani de zile rata dobânzii LIBOR.
Numele „venerabililor” din „elita” masonică la vârf (cum ar fi, de pildă, Rothschild) nu pot fi găsite printre cele ale conducătorilor marilor corporaţii din cele 147 firme principale ale lumii, însă ele se ascund în spatele acestora. De exemplu, Banca Angliei este sinonimă cu numele Rothschild, pentru că această familie o deţine încă dinainte de anii 1800. Interesant este că, odată cu izbucnirea scandalului financiar LIBOR, Banca Barclays trădează pe oricine pentru a se salva, inclusiv pe Rothschild-zi, care sunt „stăpânii” lor. Astfel, ea a mărturisit faptul că Banca Angliei este de fapt cea care a sfătuit-o să „umfle” rata dobânzii LIBOR. Panica s-a instaurat în rândurile Consiliilor de Administraţie a marilor bănci şi corporaţii implicate, însă deja acum nu se mai poate face nimic; toate dovezile „sunt pe masă” şi la dispoziţia întregii lumi, iar sfârşitul marilor bancheri masoni şi a sistemului financiar corupt este foarte aproape.
O mare parte dintre bancherii și oamenii de afaceri de mare succes -  chiar și cei neștiutori și oarecum novici în dedesubturile tranzacțiilor masonice – resimt în perioada actuală o frică și o angoasă din ce în ce mai mare, care se datorează unor „programe” subconștiente ce au fost impuse de sistemul financiar și economic al lumii. Astfel, în loc să se bucure de progresul fulminant al omenirii ce va urma foarte curând, paradoxal ei se tem de faptul că aceste transformări inerente în viața socială și economică pe Pământ îi vor lăsa „descoperiți”, fără nicio posibilitate de a mai exercita ceea ce știu ei cel mai bine: manipularea banilor (care adeseori este frauduloasă), furtul sau delapidarea unor fonduri imense, felurite tipuri de înțelegeri oneroase în cadrul perfectării afacerilor, diverse intrigi și interese obscure care le dau senzația de „persoane importante” ce dețin puterea, viața așa-zis „trepidantă” a diferitelor întâlniri, mese sau ședințe de afaceri etc. Toate acestea le conferă sentimentul unei false identități, a unei false imagini de sine și al unui fals scop în viață. Foarte curând, însă, nimic în această direcție nu va mai fi valabil. Întregul lor sistem de valori se va nărui în totalitate. Această perspectivă îi îngrozește realmente pe cei mai mulți bancheri, politicieni și oameni de afaceri, deoarece atunci ei pur și simplu vor fi debusolați; modul lor de gândire, concepțiile, raportarea față de semeni, integrarea în societate, într-un cuvânt: ideologia lor de viață va trebui să sufere transformări fundamentale. Toate acestea nu vor fi ușor de gestionat și mulți dintre cei vizați vor trebui să treacă, în cele mai multe dintre cazuri, prin furcile caudine ale disperării, neputinței, neștiinței și fricii față de noua paradigmă a existenței, cu care ei vor trebui să se confrunte.     

Aşa cum Islanda a refuzat să mai plătească datoriile faţă de bancheri şi, mai mult decât atât, a intentat procese împotriva acestora, arestând chiar multe personalităţi din domeniul bancar şi politic, acum Africa de Sud (membră a grupului de țări BRICS) a deschis un gigantic proces prin care anulează toate datoriile pe care cetăţenii ei le aveau la bănci. De asemenea, ea a demarat o amplă investigare a acţiunilor bancherilor împotriva intereselor clienţilor lor. În SUA, Departamentul de Justiţie tocmai a depus o cerere la Înalta Curte împotriva a patru mari bănci americane prin care declară împrumuturile acestora către populaţie ca fiind neconstituţionale şi frauduloase. 
De-a lungul anilor, bancherii masoni au acţionat într-un mod malefic împotriva populaţiei, care a suferit enorm de pe urma acestor furturi şi privaţiuni. Aceşti indivizi s-au insinuat adânc în toate domeniile de activitate şi au creat dependența acestora de fondurile băneşti pe care ei le pun la dispoziţie. În realitate, această dependenţă nu reprezintă decât o sclavie care în unele cazuri – cum ar fi „relaţia” între guvernul american şi Rezerva Federală a Americii – a dus o întreagă naţie în pragul colapsului. Motivul principal al acţiunii lor a fost acela de a sărăci populaţia lumii şi de a dobândi puterea şi controlul total asupra ei. Îndepărtarea acestui „cancer financiar” va dura un anumit timp şi va trebui făcută cu răbdare, hotărâre, curaj şi putere din partea tuturor acelora care doresc un nou Pământ şi o nouă viaţă - liberă, pură, luminoasă şi prosperă. În ultimii doi ani, mai multe zeci de specialişti americani în finanţe au realizat o muncă asiduă (la unison cu alţi experţi în finanţe din alte state), adunând dovezi şi corelând toate aspectele, astfel încât în prezent s-a ajuns la faza în care totul este pregătit pentru a fi revelat şi expus întregii lumi; altfel spus, s-a ajuns la faza în care sistemul financiar masonic se va prăbuşi. El va fi înlocuit cu noul sistem economic mondial, care a fost conceput astfel încât să exprime echilibrul şi armonia în tranzacţiile comerciale. 
De fapt, pentru lumea financiară problemele au început să apară încă din anul 2007, însă manipularea rapoartelor de credit a lăsat impresia că instituţiile bancare internaţionale sunt încă foarte puternice. S-a creat astfel o vastă alianţă internaţională între conducerile băncilor principale ale lumii, pentru a induce impresia stabilităţii şi siguranţei; totul în scopul amânării colapsului financiar inevitabil la nivel mondial, pe care marii bancheri internaţionali ştiau că nu au cum să-l evite. La un nivel foarte profund, în chiar fieful „elitei” satanice mondiale, colapsul financiar mondial reprezenta un plan demult gândit, pentru a crea astfel haosul economic în lume, pentru a determina izbucnirea Celui de Al Treilea Război Mondial şi pentru a instaura astfel Noua Ordine Mondială. În această idee era necesar ca toţi banii să fie la un singur jucător. Planul a căzut, intenţiile satanice au fost dejucate, iar în acum impresia generală este aceea că bancherii fug care încotro pentru a-şi scăpa pielea.

Deşi nu este legat direct de aspectul financiar, domeniul militar depinde şi el în mare măsură de acesta. Armata trebuie plătită, iar facilităţile militare, precum şi logistica şi tehnologia militară sunt cele mai scumpe din lume. Cei care lucrează în domeniul financiar au fot educaţi în spiritul „haitelor vrăjmaşe”, pentru care lucrurile nu pot fi decât albe sau negre. Astfel, în mentalitatea lor oamenii nu pot fi decât buni sau răi; la bursele de valori şi în afaceri acest lucru înseamnă că cei care sunt cu noi sunt „băieţii buni”, iar cei care sunt împotriva noastră sunt „băieţii răi”. Fireşte, această concepţie satanică a fost impusă de-a lungul generaţiilor de către sistemul corupt şi mincinos al „elitei” masonice, el însuşi având la bază fundaţia putredă a înşelăciunii, necinstei şi lipsei de omenie. 
Lumea a devenit astfel o „junglă” a luptei pe viaţă şi pe moarte, conform concepţiei care a prins viaţă în „tranşeele” burselor şi afacerilor capitaliste: noi şi ei, prieteni şi duşmani, „viaţă” şi „moarte” în afaceri. Chiar dacă militarii ar fi mai îndrituiţi să gândească în acest mod, deoarece aceasta este însăşi natura activităţii lor, totuşi în mod paradoxal exact din rândurile lor s-a structurat cel mai însemnat procent al facţiunii benefice ce acţionează pentru eliberarea omenirii de sub tirania cabalei criminale a masonilor. Sursele indică faptul că, după ultimele estimări de la sfârşitul săptămânii trecute, procentul „băieţilor buni” de la Pentagon a crescut la 70-75%. Aceasta are o importanţă fundamentală în vederea înfăptuirii cu succes a transformărilor viitoare pe planeta noastră.

Chiar dacă mulţi nu înţeleg încă semnificaţiile tuturor acţiunilor şi evenimentelor care se petrec în lume, totuşi trebuie spus că ele contribuie la înaintarea planului divin foarte complex ce a fost prevăzut pentru planeta noastră în aceste timpuri de răscruce. Aceste evenimente se vor intensifica tot mai mult în zilele şi mai ales în săptămânile care vor urma. Începând din luna octombrie, planeta noastră va începe să experimenteze noi stări existenţiale, atât la nivel geodezic, cât şi la nivel social, politic, economic etc. 
În perioada imediat următoare oamenii de ştiinţă vor anunţa faptul că întreaga planetă a înregistrat modificări masive ale modelelor ei energetice fundamentale, care au fost măsurate şi înregistrate în ultimii ani. Aceste modificări de natură energetică la nivel planetar se datorează expansiunii colosalei energii care provine din centrul galaxiei şi care inundă din ce în ce mai mult planeta noastră şi întregul sistem solar. Transformările care sunt aşteptate de populaţia globului nu se vor petrece însă după modelul filmelor de la Hollywood, ci ele vor progresa gradat până când se va ajunge la situaţia decisivă a unei transformări radicale a paradigmei vieţii pe Pământ. 
Aşa după cum putem constata, la început aceste transformări sunt aproape imperceptibile. În această categorie intră, de pildă, modificarea subtilă - dar cu toate acestea foarte puternică - a percepţiei maselor de oameni privitoare la instituţiile bancare; manifestarea gradată şi fragmentată a amplitudinii dezastrelor pe planeta noastră, graţie monitorizării şi asistenței tehnologice pe care civilizaţiile extraterestre benefice (mai ales Federaţia Galactică a Luminii (FGL)) ne-o acordă; interesul crescut al unor lideri ai lumii de a se preocupa din ce în ce mai mult de binele popoarelor pe care ei le conduc şi nu pentru a servi interesele cartelurilor ce formează cabala criminală masonică. Aceste transformări subtile reprezintă rezultatul nenumăratelor acţiuni, iniţiative şi înţelegeri care au fost făptuite în ultimii ani de către reprezentanţii ET şi aliaţii lor de pe Pământ, în cooperare cu membrii organizaţiilor secrete pentru eliberarea societăţii umane de sub tirania cabalei masonice. 

Pe măsură ce lucrurile evoluează şi omenirea se apropie de anumite momente-cheie de natură cosmică, aceste transformări – care la început au fost subtile - se vor accentua tot mai mult. Populaţia planetei a început cumva să înţeleagă faptul că vremea „Iluminaţilor” a trecut şi că aceştia trebuie să plece pentru totdeauna. Persoanele care actualmente ocupă funcţii importante de răspundere (cum ar fi generalii din facţiunea militară pozitivă de la Pentagon, Şerifii Federali şi înalţii ofiţeri din organismele de securitate internaţională, unii experţi financiari şi din alte domenii importante ale vieţii societăţii etc.), care au capacitatea de a acţiona în sensul îndepărtării „elitei” satanice a masonilor din pozițiile-cheie pe care ei le ocupă în administraţia şi conducerea lumii, realizează tot mai mult în ultima perioadă că drumul de acces spre acest deziderat este acum deschis şi, ca atare, ei au început să acţioneze în forţă. Astfel, următoarea notificare pentru Operaţiunea Green Light va fi cea majoră şi de atunci înainte totul va căpăta o altă turnură pe Pământ. Acest moment este aproape. 
Sursele au informat că în urmă cu câteva zile a avut loc o întâlnire între delegaţii umani ai facţiunii benefice de pe Pământ şi reprezentanţii ET ai FGL, pentru o primă evaluare a progreselor în planul general de acţiune şi, de asemenea, pentru a stabili direcţiile principale de acţiune în viitor pentru binele planetei şi al omenirii. În conformitate cu informaţiile primite, întâlnirea a avut loc pe una dintre navele principale ale FGL din spaţiul cosmic din apropierea Pământului şi s-a încheiat într-un deplin consens între ambele părţi. Federaţia Galactică a Luminii deja a început să acţioneze pentru îndeplinirea primului punct din planul stabilit de comun acord, care vizează o manifestare uluitoare şi din ce în ce mai pregnantă a navelor FGL pe cerul planetei noastre, în vederea pregătirii Primului Contact. Prezentăm în continuare mai în detaliu anumite etape ale planului iniţial al Primului Contact, care a fost expus în articolele anterioare.
Mai multe echipe de legătură, formate din fiinţe ET aparţinând rasei umane - care provin însă de pe alte planete ce fac parte din FGL - vor realiza gradat acţiunea de pregătire a acestui contact esenţial între omenire şi civilizaţiile ET benefice. La început, aceste echipe vor face o serie de prezentări universale; pentru aceasta au fost planificate două tipuri de programe. Primul dintre ele vizează acţiunea unor mici unităţi de două până la şase nave (OZN-uri), care vor ateriza în anumite locuri, permiţând astfel populaţiei să le observe; reprezentanţii FGL chiar vor ieşi din aceste nave pentru a vorbi cu populaţia şi a o informa despre tehnologia acelor OZN-uri şi despre menirea lor în acel loc şi pe planeta noastră. Al doilea program se referă la posibilitatea de a vizita uriaşele nave-mamă ale FGL, care se află în spaţiul cosmic, în apropierea Pământului. Înaintea aterizărilor în masă se vor efectua de asemenea zboruri masive ale navelor mici de recunoaştere pe cerul planetei.
Un alt punct important al planului de realizare a Primului Contact al omenirii cu civilizaţiile ET benefice – al cărui actor principal, într-o primă fază, va fi Federaţia Galactică a Luminii – este oferirea unor tehnologii novatoare şi a unor dispozitive aferente acestora oamenilor de pe Pământ, ce vor transforma din temelii tot ceea ce noi cunoşteam până acum, toate capacităţile noastre de transport, de alimentare cu energie şi de comunicaţie. Pe lângă acestea omenirea va cunoaşte noi modalităţi de purificare şi dezvoltare a mediului înconjurător, ceea ce îi va permite să repare răul imens pe care l-a produs acestei planete într-un timp atât de scurt. 
  
 Reprezentanţii Federaţiei Galactice a Luminii ne vor iniţia de asemenea într-o nouă modalitate de comunicare, un fel de eră post-Internet, care va fi mult mai uşoară şi mai captivantă decât reţeaua actuală a Internetului mondial, atât din punctul de vedere al socializării şi al informării, cât şi din punctul de vedere al entertainment-ului. Vom deţine astfel aparate simple şi uşor de utilizat pentru a obţine instantaneu aproape orice tip de informaţie dorim; de asemenea, acele dispozitive ne vor permite să contactăm gratuit orice persoană de pe planetă. 
Cheia acestor transformări extraordinare o va constitui saltul la un nivel mult superior al tehnologiei, prin comparaţie cu cel actual, care va implica computere organice. Datorită lor, fiecare persoană va putea fi recunoscută în mod automat pretutindeni în lume, grație frecvenţei sale unice de vibraţie, care îi este particulară. Spre deosebire de calculatoarele actuale, cele organice vor interacţiona cu procesele noastre mentale, furnizându-ne perspective holografice tridimensionale care conţin date, imagini etc. De pildă, sistemul comercial se va baza pe un sistem telepatic 3D, care va fi holografic şi color.
Comunicarea dintre oameni va avea, cel puţin la început, anumite caracteristici aproape „magice” pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu virtuţile tehnologiei avansate sau cu unele aspecte iniţiatice, care ţin de legile de funcţionare ale mentalului şi ale Universului. Astfel, oricine va dori să comunice cu o altă persoană va trebui doar să vizualizeze acea persoană şi microcomputerul lui personal o va contacta. Acest sistem de comunicare va include de asemenea un translator universal, precum şi un sistem special de apelare, care va fi strâns legat de „semnătura” noastră unică ca frecvenţă de vibraţie.
Pe de altă parte, fiecare familie va deţine un dispozitiv ce converteşte energia luminii în materie, astfel încât nimănui nu-i va mai lipsi hrana sau îmbrăcămintea; acele dispozitive vor materializa aceste necesităţi ale vieţii noastre şi ele vor constitui de fapt faimoasele replicatoare despre care am amintit în articolele precedente. Nimeni nu va mai suferi de foame, de sete, de lipsa unui adăpost, ori de mijloacele de trai, care în scurt timp vor deveni chiar abundente, graţie minunatelor programe de realizare a prosperităţii la nivelul întregii omeniri, asistate de experienţa și tehnologia avansată a civilizaţiilor ET benefice.
De asemenea, tehnologia transportului va suferi modificări fundamentale. Vom începe să călătorim cu o generaţie de mijloace de transport care se bazează pe o cu totul altă tehnologie decât am fost noi obişnuiţi până acum. Vehiculele noastre personale de transport vor levita la o mică înălţime de la sol şi vor fi capabile să circule cu viteze de până la 800 km/h. Avioanele, aşa cum le cunoaştem în prezent, vor dispare din activitatea comercială şi de zbor, fiind înlocuite cu dispozitive care vor funcţiona pe baza unei tehnologii magnetice speciale, acest fapt corelându-se perfect cu anunţul recent făcut lumii întregi de Fundaţia Keshe, pentru luna septembrie a acestui an. Viteza acestor nave de transport pasageri şi mărfuri va fi de 10-50 de ori mai mare decât cea a avioanelor de linie actuale, permiţând atingerea oricărui punct de pe glob în doar câteva minute. Alternativ, vor fi puse la dispoziţie şi anumite dispozitive de teleportare, pentru realizarea unor deplasări de urgenţă sau a celor care implică distanţe foarte mari, ce depăşesc spaţiul terestru. Federaţia Galactică a Luminii va asista de asemenea omenirea în construirea unui sistem complex şi automat de „autostrăzi” aeriene. 

În paralel se va demara un amplu program de practici medicale, pentru a alinia tehnologia modernă a medicinii cu tehnologia extrem de avansată a FGL în acest domeniu. În legătură cu astfel de aspecte, FGL va pune la dispoziţia savanţilor de pe Pământ tehnologia care va face posibil transferul unei cantităţi enorme de date ştiinţifice şi de altă natură direct la nivelul cortexului cerebral, economisind astfel un timp preţios. Bazele medicinei vor fi astfel fundamental reorientate şi înţelese de pe principii reale, profunde şi holografic implicate.
Totodată, omenirea va începe să înţeleagă minunile „inteligenţei artificiale”; graţie dispozitivelor extraordinar de avansate care ne vor fi puse la dispoziţie de civilizaţiile ET benefice din cadrul principalelor Confederaţii Galactice, vom fi capabili să refacem în mod gradat mediul ambiant şi să „vindecăm” planeta pe care am îmbolnăvit-o printr-o exploatare dementă şi egoistă.
În ceea ce priveşte producţiile de serie sau construcţiile, acesta va fi unul dintre obiectivele importante pe care FGL şi-l va asuma cu multă responsabilitate. Graţie unor dispozitive tehnologice extrem de avansate, vom putea elimina sau ridica în doar câteva zile orice construcţie pe Pământ. De asemenea, industria manufacturieră va fi retehnologizată şi automatizată în întregime în doar câteva zile. Vom fi astfel capabili să ne construim mai apoi singuri casele de locuit exact aşa după cum vrem şi să planificăm colectiv caracteristicile oraşelor în care dorim să locuim. Zonele rurale vor fi redate pe deplin naturii, fiind plasate lângă păduri şi pajişti mirifice. Datorită replicatoarelor de hrană, îmbrăcăminte şi altor necesităţi ale traiului, dependența de agricultură şi industrie va fi complet eliminată.

În toate aceste procese transformatoare care vor avea loc în viitor, nu trebuie să uităm nicio clipă că tehnologia reprezintă de fapt un mijloc care ne este pus la dispoziţie de conştiinţă, pentru a ne crea un mediu cât mai plăcut posibil. În felul acesta, pentru omenire se vor pune bazele de trecere de la o societate planetară, la o societate galactică.
Pentru realizarea cu succes a acestui ţel, avem nevoie să conlucrăm în mod armonios cu fiinţele extraterestre benefice care ne asistă pline de iubire şi de înţelegere. În momentul actual, obiectivul principal al FGL este acela de a asista într-un mod rapid şi eficient o tranziţie militară, politică şi economică la nivelul întregii lumi, pentru a pregăti astfel marea translaţie a omenirii la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei. În acest scop, au fost deja pregătite uriaşe sume de bani – provenite din fondurile colaterale despre care am scris în articolele anterioare – pentru a fi distribuite îndată ce se realizează înlocuirea sistemului actual financiar cu noul sistem de tranzacţionare. În această privinţă, totul este pregătit şi aşteaptă: fondurile, reţelele de bănci şi recipienţii financiari. FGL şi Consiliul Andromeda (CA) au contribuit de asemenea în mod decisiv la forţarea unor demisii şi arestări esenţiale ale unor membri ai cabalei masonice, ce împiedicau sau amânau realizarea unor etape importante ale planului general. Acţiuni asemănătoare au fost realizate şi în ceea ce priveşte unele modificări importante în structurile guvernamentale ale unor state de pe suprafaţa Pământului. Pentru omul obişnuit, evenimentele respective au părut integrate în cursul normal al lucrurilor, dar ele au avut fiecare însemnătatea lor particulară şi, văzute de la un nivel mult mai înalt de percepţie şi de planificare, ele contribuie - ca nişte cărămizi esenţiale, ce sunt aşezate sistematic una peste cealaltă - la edificarea marii „construcţii” a libertăţii ce va triumfa în curând pe planeta noastră. Multe documente şi înţelegeri au fost deja semnate şi parafate, astfel încât în curând multe dintre guvernele lumii vor demisiona sau se vor reforma din temelii. ONU va fi reorganizat integral, iar lumea va cunoaşte un set complet nou de reguli de comportament, pe care va trebui să le respecte. Astfel, vechile paradigme păguboase vor fi pentru totdeauna abandonate. Corporaţiile şi cartelurile vor dispare, la fel ca şi uzinele electrice de alimentare cu energie a oraşelor.

Prof Yoga, Dan Bozaru

SURSA: yogaesoteric
23 iulie 2012
(Pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu