..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 mai 2016

VREAU URGENT UN RĂSPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tău vaccinat?

Trei „argumente” sunt cel mai des folosite de guvernanți, mass-media sau activiștii pro-vaccin pentru a răspunde la întrebările îndreptățite, observațiile și comentariile celor care contestă necesitatea vaccinării, mai ales a celei obligatorii:
- Copiii nevaccinați reprezintă un pericol pentru colectivitatea de copii vaccinați;
- Părinții copiilor vaccinați nu vor ca din taxele lor să fie trataţi copiii ce s-au îmbolnăvit pentru că n-au fost vaccinaţi. Nu ştim dacă toţi părinţii copiilor vaccinaţi gândesc astfel, dar aşa zic activiştii;
- Guvernanţii ştiu cel mai bine ce e mai bine pentru copii.
Le-am scris în ordinea în care au fost invocate cel mai des până acum. Este foarte posibil însă, ca de acum încolo, cel de-al treilea „argument” să fie cel mai des utilizat.
Să îl analizăm deocamdată pe primul. Aşadar: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tău vaccinat? E o întrebare la care ar trebui să răspundă toţi: guvernanţii, mass-media şi activiştii pro-vaccin. Încă n-am găsit decât uneori câte un răspuns al activiştilor pro-vaccin, de genul: „Păi una e ca pe copilul vaccinat să-l lovească din zbor aşa, câte un virus, şi cu totul alta e să arunci pe el o găleată de viruşi”. Găleata venind desigur dinspre bietul copil bolnav deoarece ticăloşii săi părinţi nu l-au vaccinat.
Un răspuns inept, care dovedeşte cu prisosinţă că mulţi dintre activiștii pro-vaccin şi-au făcut din „ştiinţa” oferită de sistem un soi de dogmă de care se ţin cu dinţii mai ferm decât se ţine orice taliban de religia sa. „Ştiinţa” între ghilimele, deoarece aceștia nici măcar nu au înţeles ce spun despre vaccinuri chiar specialiştii înșiși.
În rezumat, în varianta simplificată, specialiştii spun următoarele:
- Corpul uman fabrică anticorpi în funcţie de nevoi. Dacă pătrunde un virus în el, nu după multă vreme începe şi producţia de anticorpi specializaţi în lupta contra acestuia. După ce boala e învinsă, corpul uman ţine minte toată viaţa exact de ce are nevoie pentru a reacţiona prompt ori de câte ori un astfel de virus îl atacă. Şi reacţia este atât de promptă, încât omul nici nu mai apucă să se îmbolnăvească a doua oară. Asta se numeşte imunizare naturală.
- Sistemul a zis că nu e bine aşa ci că mai bine ar fi fabricarea de vaccinuri pentru tot soiul de boli, care să fie toate injectate omului la vârsta copilăriei. Iar vaccinările vor fi repetate, deoarece ele nu ţin pe viaţă, ca în cazul imunizării naturale.
- Viruşii trăiesc în aer sau pe obiecte doar pentru scurt timp. Se pot răspândi prin aer sau obiecte, dar nu pentru multă vreme. Aşadar, pentru a te îmbolnăvi, e musai să existe în zonă un bolnav. Viruşii nu plutesc purtaţi de vânt cu anii pentru a cade din când în când pe capul unui nefericit. Aşa ni se zice.
- Vaccinul nu-i un medicament care se ia preventiv. El nu vindecă nimic. El nu protejează. Atunci cum funcţionează vaccinul? Nici oamenii sistemului nu știu exact cum funcţionează, după cum a recunoscut unul dintre ei. Cum procedează însă aceştia? Cultivă virusul pe ţesut de diferite animale. Apoi îl ameţesc sau îl omoară şi-l amestecă cu diferite chimicale, între care şi mercur. Se pot transporta, cu această ocazie, de pe respectivele ţesuturi de animale şi viruși, bacterii etc. nocive omului? Acelaşi specialist a recunoscut că da. Cei care ne conduc și urmăresc să ne forțeze prin toate mijloacele să ne vaccinăm în masă ne spun şi nouă aceste aspecte? Nu.
Cocktailul e injectat copilului. Repet, el nu vindecă nimic, cum lasă să se înţeleagă filmele americane. Corpul face mai departe toată treaba. Adică, precum în cazul unei îmbolnăviri, începe să fabrice anticorpi. Şi ni se spune că aceşti anticorpi vor fi suficient de puternici pentru o luptă reală cu viruşi viguroşi, chiar dacă, de fapt, ei au fost produşi de organism ca reacţie la viruşi ameţiţi sau chiar morţi.
Deci, dacă luăm ca fiind corecte cele ce ni se spun, iar activiştii pro-vaccin ar trebui să fie primii care s-o facă, atunci explicaţia aceea cu găleata se dovedeşte a fi o tâmpenie. Căci viruşii pot pătrunde într-un copil fix în acelaşi mod, indiferent dacă acel copil a fost sau nu vaccinat. Adică trebuie musai ca cineva bolnav să fie prin preajmă. Ai un bolnav, se răspândesc viruşi. N-ai un bolnav, nu se răspândesc viruşi. Căci viruşii nu sunt fluturi, să zboare aşa, kilometri.
Aşadar, vaccinul este injectat în copil chipurile pentru ca mai apoi sistemul imunitar al copilul astfel vaccinat să ştie să lupte atunci când acesta intră în contact cu un om bolnav. Pentru astfel de cazuri e vaccinat, nu pentru viruşii-fluturi, deoarece viruşii-fluturi nu există.
Oare înţelege vreun activist pro-vaccin ceea ce am scris mai sus, în termeni atât de simpli?
Şi atunci: VREAU URGENT UN RĂSPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tău vaccinat?
yogaesoteric
11 mai 2016

2 comentarii:

  1. Unde pot inscrie copilul meu la gradinita/scoala impreuna cu alti copii nevaccinati ?! Exista optiuni ? Cand se termina acest abuz?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum a mai fost un articol gradinita nu este obligatorie sau necesara...pur si simplu ducem copii la gradi sa interactioneze ...exista gradinite private....iar cu scoala in caz ca cineva refuza inscrierea ii poti cerw sa.ti dea in scris motivul pentru care refuza inscrierea copilului si sa semneze...iar cu acel document potibsa institutia in judecata..fetita mea are 3 luni am ales sa nu o vaccinez ...vaccinurile nu sunt obligatorii ci sunt doar recomandate

      Ștergere