..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 ianuarie 2011

DE CE ESTE UNIVERSUL NOSTRU ÎNTUNECAT ?


Mesaj de la  ISIS

(12 dec.2010, prin Petra Margolis)

Bine aţi venit, într-o zi ca cea de astăzi, când totul apare într-o luminozitate mai mică decât de obicei.
Vreau să fac mai multă lumină în întunericul aflat în această chestiune.

Universul, în totalitatea sa, apare întunecat, dar, aşa cum ştiţi, este luminat de miriadele ce stele. Dar nu toate sunt stele. Multe sunt planete care reflectă limina primită de la stele, la fel precum face şi Luna voastră, care-şi trimite reflexiile şi către voi.
Pe de altă parte, nu toate stelele mai sunt strălucitoare, atunci când lumina lor ajunge pe Pământ. Multe stele a căror lumină o vedeţi acum, şi-au încetat strălucirea şi chiar existenţa, poate, cu mii de ani în urmă. De mult ele au fost cuprinse de bezna universului.

Dar, ce este lumina?
Lumina este totul şi nimic, este întunericul şi reflexia întunericului.
Voi vă vedeţi pe voi cum deveniţi mai luminoşi dar multe sunt doar reflexii ale luminii,   care nu permit să se vadă adevărata lumină. Adevărata lumină nu este deloc lumina; este întunericul care permite luminii să fie văzută.

Ce este intunericul
Întunericul este totul şi nimic, la fel ca şi lumina.
Gandiţi-vă în acest fel: culoarea negru absoarbe toate culorile, toată lumina, deşi ea este întuneric, în timp ce culoarea albă reflectă toate culorile dar rămâne observabilă. Vedeţi paradoxul !?
Ceea ce vedeti ca lumină este doar o reflectare o unei părţi din voi. 
Când începeţi să vă obişnuiţi cu întunericul şi deveniţi capabili să observaţi ceea ce este în jurul vostru, cine vă furnizează acea lumină care vă ajută să vedeţi? Răspunsul este: lumina din voi; ea este sursa care vă asigură zona de vizibilitate.

Noi numim întuneric şi lumină nişte atribute ale fiinţelor umane prin care ele pot observa lumea.
În lumea noastră există o multitudine de culori. Cu cât ne apropiem mai mult de sursa de lumină, aceste culori devin mai transparente, difuzându-se unele în altele, până când devin un amestec mult mai minunat şi mai strălucitor decât fiecare culoare în parte.
Când vă veţi putetea vedea ceea ce sunteţi voi cu adevarat, veţi descoperi universurile din fiinţa voastră.

Pentru a vedea universurile din voi, trebuie să vă extindeţi conştiinţa.

Dar cum se aplică aceasta lumii voastre chiar în acest moment? 
Mulţi care cred au nevoie devină lumină, sau că trebuie să trimită lumină, sunt doar reflectări ale luminii, astfel că nu permit luminii din ei să fie observată cu adevărat.
Ei nu au descoperit locul interior care le permite să vadă adevărul se află în ei înşişi, şi această lumină ascunsă în întunericul fiinţei lor poate aprinde stelele.

Când aţi trimis întunericul departe, aţi acceptat să vă trimiteţi şi propriul vostru sine. Voi  negaţi că în acele depărtări s-ar afla şi aspecte ale fiinţei voastre totale.
Întunericul despre care vorbim nu trebuie confundat cu energiile negative, sau cu fiinţele întunecate.
Energiile negative cuprind tot atât de multă lumină cât au întuneric. Denumirea de energii negative provine de la modul în care sunt utilizate. Ele nu sunt aliniate sensului în care curge fluxul energiilor divine ci încearcă să se deplaseze în contracurent..

Toate fiinţele au dreptul să folosească energiile creaţiei, determinant este doar modul în care aleg să le utilizeze. Alegerile ne aparţin, indiferent dacă suntem fiinţe în spirit sau în corp material.

Fluxul divin poate fi întrerupt de multe fiinţe şi chiar dacă aceste fiinţe ar putea fi văzute ca lumină, ele pot fi doar maeştri în arta de a reflecta lumina.
Aceste fiinţe sunt înconjurate de oglinzi care reflectă lumina pentru a da impresia că sunt din Lumină.
Lumina lor poate fi orbitoare, dar ei o folosesc pentru a vă împiedica pe voi să le cunoaşteţi adevărata natură, împiedică să vedeţi care le sunt intenţiile, făcându-vă să credeţi că sunt fiii credincioşi ai Divinului.
Ei nu doresc fie văzuţi în adevărata lor ’’lumină’’ şi pot fi depistaţi prin înţelegerea intenţiilor de a vă deturna de la aflarea adevărului.
Niciodată aceste fiinţe nu vor accepta transparenţa, claritatea, simplitatea şi vor încerca vă distragă atenţia de la a le descoperi oglinzile de care se folosesc în inducerea voastră în eroare.
Adevărata lumină se află în iubire dar asta nu este, totuşi, suficient.
Eu vorbesc despre IUBIREA NECONDIŢIONATĂ, care nu este doar iubire, în înţelesul ei prozaic, ci este manifestarea lui Dumnezeu prin fiinţa umană, este harul divin.

Nu este vorba despre câtă lumină puteţi aduna în voi ci despre cât de mult întuneric puteţi da la o parte pentru a lăsa lumina voastră să strălucească.

Nu este vorba despre dragoste şi iertare, ură, furie sau frică ci despre cum îţi pot vedea ceilalţi propria ta lumină, la mulţi ascunsă încă în întuneric.

Adevărul tău nu este altul decât Singurul Adevăr în care vă regăsiţi fiecare dintre voi ca fiinţă umană şi ca spirit.
Creatorul a făcut totul din lumină şi la Lumină.
 
Sunt Isis 

Sursa: www.ascendedmasters.org
          
www.cosmicascension2012.com
 

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu