..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 decembrie 2010

ASCENSIUNEA SUFLETELOR

MESAJ  DE  LA  ARANUTH  DIN  FRAŢIA  LUMINII 
(2009, channeler Bill Malcom)

Bine aţi venit în această casă a luminii! Aici suntem înconjuraţi de lumina. Vad luminile impletindu-se si iluminând această cameră cu multe, multe culori minunate. Şi trebuie să vă spun că dacă v-aţi vedea din locul in care sunt eu, aţi fi uimiţi. Noi suntem un grup constituit din patru entitati : Asnar, Aranis, Andronicus si eu, Aranuth.
Încep prin a vă face pecizarea ca voi nu sunteti corpul vostru fizic si nici sinele fizic (ego-ul). De eoni voi v-aţi identificat cu sinele fizic. Nimic mai puţin adevărat ! Aceasta credinţă v-au insuflat-o învăţătorii voştri, parinţii, familia, prietenii, societatea în care v-aţi format şi aţi trăit. Aţi fost condiţionaţi să vă identificaţi cu sinele fizic în loc să recunoaşteţi sinele vostru adevărat. Ştiu că din totdeauna aţi dorit să ştiţi cine sunteţi, ce sunteţi, de unde veniţi. Răspunsurile le puteţi găsi doar în voi înşivă.

Aceia dintre voi care încercaţi să vă identificaţi, să găsiţi sinele real, ar trebui să începeţi chiar acum. Nu vă criticăm că nu aţi făcut-o până acum dar remarcăm acest adevăr. Mulţi dintre voi, suflete încarnate, aţi uitat complet cine si ce sunteţi. Aţi uitat complet de unde venit. Aţi uitat de ce aţi venit aici.

Adevarul a fost ascuns în fum si culori, în stralucirea iluziilor acestui pământ. Caci ceea ce traiti, nu este viaţa ci iluzia vieţii. Auzim discuţii de felul:" Iată-l pe Bill, bancherul" sau " Acesta este Col, tâmplarul" ; toţi aceşti oameni sunt identificaţi de catre alţii, după ceea ce fac dar cine sunt ei cu adevărat, ştiţi? Corect si exact ar fi să se facă afirmatii de genul:" Persoana aceasta este un suflet minunat, un sulfet foarte avansat etc". In schimb, se spune " Acesta este un casier" sau " Acesta este un cântăreţ". Aceasta nu este cine sunteti voi cu adevarat ci doar corpul fizic şi mental care are o anumită ocupaţie in societatea în care traieşte. Asta e tot. Voi vă identificaţi cu activitatea voastra fizică. Este chiar amuzantă constatarea căci voi faceţi referire doar la ceea ce face corpul vostru fizic, aceast înveliş tempor pe care îl utilizaţi în această încarnare.

Când vine timpul să plecaţi de pe această planetă, vă părăsiţi carcasa fizică. Cum puteţi crede că acesta este totul?! Si, dacă ceea ce rămâne putrezeşte sau devine cenuşă, entitatea VOI unde este si ce este ?

Vom face un mic exerciţiu în seara asta, dar, mai întâi, am dori să punctăm: 
    1 - Este esenţial să mergeţi în fiecare zi în interiorul vostru, să contemplaţi, să meditaţi; este esenţial să vă rezervaţi timp pentru aceasta. Aveţi nevoie de un timp al liniştii. Trebuie să fiţi singuri, pentru că doar în acea stare de singurătate puteţi căuta cu adevărat adevărul din interior. Luaţi o pauză în treburile zilnice şi staţi liniştiţi curaţindu-vă mintea de toate nimicurile si non-sensurile asociate acestei lumi iluzorii şi false.
    2. Găsiţi-vă un loc liniştit - într-un colţ al camerei sau sub copacul din gradină, lângă un lac, oriunde vă place. Şi când mergeţi acolo, căutaţi acest loc (Aranuth arată inima). Aici este Sinele vostru adevărat, adevaratul vostru EU. 
După o perioadă de timp, vă veţi obişnui şi veţi dori această pauză de reflecţie, de contemplare. Eu aud mulţi oameni spunând:’’ Dar, parcă totul îmi vine atunci în minte !". Ei bine, există o altă uşă aici (Aranuth arată într-o parte a capului); lăsaţi totul să iasă afară din minte. 
    3. Nu încercaţi să puneţi o bariera, să opriţi gândurile, deoarece asta este treaba minţii; este datoria ei. Ceea ce urmărim este ca mintea să se liniştească, să stea de o parte pentru un timp, să ne lase în pace. Staţi cât mai relaxaţi şi permiteţi tot ce vine în minte, fără să-l urmăriţi. Doar permiteţi, nu vă opuneţi la nimic. Permiteţi gândurilor să vină şi să plece nestingherite; nu încercaţi să le ţineţi sau să le respingeţi, doar permiteţi-le să curgă prin voi. Staţi liniştiţi şi permiteţi, permiteţi, permiteţi.
Sunt diferite modalităţi prin care unii încearcă să-şi liniştească mintea. Iata un mod mai ciudat: când vă concentraţi pe liniştirea minţii, voi vă intrebaţi când se va linişti. Dacă veţi contina să vă folosiţi mintea spunând : "Ssshhh, fii liniştită, eu încerc sa meditez acum" sau " Hei, minte, dute de aici", nu veţi obţine ceea ce doriţi. Incercaţi să nu mai gândiţi. Doar permiteti şi, după o perioadă, sistemul celor 5 corpuri se va destinde, vă veţi relaxa, nu veţi mai gândi.

Când sunteţi în acel loc liniştit, veţi constata că începeţi să pătrundeţi adânc în interior. Fiecare suflet este diferit şi, totuşi, ele sunt aceleaşi. Fiecare suflet a venit ca să experimenteze conform unui program propriu, pentru a putea progresa spiritual. Voi trebuie să permiteţi energiilor să vă penetreze, astfel încât să le simţiţi, pentru ca ele ele să vă deschidă, să vă poată revela nu doar cine si ce sunteţi, ci să vă dea răspunsurile pe care le căutaţi. Nu vă aşteptaţi să primiţi răspunsurile în 5 minute ... procesul ia ceva timp.

Cele 5 corpuri ale fiinţei umane sunt: fizic, emoţional, mental, spiritual si cel subtil (cauzal n.m.); dincolo de el se afla Supraveghetorul, Sinele Inalt, fiinţa voastră superioară. Cu această fiinţă superioară trebuie voi să luaţi legătura. În timpul meditaţiei nu trebuie să comunicaţi cu mentalul, cu fizicul sau cu emoţionalul, asta faceti, oricum, tot timpul. Nu trebuie să vă aşteptaţi să vă vedeţi (fie şi cu ochiul minţii) corpul vostru spiritual, deoarece spiritualul nu este ceva care să deveniţi... spiritualul este ceea ce sunteţi chiar acum ! Voi sunteţi un spirit închis în acest corp fizic! Trebuie să urcaţi mai mult.
        4. Acum, concentraţi-vă atenţia pe chakra coroanei sau pe un punct imaginar aflat la cca.1, 80 m deasupra chakrei coroanei. Vizualizaţi cum energia voastră permite Sinelui Înalt să coboare, prin coroană, spre inimă. Nu în cap, ci în inima voastră. Nu este prea greu să faceţi asta; nu vă dau o formulă magică aplicabilă tuturor. Este ceva particular, individual, poate de nefolosit pentru unii. Staţi liniştiţi şi doar permiteţi să se întâmple. Nu îndepărtaţi senzaţiile sau sentimentele, deoarece, când Sinele vostru Inalt se apropie de voi, el va difuza propria sa energie în jurul vostru si vă va înveli în acea energie, ca într-o mantie. 5. Odată ce sunteţi în acel cocon, împreună cu Sinele vostru Inalt, comunicarea poate începe. Aceasta nu vine ca dintr-o carte de poveşti; este ca o prelingere, se roteste în jurul vostru ca o ceaţă. Această energie fină este filtrată cu filtre de diferite ‘’granulaţii’’ de cele 5 corpuri, ceea ce vă va provoca senzaţii diferite. Nu veţi auzi voci, veţi avea doar senzaţia de cunoaştere. Şi vă veţi întreba de unde vine aceasta.Vă vine să spuneţi: "Hei, am ştiut asta tot timpul, dar nu ştiam că ştiam". Desigur, nu ştiaţi ! Voi eraţi aici jos în timp ce Sinele vostru era acolo sus şi între voi nu se stabilise o punte de comunicare. Conectaţi-vă, conectaţi-vă !

La inceput, v-aş recomanda să vă alocaţi cam 30 de minute. In fiecare zi cate 30 de minute de meditaţie, dacă este posibil, la aceeaşi oră, în acelaşi loc, astfel încât să devina o obişnuinţă. Voi nu ştiţi că în acel loc în care mergeţi, ghizii voştri personali sunt deja acolo şi vă aşteaptă. Ei vin să vă ajute ; ei sunt în acel spaţiu si aşteaptă totalitatea voastră, nu doar aspectul spiritual al vostru. Ei vor fi acolo aşteptându-vă, aşa cum acum sunt aici cu voi, în acest spaţiu, în această seară. 
Şi eu, împreună cu cei 3 fraţi, suntem aici, nevăzuţi de voi ; noi suntem aici aşteptând de ceva timp, înainte ca voi să intraţi pe uşa acestei camere. Cand vă alegeţi locul şi timpul pentru meditaţie, ghizii voştri spirituali vă vor aştepta în acel loc si la acel timp. Înainte ca voi să fi sosit la locul ales, ei v-au ţesut deja un cocon de energie, un cocon magic, în care se regăsesc toate culorile spectrului de lumină. Sosind în acest câmp energetic, vortexul de energie vă va patrunde.

Acesta este timpul pentru a lăsa egoul deoparte, deoarece în timpul în care intraţi în vortexul sacru şi începeţi comunicarea cu Sinele Inalt, acesta va începe să descarce informaţii către voi.
El va descarca informaţia cea mai benefică vouă la acel moment. Când el descarcă această cunoaştere, vor fi evidenţiate şi fisurile existente în personalitatea si caracterul vostru. Nu confundaţi aceasta cu energia fiinţei care sunteţi, pentru că energia fiinţei nu are fisuri! Voi sunteti perfecţi ! Voi sunteti minunaţi ! Numai corpul fizic şi mintea pot avea fisuri, căci aproape nu există un corp fizic perfect sau o minte perfectă. Pentru a găsi perfecţiunea, aţi venit în această viaţă, pe Pământ. Lecţiile din fiecare viaţă vă perfecţionează, vă şlefuiesc. 

Ţelul fiinţei voastre este să atingă perfecţiunea energiei fiinţei care sunteţi. Fiinţa voastră totală va deveni energia fiinţei totale care sunteţi, totalitatea Sinelui vostru Înalt si a Sinelui cel mai Înalt, adică Monada voastră.
Atingând înalta stare de totalitate, voi deveniţi una cu Sursa !!! Sursa Divină care a suflat viaţa în voi !!! Voi sunteţi gândul, voinţa si respiraţia sacră a Creatorului ! Iată unde ajungeţi si ce deveniţi după ce străbateţi lungul drum al devenirii !

Viaţa voastră actuală este doar o etapă din drumul pe care il parcurgeţi de când aţi plecat de ACASĂ, pentru a reveni…ACASĂ ! Veţi reveni ACASĂ încărcaţi de daruri si de experienţă. Voi mergeţi înapoi la Sursă ...dar acesta nu va fi sfârşitul. Veţi pleca din nou în diferite dimensiuni, în realităţi diferite, ca o fiinţă diferită, dar vă veţi păstra energia Sinelui Original.

Ceea ce facem aici, în această seară, este să vă încurajăm să vă obişnuiţi să ieşiţi în afara corpului vostru fizic. Voi aţi petrecut destul timp în el, aţi făcut suficiente lucruri. Acum, este timpul să re-deveniţi ceea ce sunteti voi cu adevarat. Acum este timpul să vă lăsaţi liberă energia.
Indepartaţi cătuşele ! Majoritatea dintre voi o fac în fiecare noapte, fără a-şi mai aminti de călătorie, la trezire. La plecarea în călătorie, lăsăţi corpul în grija îngerilor carora le spuneţi: "Mă voi întoarce înainte de a se face ziuă pentru a-mi recupera corpul - să nu mi-l rătăciti cumva, da?" Ha, ha, ha. 
Obişnuiţi-vă în a vă considera o fiinţă energetică care-şi conduce corpul în aşa fel încât să corespundă planului general de evoluţie. Voi nu sunteţi corpul ci doar spiritul din el! Personalitatea voastră aţi pus-o să vă reprezinte în relaţia cu lumea, dar nu este ea cea care se confundă cu esenţa voastră.Voi nu sunteti Bob, tâmplarul sau Petru, pictorul. Spun încă o dată: voi sunteţi o minunată fiinţă energetică. Deci, nu vă confundaţi cu corpul vostru !

Dacă vă puteţi dezvolta însuşirile telepatice la modul conştient, veţi constata că aceasta vă ajută şi în comunicarea cu Sinele vostru Inalt.

Vă propunem un mic exerciţiu. Am fi încântaţi dacă la-ţi practica, paşind înafara corpului şi stând lângă el, în spatele lui sau în faţa lui, oriunde doriţi. Vă rog să vă imaginaţi pe voi luându-vă energia, forţa voastră de viaţă, înafara corpului fizic şi aşezând-o aici (Aranuth arată lângă corpul fizic), chiar lângă voi, şi apoi să priviţi şi să vedeţi lucrurile din perspectiva Sinelui vostru suflet si a Sinelul vostru Inalt, deoarece aţi văzut destul din perspectiva sinelui fizic (Comunicatorii fac urmatoarea echivalenţă : Sinele Fizic = Corpul fizic, Sinele Suflet = Sufletul, Sinele Inalt = Spiritul n.m.)

Trăiţi un timp al oportunităţilor căci puterea si intensitatea luminii care este acum aici, pe Pământ, vă ajută. Dacă doar aţi putea vedea asta ...Si dacă aţi putea vedea puterea emanată de fraţii mei, fraţi de lumină! (Vă amintesc că noi suntem din Fratia Luminii).
Noi generăm lumina si o radiem către voi. Ea nu scoate sunete; este silenţioasă dar plină de culori minunate. Ea vă patrunde fiinta.

Acum, vă cerem un minut din timpul vostru. 
Vă rog să închideţi ochii, eliberaţi mintea, lasaţi gândurile să vină şi să plece, nu le reţineţi ; simţiţi energia forţei vitale care sunteţi  în corpul vostru, energia separată a corpului fizic. Acum, aş dori să ieşiţi afară din corpul fizic care rămâne în siguranţă; ieşiţi afară acum! Staţi lângă corpul vostru cu ochii inchişi. Ce auziţi, ce simţiţi, ce va scaldă blând în interior şi în exterior? Puteţi vedea luminile fiinţelor de lumină care sunt aici cu voi? Hmm? Pentru un minut, concentraţi-vă pe aceasta, pe luminile lor si eu le voi chema într-un minut. 
Si acum, reveniţi lin în corpul vostru fizic, permiteti energiei speciale a fiinţei voastre să alunece delicat înapoi în corp.

Mulţumesc pentru participarea voastră la acest exerciţiu.

Aş dori să mai faceţi un lucru. Priviţi toate fiinţele cu care vă întâlniţi, nu ca pe un corp fizic, ci ca pe o fiinţă de energie, fără să ţineţi cont de forma, greutate, mărime. Priviţi-i şi onoraţi-i cu iubire si compasiune, cu înţelegerea că şi ei au de invăţat lecţii ca şi voi.

A fost o seară minunată! Eu pot să mă oglindesc şi să relfectez această imagine înapoi la voi. Dacă aş putea ţine oglinda deasupra voastră, aş putea reflecta frumuseţea voastră înapoi la voi, ca să înţelegeţi şi să ştiţi. Oricum, noi înţelegem că voi sunteţi încarnaţi, ceea ce vă împiedică să vă vedeţi frumuseţea. Încă nu aţi atins acel nivel care să vă permită a vă vedea propria lumină.

Dacă contemplaţi cuvintele mele din această seară şi veţi practica exerciţiul de mai sus, precum si dacă veţi vedea în ceilalţi doar lumina, atunci sunteţi cu adevarat pe calea înălţării voastre, sunteti în procesul de ascensionare. Multumesc, dragi suflete ! Fraţii mei şi cu mine vă mulţumim ! Noi vom continua să venim atât timp cât veţi dori. 
Bună seara! 
Sursa: http://www.lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu