..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 mai 2011

Schimbările Pământului sunt salvarea noastră.


 (15 March 2011; channeler: Dana Mrkich)

Cutremurul din Japonia şi tsunami-ul s-au produs foarte aproape în timp de „cutremurul” bisericii, o mulţime de oameni considerând aceasta ca o dovadă a mâniei şi pedepsei la care ne-a supus Mama Pământ şi Divinitate care şi-au manifestat, în acest fel, nemulţumirea faţă de comportamentul umanităţii. Este un mod de a ne explica aceste evenimente. Dar există şi un altul, plecând de la realitatea că planeta este o fiinţă vie supusă unor cicluri ale schimbării la fel ca oamenii. Planeta a fost aici cu miliarde de ani înaintea noastră şi va rămâne mult timp după ce noi nu vom mai fi pe ea.

Este o caracteristică a fiinţei umane de a ignora ciclurile naturale şi semnificaţia lor, în conexiune cu comportamentul şi gândurile noastre. Să nu uităm că planeta noastră are o caracteristică dominant feminină, căci ea este cea care a permis sau a născut multe fiinţe, asigurându-le ocrotire şi iubire. De-asta, probabil, ne referim la Mama Pământ nu la Tatăl Pământ.
Ca entitate feminină, Mama Pământ trece prin cicluri foarte specifice cum ar fi ciclurile vară, toamnă, iarnă, primăvară. Alte cicluri prin care trece Mama Pământ au periodicităţi de 5000 sau 126.000 de ani. Fiecare Mare Ciclu al planetei înseamnă o Mare Trecere. Etapa actuală este una a încheierii unui Mare Ciclu şi toţi care suntem contemporani cu el putem spune că suntem nişte privilegiaţi. Este un mare noroc şi o rarisimă ocazie de a ne accelera evoluţia fiinţei noastre totale, oferită de această schimbare de ciclu. Fiecare dintre noi trebuie să conştientizeze că nu a venit în această viaţă întâmplător şi că prezenţa sa acum şi aici are o semnificaţie anume, pe care ar trebui să încerce să o identifice.

Noul ciclu care stă să înceapă are semnificaţia unei noi naşteri. Ca orice naştere, şi aceasta se face cu chinuri, cu contracţii, cu frământări, cu îngrijorari, asupra modului cum se va desfăşura, şi asupra a ceea ce ne va oferi viitorul, în noua noastră condiţie existenţială. Absolut sigur este însă că nu vom mai fi ceea ce suntem acum, sau cel puţin nu vom mai trăi în condiţiile în care omenirea a fost obişnuită de veacuri.
Şi aici „apele se rup”, formele se schimbă; noul născut va descoperi o lume nouă, condiţii noi. Ochii care până acum erau închişi se deschid şi ceea ce vor vedea va schimba percepţia şi găndirea. În chinurile facerii este lipsit de sens să-i ceri celei care naşte să nu se mai plângă din cauza stărilor prin care trece. Ea se va calma numai după ce naşterea va fi fost încheiată.

Planeta noastră trece printr-un proces de renaştere uimitor, se pare, ne mai întâlnit în lunga ei existenţă.
Se „întâmplă” ca prin sincronicitate, planeta să găzduiască acum, înainte de salt, cele mai multe fiinţe umane din istoria civilizaţiei pământene. Câţi dintre noi se vor renaşte împreună cu Pământul? La câte rele i-am făcut gazdei noastre, e de mirare că a aşteptat să se facă selecţia atât de târziu! Mulţi dintre noi au fost „chiriaşii de o noapte” care au chefuit şi au spart tot ce le-a ieşit în cale, neinteresaţi de pagubele făcute proprietarului. Este foarte posibil să avem acum surpriza ca la plecare să fim puşi să plătim. Mai întâi, cred că se va face trierea, identificarea, după care grupurile formate vor fi conduse către destinaţii diferite. Ar fi logic şi drept să se întâmple aşa. Oare ce gazdă s-ar mai lăsa convinsă să reprimească nişte scandalagii care i-au vandalizat casa!?
Este plauzibil să considerăm că alinierea planetelor va face ca interacţiunile dintre ele să capete valori diferite de cele obişnuite, ceea ce poate crea anumite tensiuni în corpul acestora, modificări ce pot fi cauze ale unor mişcări ale scoarţei planetare, activări de vulcani, cutremure, valuri uriaşe, intemperii etc. Toate acestea fac parte din proces (Nota C.M.: Deşi, profitând de existenţa acestui Nod Haotic, forţele întunecate, au încercat şi, probabil, o vor mai face, să accentuieze efectele distructive pentru a spori energiile negative cu care se hrănesc). În general însă, este varba de procesele inevitabile de purificare a planetei, în vederea trecerii la dimensiunea a 5-a.

Multe suflete hotărăsc să părăsească Pământul, în aceasta perioadă, fie pentru că acestea sunt prevederile din contractul de viaţă cu care au venit fie pentru că au cerut modificarea acelui contract, din intenţia de a ajuta planeta şi pe cei rămaşi să-şi accelereze ascensiunea, pentru a se încadra în puţinul timp care a mai rămas până la alinierea planetelor şi deschiderea Porţii Stelare. „Sacrificiul” lor va fi bine apreciat şi corespunzător recunoscut, cu salturi pe scara evoluţiei pe care fiecare dintre noi trebuie să urcăm.

Sufletele plecate locuiesc, după cum se cunoaşte, într-un areal din dimensiunea a 4-a şi a 5-a numit NIRVANA. Ele veghează asupra celor rămaşi pe Pământ şi-i ajută în multe privinţe
Mulţi dintre oamenii acestui pământ stabilesc legături telepatice cu cei aflaţi dincolo de văl. Privilegiul acesta îi ajută să înţeleagă că, în fapt, moartea nu este decât o poartă care se deschide către o altă lume. Moartea, ca proces de disoluţie, de anihilare, nu există, deoarece întreaga creaţie este plămâdită din fiinţa şi spiritul Creatorului. A crede că un produs creat dispare pentru totdeauna, ar însemna să acceptăm că părţi din Creator se anihilează, ceea ce ar fi imposibil.
Cei care-i asistă pe cei care pleacă, au datoria de a nu-i însoţi cu tristeţi şi regrete, cu remuşcări şi disperare deoarece energiile pe care le crează prin aceste manifestări îngreunează trecerea sufletelor în Nirvana şi nu fac niciun bine acestora. 
Dana Mrkich
Jalea şi regretele întârzie sufletele să se înalţe şi le crează stări de derută, de profundă confuzie, care, cel puţin în prima fază, le accentuiază starea de frică şi de suferinţă.

Perioada 09 martie 2011 - 28 octombrie 2011 marchează valul final prevăzut de Calendarul Mayaş. Gândiţi-vă la acest val ca la ultimul efort  teribil pe care-l face femeia chiar înainte de eclozarea fătului către altă lume. Da, vor fi turbulenţe teribile, spaime, punctul de inflexiune dintre moarte şi viaţă dar, după ce acea încleştare, va apărea miracolul noii vieţi, noii forme, va veni descătuşarea după efort, liniştirea sufletului şi minţii, pacea şi frumuseţea.

SURSA: www.danamrkich.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu