..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 decembrie 2023

W83- Prima bătălie antică - Rebeliunea grădinii Edenului - Războiul lui Orion - (P. a-Va)

Publicat 29 mai 2021

Traducere Const. Mihăilescu


Cel care întreabă: Care a fost și cum a început primă bătălie antică, cea care a provocat plecarea din Grădina Edenului?
Yazhi : Ea a reprezentat ajutorul pe care Evele (Lemuria) au decis să-l acorde noii rase adamice pe care locuitorii reptilieni din Atlantida o aveau în formare. Ei au intrat în zonele din Turcia, unde le țineau, i-au eliberat, aceștia plecând în masă de acolo și fugind în Asia și Europa, în principal. De-a lungul timpului, fugarii s-au pierdut prin multe localtăți din întreaga lume. Oricum, cei din Atlantida erau foarte afectați de acestă fugă pusă la cale de Eve.
De altfel, acest lucru a provocat și faimoasele războaie de pe Tiamat, nu aș spune direct, dar face parte din contextul social haotic al vremii care a contribuit producerea acelui tragic eveniment, cu reverberații și pe alte planete, inclusiv pe Pământ (marele potop).
Erudiții noștri spun că potopul a fost provocat de zei cu intenția de a reseta umanitatea, adăugând că au provocat evenimentul ca și cum ar fi fost un act de magie. Însă realitatea a fost complexă și scapă înțelegerii umane, deși, din alt unghi, este normal și documentat.
Cel care întreabă : Evele erau scalvele Atlantidei și se aflau în Eden? Evele primiseră informații și cunoștințe de la taygetani, care le-au ajutat să se elibereze?
Yazhi : Da, doar că ele, Evele, care includ atât bărbați cât și femei, în această denumire (așa cum se întâmplă și cu Adamii), s-au răzvrătit și au scăpat din Atlantida, Eden.
Erau în legătură cu Taygeta, care avea o bază în Lemuria, de unde au continuat să fie sprijinite în efortul lor de a sprijinii și eliberarea rudelor lor, Adamii. Repet că „Evele”, ca rasă, cuprindeau atât femei cât și bărbați.

Ar trebui spus ceva interesant aici. Societatea lemuriană, se baza pe matriarhat, cu origini lyriene benefice, așa cum reese clar din înregistrările taygetane; femeile erau cele mai receptive la acest tip de informații primite de la altă rasă stelară de origine tot lyriană, Taygeta. Dar, predomonanța (90%) nera taygetană, mai existau și baze Solatiane și Engane.
Cel care întreabă: Spui că această primă bătălie s-a desfășurat cu ajutorul Evelor, care s-a soldat cu eliberarea rasei Adamice, cum s-a dezvoltat mai exact acest eveniment? Care au fost pașii? Cum au reușit să se infiltreze?
Yazhi: S-au strecurat în zone de graniță prost păzite, zone care erau considerate ferme umane, cum ar fi zona Capadocia (Turcia), printre altele.

Au dus un război de gherilă (sau ca Ninja), descuind incintele în care erau ținuți oamenii. Bazele atlanților există și astăzi, în zona Bermudelor.
În zona Capadocia, Evele (Evas) au pătruns și au format legături și acorduri de cooperare, precum și căi de evacuare cu sechestrații care se obișnuiseră, de-a lungul timpului, cu ideea că așa au fost creați și că asta le era soarta.

Eva a intrat în Grădina Edenului pentru a-l corupe pe Adam, observând că amândoi sunt goi, ceea ce simbolizează faptul că nu aveau cum să se apere, goliciunea reprezentând lipsa de cunoaștere.
Cel care întreabă: Deci, au coabitatt o vreme, după evadarea lor?
Yazhi: Da. În sine, Evele și Adamii s-au combinat (metisat) pentru a crea o rasă modernă care, vorbind din punctul de vedere al istoriei acceptate, produsul ar fi fost Homo Sapiens.

Înlocuind populația indigenă, care se afla deja pe Pământ, anume, o specie proto-lyriană, neanderthal, care locuia în special în Estul Europei, Asia și Africa. Cel mai populat loc unde trăiau neanderthalienii era zona munților Bucegi, România. Rasa Homo Sapiens a mers direct acolo.
Neanderthalienii nu erau niște primitivi fără creier, așa cum sunt înfățișați, ci, mai degrabă, erau ființe avansate mental, cu multă conexiune spiritualuă și cu natura. Aceștia aveau o capacitate empatică clară, mult peste cea a nativilor.

Cel care întreabă
: Și după ce au fugit, au coexistat și cu celelalte rase ale Atlantidei? Ce sa întâmplat în acea perioadă?
Yazhi: Nu. Ei nu au coabitat, ci, mai degrabă, s-au izolat de tot ce avea legătură cu Atlantida. Ei s-au împrăștiat în aproape întreaga lume ca nomazi, trecând sau mergând prin zone împădurite și câmpii largi, sau aproape de apele oceanelor și mărilor. În același timp, mulți au format triburi, colonii sau mici centre populaționale, chiar și mici civilizații.

Lupta îndârjită între lemurieni și atlanți a continuat, lyrienii organizând mereu acțiuni de eliberare a semenilor lor de sclavia atlanților.
Trebuie luat în considerare faptul că aceste evenimente au durat câteva secole pe măsură ce își recăpătau puterea cea acționa. Existau și rase interstelare care susțineau o parte sau alta dintre cele două tabere. Reptilienii și aliații lor au susținut mereu Atlantida iar Lyrienii și cei cu origini Lyriene, au susținut mereu Lemuria, îndelungata rivalitate sfârșind într-un război nuclear extrem de tehnologizat, asta explicând prezența în unele zone distruse de pe Pământ a radiațiilor.

Există zone clare în India de astăzi, care continuă să fie iradiante ca urmare a acelor războaie petrecute cu mii de ani în urmă. Dovezile exploziilor nucleare antice nu sunt ușor de ascuns, deși ele au o vechime ce peste 12.500 de ani î.Hr.
De asemenea, au legătură cu poveștile antice din Biblie, din Vechiul Testament, despre Sodoma și Gomora, unde, cei care priveau înapoi, erau transformați în stană de piatră. Sigur există multe dovezi ale exploziilor nucleare din acea vreme, ele trebuie doar căutate și găsite. .
Cel care întreabă: Cum s-au desfășurat aceste bătălii nucleare? Ce tehnologie a fost folosită?
Yazhi : Se știe că s-au folosit dispozitive de zbor, nave care înainte se numeau vimanas. Pentru mine, ele sunt doar precum cele de astăzi. Nimic misterios față de tehnologia și înțelegerea actuală: lupte și bombardamente între rivali aflați la anumite distanțe. Rezultatul luptelor, la nivel galactic, din acea perioadă: dezintegrarea planetei Tiamat, și devastarea suprafeței planetei Marte, potopul de pe Pământ etc., dar, mai ales, modificarea mișcărilor pe orbită ale multor corpurilor cerești din acest sistem solar.
Cel care întreabă: Deci, au fost folosit bombe nucleare, da?
Yazhi: Da, au fost folosite bombe nucleare, nu există niciun dubiu. Urmele o dovedesc, dar și înregistrările istorice făcute de multe civilizații din afara Pământului.
Cel care întreabă: Și lemurienii au folosit bombe nucleare pentru a se apăra?
Yazhi : Mai mult decât sigur le-au primit de la aliații lor extratereștri.. Există documente în acest sens. Ceea ce nu înțeleg eu este de ce s-a apelat la arme nucleare, din moment ce beligeranții dispuneau de alte tipuri de arme neionizante, neradioactive ?! Deci de ce să le fi folosit pe cele nucleare. ?
Armele nucleare sunt de tehnologie scăzută dar foarte periculoase, căci distrug totul, pe termen lung. Doar un tun naval cu plasmă, precum cele pe care le are
Toleka în turnulețe, dacă ar trage spre suprafața Pământului sau oriunde altundeva, fasciculul de energie plasmatică ar pătrunde câțiva metri în pământ, uneori între 50 și 100 m sub crustă, după care radioactivitatea transferată rocii se împrăștie odată cu explozia și persistă foarte multă vreme. în rocă, efectul iradiant distructiv persistând foarte multă vreme.
Cel care întreabă: Vă mulțumesc foarte mult pentru toate explicațiile. Ce rase au luat parte la prima bătălie?
Yazhi : Exact rasele Federației prezente în jurul Pământului chiar acum. Andromedanii monitorizau ceea ce se întâmpla, doar își dădeau cu părerea; nu s-au implicat, din cauza karmei lor.
Cele mai implicate rase au fost Taygetanii, Enganii, Arcturienii
(nota C.M.: de partea lemurienilor), Reptilienii și Maitrei (nota C.M: de partea atlanților)
----------
DESPRE DUMNEZEUL SHIVA

Cel care întreabă: Zeul Shiva era andromedan, nu?
Yazhi: Da, dar este greu de știut exact. Chestia este că totul petrecut înainte cu 12.500 de ani este greu de calculat la timp. Nu-mi amintesc când ei menționează că Shiva a ajuns pe Pământ, dar, din câte am aflat, este vorba de o perioadă anterioară dezintegrării planetei Tiamat, oricum mai puțin de 650 î.Hr., cam în jurul timpului lui Buddha. Nu pot preciza când, nu există date. Dar este asociat cu perioada vimanas și a luptelor.
Cu toate acestea, sunt lucruri despre Shiva care nu se potrivesc. De exemplu, spiritul său războinic și natura sa puternică nu sunt foarte andromedane. El e arătat cu păr pe cap, în timp ce andromedanii nu au podoabă capilară.. Aș spune că semănă mai degrabă un
celeano-pleiadian. Dar este doar părerea mea.
Shiva este asociat cu înfruntarea ocultului, ar fi distrugătorul lumilor, dar într-un sens pozitiv reformatorul benefic.. El ar dizolva minciuna, ar dezvălui realitatea oricât de dură ar fi aceasta, dezvăluind inconștientul asociat cu planeta Pluto.
Deci, nu se știe dacă a participat sau nu la acea bătălie, înainte de distrugerea lui Tiamat, și nu cred că era andromedan.
Cel care întreabă: Deci crezi că este posibil să nu fi fost andromedan?
Yazhi: Deși în înregistrările de aici se menționează că era andromedan, eu tind să pun la îndoială notificarea. Nu avea personalitate andromedană.

Singurul lucru care se potrivește cu rasa andromedană este culoarea pielii și faptul că zona indiană a fost mult influențată de andromedani. Chestia este că se spune că el a participat la multe războaie. Cu toate acestea, deși războiul din Tiamat a fost cel mai puternic amintit, au existat multe alte războaie în galaxie.
Cel mai recent este cel de pe pământ, din 1561, din Germania. Apoi cel încă și mai recent, din 1880. Ideea despre OZN-uri și extratereștri a început să fie ștearsă apoi s-a accentuat începând cu anii 1930, când naziștii au început să experimenteze tehnologia antigravitațională. Așadar, a existat un interes să se ascundă cât mai bine existența acestor Wonder Waffen, sau arme secrete.

https://swaruu.org/transcripts/primera-batalla-antigua-la-rebelion-del-jardin-del-eden-las-guerras-de-orion-parte-5-sin-video

Un comentariu: