..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 ianuarie 2011

ÎNREGISTRĂRILE AKASHICE pentru ianuarie 2011


(1 January 2011, Channeler: Jen Eramith MA)

La ce energii şi experienţe ne putem aştepta în luna ianuarie 2011 ?
Există în această lună foarte multă Lumină pe planeta Pământ.
Există o tendinţă de mişcare înainte a lucrurilor care nu mai sunt ascunse ci la vedere, în câmp deschis, lucruri sau situaţii pe care fiecare dintre voi le poate aborda.

Va fi luna în care puteţi să nu vă mai pierdeţi în situaţii complicate, în enigmele care vă copleşau mai înainte.
UN OM CÂT O ŢARĂ
O imagine sugestivă a situaţiei în care vă aflaţi în această perioadă ar fi că faceţi surf în siguranţă peste valurile oceanului. Deşi valurile nu sunt de neglijat, voi aveţi forţa şi îndemânarea de a vă deplasa fără teamă peste ele. Este posibil ca unii dintre voi să mai şi cădă de pe placă, dar nu va exista pericolul de a vă îneca. Unii veţi putea fi aruncaţi de valuri, dar mereu veţi ieşi la suprafaţă, pentru a putea să vă continuaţi cursa pe creasta valurilor.
Mulţi dintre voi veţi avea o imagine de ansamblu mai cuprinzătoare şi intuiţia că ştiţi ceea ce trebuie să faceţi pentru a rezolva problema şi a duce lucrurile la bun sfârşit.
Veţi avea sentimentul că, în sfârşit, viaţa voastră capătă sens şi substanţă, că vă simţiţi capabili de performanţă, de capacitatea de a depăşi obstacolele faţă de care, altădată, nu de mult, aveaţi teama că vă depăşesc puterea de a le trece.

Important este să aveţi o astfel de atitudine încât să nu acceptaţi să intraţi în complicaţii inutile, care v-ar putea scădea discernământul.
Căutaţi, pentru că sigur puteţi, să vă plasaţi mereu deasupra situaţiilor, a lucrurilor cu care veţi intra în contact. Mereu veţi găsi modalitatea de a vă păstra la suprafaţa valurilor vieţii cotidiene.
Ar fi bine ca în această lună să ieşiţi din rutină şi să faceţi altfel de cum aţi făcut până acum, pentru că spiritul vostru inventiv se află la cote ridicate.
Nu vă lăsaţi copleşiţi şi nu vă angrenaţi în situaţii care vă solicită sentimental, emoţional.

Expresia la ordinea zilei este: FACEŢI CEVA DIFERIT de ceea ce eraţi obişnuiţi!

Caracteristica acestei luni este lumină şi vizibilitate. Trăiţi cu sentimentul că nu mai este loc pentru minciună, pentru ‘’ascunderea gunoiului sub preş’’, că toate ungherele încep să fie luminate, că mizeria începe să fie scoasă la suprafaţă. Aceasta înseamnă că vor începe să apară dezvăluiri ale unor siuaţii şi vinovăţii care, până acum, au fost ascunse, au fost ţinute la secret de către diferite persoane, grupuări, organizaţii sau instituţii. Fiţi pregătiţi căci în unele situaţii va ieşi cu scandal, cu injurii, cu măscări.
Casa Memorială ''Mihai Eminescu''

Alegeţi să trăiţi sentimentele de uşurare, de eliberare, de cunoaştere a adevărului, de spălare de murdăria celor care v-au maculat convingerile şi credinţa în frumos şi în iubire. Nu vă lăsaţi antrenaţi în dramele altora, faţă de care puteţi, însă, manifesta compasiune. Nu vă lăsaţi antrenaţi în agitaţia provocată de alţii, nu vă complicaţi viaţa din cauza celor care au plăcerea de a provoca scandal. Nu acceptaţi să acoperiţi minciuna de dragul unei prietenii iluzorii. Păşiţi afară, în lumină, unde lucrurile se văd aşa cum sunt, cu defectele sau perfecţiunea lor.
Ce ar fi mai bine să faceţi cu energiile acestei luni?
Când lucrurile par a fi dificile, renuţaţi la acea încercare, în modul în care nu v-a ieşit, şi încercaţi altfel (Adică, nu insistaţi repetând procedeul). Faceţi altă alegere, schimbaţi tehnica sau tactica şi încercaţi din nou, dar în alt mod. Este simplu: când aţi încercat şi nu v-a ieşit, vă aflaţi pe un val energetic neindicat. Puneţi ‘’placa’’pe un alt val, şi va merge.
Explicaţia? Deşi în această lună este mult mai multă lumină (energie) faţă de altă dată, încă nu este suficientă; ea vine în valuri şi trebuie să prindeţi un val potrivit, ca să aveţi reuşită. Pentru a prinde valul cel bun, trebuie să vă aflaţi în poziţia şi starea de Stand Up. Dacă aţi căzut, nu-i nimic, ridicaţi-vă şi continuaţi! E un joc existenţial pe care-l puteţi face delicios, chiar dacă v-aţi lovit puţin la gleznă. Reluaţi jocul!

Care ar putea fi cel mai important lucru pe care-l puteţi face în această lună, în plus faţă de evitarea dramei şi se fricii pe care v-ar putea-o induce alţii?
Nu luaţi parte şi nu încurajaţi bârfele sau conspitaţiile! Ţinta voastră trebuie să fie lumina, claritatea, cinstea nu meschinăria, gîndurile ascunse sau comploturile.
Ce ar mai putea aduce luna ianuarie 2011?
Perioada este una plină de intensitate, de speranţă pe întregul Pământ, chiar dacă în unele zone se manifestă diverse evenimente legate de intemperii; acolo încă mai este nevoie să se facă ordine şi curăţenie pentru ca în locul vechilor energii să vină cele noi.

Multele provocări care au loc pe planetă, chiar dacă sunt mai puternice ca altădată, vă găsesc mai pregătiţi să le faceţi faţă. Resursele fiinţei voastre au crescut mult în ultima perioadă şi astăzi, voi nu vă mai aflaţi în situaţia de a fi neajutoraţi, neputincioşi.
Aveţi încredere în capacităţile voastre căci nu vă mai lipsesc resursele cărora le duceaţi dorul, nu cu foarte mult timp în urmă.

Ziua de 4 ianuarie va aduce, probabil, multora dintre voi o adevarata provocare. Nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi de acea împrejurare, de acel eveniment, dacă el a fost unul neplăcut. Ridicaţi-vă privirea şi continuaţi! Nu uitaţi că, de fapt, moartea (dacă de ea a fost vorba) este doar o trecere, un salt către altă lume. Orice provocare cu care vă confruntaţi era trecută în programul cu care aţi venit să experimentaţi în această viaţă.

Tot ziua de 4 ianuarie poate să vă aducă un alt tip de provocare care să fie, de fapt, un preludiu la ceea ce urmează în lunile viitoare. Din acest motiv, e bine să reţineţi fotografia acestei zile pentru a depista evenimentele care doar v-au încercat, dar care urmează a le experimenta în viitor. Aceasta este o modalitate buna de a folosi în viitor evenimentele zilei de 4 ianuarie.

Pe total, la scară mondială, luna ianuarie va aduce energii noi, cu tendinţe de extindere, dar energii blânde precum valurile unei brize plăcute.

SURSA: http://www.akashictransformations.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu