..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 decembrie 2010

PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2010


(27 November 2010, Channeler Michael Rory McCracken)

În timp ce zăpada începe să cadă iar lumea începe pregătirile pentru sezonul de vacanţă, e nimerit să vă faceţi şi un bilanţ a ceea ce a însemnat, pentru fiecare dintre voi, anul care se încheie. 
Acest 2010 a fost un an sălbatic, cu transformări pe multiple planuri, un an care v-a solicitat din plin. Este deci natural că la sfârşitul lui să vă permiteţi o meritată vacanţă, pentru a vă destinde şi a vă pregăti pentru anul care vine. Bine este şi dacă vă veţi găsi timp pentru introspecţie, care să vă ajute să operaţi în programul pentru anul care stă să înceapă, modificările ce se impun, în vederea depăşirii unor situaţii care v-au stresat în acest an.
Listen
Read phonetically

Noiembrie ne-a găsit în plină perioadă de transformări de eliberare a vechiului şi edificare a noii energii cu care vom construi sau re-construi totul, atât în fiinţa noastră cât şi în afara ei.
Configuraţia astrală de la începutul lunii a reprezentat renaşterea şi iniţiere a ciclului de reînnoire.
În munca noastră spirituală, am fost ajutaţi de către Venus, Neptun şi Jupiter care vor contina pe acestă linie şi în decembrie. Soarele s-a mutat în Sagetător, pe 22 noiembrie, făcând sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie un moment ideal pentru a "trage pentru luna".
Listen
Read phonetically

În această lună, ritmul va fi mai lent dar vor exista câteva momente de intensitate crescută, mai ales spre sfârşitul perioadei.
Pe 5 decembrie va fi Lună Nouă, marcând începutul unui ciclu de două săptămâni, care va construi până la faza de Lună Plină, din 19 dec. Va avea loc şi Solstiţiul de iarnă, pe 21 dec.
Eclipsa de Luna din 21 dec. este legată astrologic de eclipsa anterioară, care a avut loc pe 26 iunie şi care a fost o zi incredibilă de transformare, într-o mare varietate de modalităţi. (Exemplu-pentru mine aceasta a fost ziua în care am absolvit facultatea şi m-am mutat ). Acea zi a fost crucială prin multele evenimente de transformare cosmică care s-au produs în vara aceasta şi care au marcat, într-un fel sau altul, viaţa fiecăruia dintre noi.

Eclipsa din 21 decembrie, sora Eclipsei de pe 26 iunie, va aduce, probabil, o parte din energiile cosmice de vară care revin să încheie acest an atât de frământat. Săptămâna dinnaintea, până în momentul producerii Eclipsei, va fi o perioadă propice pentru reflecţie asupra efectelor pe care le-au avut experienţele voastre din ultimele şase luni.
Un alt aspect al acestui ciclu se referă la reamintirea lecţiilor pe care le-am învăţat în acest an. Vara cosmică a adus cu ea descărcări masive de informaţii noi pentru mulţi dintre semenii noştri, idiferent dacă au fost conştienţi sau nu de aceste încărcături energetice primite din cosmos.
Cunoaşterea care ni s-a dat a venit la pachet şi cu o mare respomsabilitate.

Anul 2010 a fost al pregătirii noastre pentru vremurile ce vor veni, pentru asumarea rolurilor pe care le-am acceptat în noua noastră ipostază, de fiinţe trezite, cu o conştiinţă mai evoluată. Cei care şi-au făcut... temele vor constata că au făcut progrese în plan spiritual. Cei care nu prea au cu ce se lăuda, pot folosi o nouă oportunitate oferită de eclipsa totală de lună din decembrie. În general, zilele cu eclipse nu sunt benefice demarării unor noi activităţi. 
În sine, ziua cu eclipsă nu este o zi bună pentru a începe ceva nou, dar, dacă până la acea dată aţi făcut unele pregătiri pentru a demara anume activităţi, veţi avea un succes în acţiune, dacă o veţi continua ulterior datei eclipsei (cu posibilă extensie şi în anul viitor).

Pe 10 dec. Mercur devine retrograd, ceea ce este benefic pentru cei cu activităţi introspective.La nivel material, este bine ca până la acea dată să vă fi epuizat lista de cumpărături. Pentru a nu vă confrunta cu unele eşecuri, vă sfătuim ca în această perioadă să nu demaraţi noi activităţi, aduceţi doar unele îmbunătăţiri lucrărilor care au fost încheiate la nivel macro.

Dacă aveţi unele probleme în anumite relaţii sau aspecte de afaceri, luaţi în considerare indicaţia de a face unele ajustări care să pregătească mai bine ceea ce aveţi de continuat în 2011. Amintiţi-vă că problemele exterioare sunt consecinţe ale celor cu care vă confruntaţi în plan interior.
Ziua din 14 dec. ar putea fi una deosebit de stresantă, exprimată astrologic prin
conjuncţia Mercur, Marte şi Pluto. Această configuraţie are, de asemenea, legătură cu eclipsa de lună care s-a consumat în iunie. Este posibil ca această zi să aducă unora unele dintre cele mai dureroase momente pe care le-au trăit în acest an. Sfatul nostru ar fi ca în data de 14 dec. să aveţi o activitate minimă şi să rămâneţi la domiciliu. Oricum, celor care nu vor fi ocoliţi de evenimente li se recomandă să extragă partea bună din ele, încercând să înţeleagă lecţia pe care o vor primi.

Eclipsa de Lună are loc la 21 dec., ora 3 şi 17 minute şi coincide cu Solstiţiul de iarnă. Puteţi folosi această dată pentru a vă face programul de Anul Nou, dacă până atunci nu va fi fost definitivat. Priviţi acest timp ca pe o renaştere a fiinţei voastre, un moment al punerii în sol fertil a seminţelor care vor rodi în anul viitor.
(lumina dinamică pentru pom)

Anul 2011 trebuie privit ca fiind un an al creşterii Conştiinţei Unităţii, cu un punct de oportunitate maximă pe data de 9 martie 2011, moment din care vor începe să se producă cele Nouă Valuri (conform calendarului Mazas), cu finalizarea în 28 octombrie 2011.

Cei care cred că 2010 a fost anul cel mai greu şi cu evenimentele cele mai stresante, trebuie să ştie că faţă de ceea ce va fi în 2011, s-a consumat doar uvertura, partea introductivă. Ţineţi minte această atenţionare!

Vă dorim sărbători fericite, care să vă fortifice cât mai bine pentru anul care vine!

Rory, de la The Astrarium
 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu