..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 ianuarie 2011

2011/PREDICŢII

De la Aranghelul URIEL
(4 January 2011, Channeler:Jennifer Hoffman)

Suntem din nou în zorii unui nou an, care va fi o nouă oportunitate de a face ajustările de fineţe care mai trebuie operate în vederea unei cât mai bune alinieri a fiinţei noastre totale la noile energii primite pe planetă.
Anul 2011 va aduce mai multă claritate, înţelegere, transformare şi creştere în conştiinţa voastră, dacă obiectivul vostru va fi să fiţi mai plini de iubire necondiţionată şi mai detaşaţi faţă de răbufnirile evenimentelor cotidiene, atât de neimportante pentru evoluţia vostră. 

Lecţiile pe care le veţi primi în acest an vor avea menirea să vă înveţe că trebuie să nu vă mai agăţaţi de lucruri şi bunuri materiale, care nu vă vor însoţi în dimensiunile superioare spre care tindeţi. Veţi învăţa, de asemenea, că trebuie să renunţaţi la atitudinea implacabilă, neiertătoare faţă de cei care v-au greşit. Pe aceştia, aveţi datoria de a-i îndrepta spre lumină, spre trezirea spirituală, fără însă a le impune nimic şi fără a vă periclita propria voastră ascensiune. Fiecare dintre voi, trebuie să-şi conştientizeze şi să-şi accepte responsabilităţile şi rolul pe care-l are de jucat în această perioadă, pentru care s-a pregătit vieţi la rând şi pentru care a ales să se afle acum pe Pământ.

Anul care a început va fi unul dificil? Depinde de ceea ce înţelegeţi prin cuvântul "provocare", căci 2011 va fi anul provocărilor. Mulţi vor trebui să-şi modifice modul de a gândi şi să-şi reaşeze priorităţile şi scara valorilor. NU se vor simţi bine cei care se vor crampona de valorile trecutului. Acestia vor trăi adevărate drame în plan afectiv şi nu se vor despărţi cu plăcere de ceea ce consideră că sunt valorile care-i reprezintă. În schimb, cei care-şi vor baza aprecierile pe aspectele spirituale, pe creşterea propriei conştiinţe, vor putea considera că au o perioadă extrem de benefică. 

Vechile drumuri existenţiale ajung acum într-o fundătură, ele nu mai au orizont de desfăşurare, nu mai duc nicăieri. Largi orizonturi se deschid acum elevării spirituale, faptelor şi realizărilor în care noile energii vor sta la baza noilor edificii.

Anul 2011 va fi un an al vindecării pentru toţi cei care sunt preocupaţi de aspectele spirituale ale fiinţei, pentru cei care îşi explorează cu hotărâre posibilităţile şi abilităţile. Aceştia vor avansa foarte repede pe târâmul cunoaşterii în spirit, mulţi dintre ei reuşind să-şi amintească şi să-şi revadă aievea aspecte din vieţile lor anterioare. Această devoalare a trecutului le va accelera înţelegerea motivului pentru care au ales să se afle în această viaţă pe Pământ. 
Aceştia se vor bucura de tot sprijinul nostru. Le vom fi profesori plini de compasiune, asistându-i în strădania lor de a se înălţa în spirit

Voi enunţa câteva dintre temele generale ale anului care a început:

Deschiderea inimilor
În acest an veţi deveni mai conştienţi de ceea ce se întâmplă cu voi şi în jurul vostru. Vor apărea multe oportunităţi pentru fiinţele umane pentru a-şi deschide inima, căci multe vortexuri energetice se vor crea, facilitând stabilirea de relaţii interumane bazate pe corectitudine, înţelegere, compasiune şi iubire necondiţionată. Fiecare experienţă dureroasă va fi o oportunitate de a vă deschide sufletul către înţelegerea momentelor de cumpănă prin care vor trece unii dintre apropiaţii vostri. Manifestarea sentimentelor de dragoste, compasiune şi înţelegere va fi una din lecţiile care se vor preda la nivel mondial, în toate domeniile vieţii umane.

Portaluri  energetice şi Vortexuri.
În următorii doi ani multe portaluri energetice noi se vor deschide în foarte multe locuri de pe planetă în timp ce unele, mai vechi, se vor închide. (Reamintesc că portalurile sunt vârtejuri prin care se aduc energii conţinând programe, înformaţii, coduri, instrucţiuni etc. trimise de Fiinţele de Lumină, de Dumnezeu, cu care se influenţează subliminal câmpul energetic al fiinţelor - mai ales umane, dar nu numai. Aceste energii au anumite caracteristici necesare împlantării pe Pământ a unor deosebite stări de conştiinţă, unor niveluri de înţelegere elevată a unor realităţi sau informaţii care ni se trimit; nota C..M.). Procesul de trimitere a informaţiilor energetice prin portaluri (vortexuri) a început masiv din anul 2001.

Cele trei vechi portaluri din Orientul Mijlociu, Asia şi Africa vor fi închise până la sfărşitul acestui an, ceea ce înseamnă că vor fi escaladate conflictele din aceste zone. Va fi mai multă violenţă, mai multe catastrofe (naturale sau provocate de om), mai multă vărsare de sânge. Conflictele se vor acutiza ca urmare a opoziţiei acelor forţe care se opun închiderii definitive a acestor vechi portaluri, prin care, o lungă perioadă de timp, s-au pompat energii distructive, ale urii şi învrăjbirii oamenilor.
În locul acestor portaluri se vor înfiinţa altele cu energii benefice, de pace şi bună înţelegerea.

Schimbări pe Pământ
Avem o oarecare teamă în legătură cu schimbările de pe Pământ, deoarecea acestea pot aduce multă suferinţă, multă neînţelegere a scopului pentru care planeta trebuie să treacă prin aceste probe ‘’de foc’’.
Cu toate acestea, în 2011 nu vom asista la prea multe evenimente catastrofice, precum furtuni violente, cutremure, erupţii vulcanice sau altele de genul celor consumate în anul trecut. Menţionăm, totuşi, că două dintre cele care urmează a se produce în 2011 vor putea depăşi amploarea celor cu care v-aţi confruntat în anul 2010.
Aceste neplăcute evenimente sunt necesare planetei Pământ care, la rândul ei, are nevoie să se purifice şi să se vindece de vechile energii acumulate de-a lungul veacurilor (şi cauzate în principal de om; nota C.M).
Pământul este o fiinţă simţitoare, la fel ca oricare fiinţă de pe planetă, cu nevoile şi viaţa ei, şi este bine ca de aceasta să ne amintim măcar din timp în timp. Ca fiinţă vie şi inteligentă, planeta Pământ a creat, a ajutat şi a ocrotit miliarde de vieţi cărora le-a oferit toate condiţiile de dezvoltare, cu toate că, în mult prea multe situaţii omul nu a înţeles acest lucru şi s-a comportat distructiv cu propia lui Mamă şi în propia lui casă. 
Acum, planeta se află în plin proces de ascensionare şi omul ar trebui să-l înţeleagă acest lucru, atât ca act de reciprocitate cât şi pentru că fără ascensiunea planetei la o nouă dimensiune existenţa umanităţii ar fi incertă.

Cele mai importante schimbări se vor localiza în zonele în care urmează ca vechile portaluri să fie închise şi altele noi să se deschidă.

Înălţarea în curs de desfăşurare.
Ascensiune este un eveniment mistic, care se va întâmpla în 2012 şi va continua şi după acel an. 
Dar procesul ascensiunii este în plină derulare chiar acum, în ultimii ani dinnaintea lui 2012. 

În această călătorie, fiecare zi este un pas pe calea Înălţării voastre şi a planetei. Fiecare zi vă aduce noi şi importante experienţe car vă sunt presărate pe cale pentru ca să învăţaţi repede şi să vă amintiţi cine sunteţi voi cu adevărat. Tot ceea ce se crează, se produce în momentul de ACUM. Noi nu putem crea în viitor, dacă nu putem să lăsăm trecutul în urmă. 
În 2011 vor exista mai multe şanse şi opţiuni pentru a elibera trecutul. Singurul loc în care fiinţa umană deţine PUTEREA este PREZENTUL.

Dragostea şi Relaţiile
Majoritatea oamenilor au avut una sau mai multe relaţii sentimentale în decursul vieţii lor. Ce va fi în viitor? Anul 2011 va deschide uşa unor gusturi şi aprecieri diferite de cele de până acum, îm materie de relaţii sentimentale. 
Prietenii sau căsătorii conjuncturale, din interes, din scopuri mercantile, pentru păstrarea sau întregirea averii, nu vor mai exista în viitor. 
Relaţiile viitoare se vor baza exclusiv pe afinităţi, pe complementaritate, pe vibraţii comune. Perechile se vor completa reciproc în idealurile de elevare a sentimentelor, a credinţelor şi principiilor. 
Cei pregătiţi pentru a primi şi da iubire, fără a o condiţiona în vreun fel, vor fi găsiţi de iubire. Vibraţiile iubirii circulă nevăzute şi localizează cu precizie potenţialul beneficiar.

Perioadele puterii
Noile energii sunt trimise spre Pământ în valuri. Ele au o structură şi o vibraţie cu totul deosebite faţă de cele pe care le-aţi primit de-a lugul vieţii de până acum. 
Aceste energii noi vă pot crea un anume disconfort, fiinţa voastră poate să aibă chiar o reacţie de refuz. 
Se poate întâmpla aşa ceva din cauză că fiinţa voastră (corpul fizic, corpul mental şi cel emoţional) nu a mai primit până acum asemenea ’’ marfă'', asemenea hrană, cu caracteristici deosebite şi diferite de ceea ce cunoştea şi, din această cauză, va putea avea o atitudine de respingere. Pot fi cazuri când vor apărea şi simptome de îmbolnăvire, mai ales a corpului fizic. Noi numim aceste manifestări ’’simptomele ascensiunii’’. Ele fac parte din călătoria voastră şi ar trebui să le trataţi cu bucurie nu cu îngrijorare.

Energiile care se trimit au menirea de a purifica şi vindeca fiinţele şi planeta iar modul lor de manifestare poate fi unul drastic în aspectul vremii, cutremure, întreruperi în comunicaţii, inundaţii etc.

Anul 2011 va cunoaşte 7 perioade ale puterii:

1. Intervalul 15-20 Ianuarie
Va fi caracterizat printr-o descărcare energetică de tip tsunami (nota C.M.; nu se precizează dacă va fi vorba de o furtună magnetică solară sau de formarea de valuri în apele planetare). Când se va produce, mulţi îşi vor aminti de această comunicare. 
Momentul va face ca mulţi pământeni să ascensioneze instantaneu în dimensiunea a 5-a cu corpurile subtile, corpul fizic continuând să existe pe planetă; alţii vor putea alege să părăsească planul fizic (nota C.M.; adică să moară).

2. Luna Martie
Momentul Echinocţiului de Primăvară va aduce o energie mai paşnică, mai mult calm. Modificări energetice vor fi însă şi este indicat ca cei avizaţi să conştientizeze şi să reţină gândurile, sentimentele sau visele pe care le vor avea în ziua echinocţiului deoarece acelea pot conţine indicii importante pentru viitorul persoanei respective.

3/5. Perioada Iunie-August
În acest interval sunt cuprinse trei perioade de putere deoarece sunt foarte apropiate şi legate între ele. Ele se vor manifesta prin:
a) descărcări de energie (intemperii, seismicitate etc), 
b) transformări fizice, 
c) revolte şi manifestaţii pe diferite teme. Aceste manifestaţii pot deveni dure dacă protestatarii nu vor avea înţelepciunea să-şi depăşească frustrările. 
Mulţi oameni îşi vor pierde locurile de muncă, relaţiile interumane se vor deteriora, situaţii de acest fel putându-se produce în diferite localităţi şi ţări ale lumii.

6. Luna Octombrie 
Va fi un punct de manifestare a puterii extrem de important, deoarece va reprezenta momentul de răscruce al omenirii şi Pământului, în perspectiva anului 2012. 
În Octombrie, omenirea va trebui să răspundă (presupun că la nivel de subconştient; nota C.M.) la întrebarea: "Ce alegem să facem, pe ce cale vrem să înaintăm?" 
Acceptaţi sau nu, la nivel individual, energia care să vă înalţe, detaşindu-vă de opţiunile celor din jur (fie ei fraţi, părinţi, soţi ,iubiţi etc)? 
Va fi momentul cruicial când fiecare dintre voi se va putea manifesta în calitatea sa de co-creator.

7. 21 - 30 Noiembrie 
Va fi ultima perioadă a puterii din anul 2011. 
Va părea, în mod înşelător, extrem de uşoară. În realitate, energia care se va primi în această perioadă vă va demonstra contrariul. Atunci veţi înţelege cum funcţionează Ordinea Dvină. 
Intervalul va calibra şi stabili natura şi puterea energiilor care vor fi aduse în anul 2012. 

Şi în această perioadă  multe suflete vor trebui să ia o decizie definitivă şi radicală.
Se vor înregistra multe decese ca urmare a alegerilor pe care le vor face sufletele de pe Pământ, care vor considera că şi-au încheiat programul cu care veniseră pe planetă în această viaţă. 
În compensaţie, se vor înregistra şi un număr neobişnuit de mare de naşteri.

Mulţi vor trece prin schimbări bruşte în viaţa lor. 
Vor fi multe căderi şi schimbări de guverne, multe modificări în viaţa politică, multe schimbări în economie.

Cheia reuşitei în 2011, la nivel individual
- Aşteptă-te la cele mai bune rezultate pentru tine, şi aceasta te va propulsa de la starea de optimism la starea de a ‘’şti’’, ceea ce-ţi va aduce certitudinea că ceea ce doreşti, se va manifesta în viaţa ta.
- Nu vă mulţumiţi cu puţin căci abundenţa este infinită. Puteţi primi şi peste aşteptări; fiţi pregătiţi şi pentru această situaţie!

SUNT Arhanghelul URIEL

SURSA: http://lightworkers.or
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu