..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 decembrie 2010

IUBIREA NECONDIŢIONATĂ

Mesaj de la Uriel
(7 Dec.2010; channeler Jennifer Hoffman)

La fel cum iertarea ar trebui să fie necondiţionată, generozitatea acordată tuturor fără a-i judeca, ar trebui să plece de la fiecare dintre voi ca un flux continuu, din izvorul de dragoste ce se revarsă necontenit din fiinţa voastră.
Voi distribuiţi însă această dragoste cu o măsură controlată doar celor care, la rându-le, vă răspund cu dragoste, celor care vă fac sevicii, celor care au dovedit că sunt demni de iubirea voastră. Însă dragostea ar trebui împărţită fără condiţii, fără a pretinde reciprocitate în sentimente. Dragostea nu trebuie să fie tratată ca o marfă pe care o poţi vinde sau cumpăra, sau pe care s-o poţi acorda în schimbul altei iubiri.
Iubirea necondiţionată este mai mult decât ceea ce ştiţi voi din manualele romantismului. Ea trebuie să cuprindă acceptarea, recunoştinţa, divinitatea, compasiunea şi adevărul.
Fiecare dintre voi are locul lui în familie, în societate, poziţie ocupată în funcţie de experienţa acumulată, de aptitudini, de aportul fiecăruia la bunul mers al colectivităţii căreia-i aparţine.

Când dragostea este acordată cu generozitate, fără gândul ascuns că pe ea ţi se va da ceva, atunci, dragostea se întoarce la tine mult amplificată.
Interesant este că în multe situaţii, cel care a acordat dragostea sa cu generozitate şi necondiţionat (neinteresat), va reprimi un multiplu al dragostei dăruită nu de la cel căruia i s-a dat ci din altă sursă, de la altă persoană sau de undeva de unde nu va afla niciodată.

Cel care îşi drămuieşte iubirea, va primi iubirea altora tot cu ţârâita. Dragostea nu uită de unde a plecat, nu uită cine a învăţat-o să zboare şi cine i-a acordat libertatea. Încărcată cu dragostea altora, ea va reveni în inima în care s-a plămădit.

Cum poţi iubi pe cel care te-a rănit, pe cel care te-a ofensat sau te-a acuzat pe nedrept?
Este adevărat că sentimentul ierării este unul cu care omul obişnuit lucrează destul de greu. Există însă o metodă simplă pentru a trece peste aceasta: aminteşte-ţi că, în programul cu care ai venit în această viaţă, a fost prevăzut şi acel episod cu cel care te-a nedreptăţit.
Tu ai fost cel care l-ai invitat să o facă deoarece aveai ceva de învăţat din asta. Desigur, când el a accepat, ştia că incidentul îi va folosi şi lui, într-un anume fel.

Să nu uitaţi niciodată că atăt bucuriile cât şi necazurile cu care vă întâlniţi în viaţă nu sunt altceva decât daruri.

Iubirea necondiţionată este deci un dar al spiritului şi nu trebuie confundată cu iubirea ego-lui părţii tale pământene.
Când iubeşti cu generozitate, tu permiţi divinităţii tale să se manifeste, să devină un far care lumineză viaţa ta şi a alora.
Dragostea eliberează, dă aripi şi putere, limpezeşte cerurile.
Dragostea nu ţine nimic pentru ea, nu zăvorăşte, nu acaparează şi nu ascunde frumuseţi sau valori. Ea deschide porţile, deschide ferestrele, deschide inimile şi sufletele.

Mulţumiţi celor care v-au făcut bine, mulţumiţi şi celor care v-au nedreptăţit căci toate experienţele sunt încercări presărate pe calea voastră spre devenire, spre măestrie.

Pentru fiecare trimit iubire,
Uriel

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu