..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 noiembrie 2023

W56- Materia întunecată și antimateria - Informații extraterestre - Yazhi Swaruu (II)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,

Publicat 07 august 2023

Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)

Robert : Se poate trece prin Materia Întunecată, nu-i așa?

Yazhi : Dacă o navă spațială ar ajunge în materia întunecată, nu ar observa nimic deosebit deoarece s-ar afla într-o densitate diferită. Cu toate acestea, distorsionează lumina care trece prin ea.

Gosia : De ce distorsionează lumina?

Yazhi : Deoarece orice masa este un produs al gravitației (nu invers!) și acea gravitație împinge lumina în direcția curgerii sale, modificând astfel vectorul de mișcare al trecerii sale inițiale.

Lumina poate coexista în densități multiple în același timp, aceasta fiind una dintre caracteristicile sale importante, ceea ce însemnă că se poate manifesta diferit în diferite lungimi de undă; asta deoarece densitățile sunt determinate de lungimi de undă și frecvențe diferite.

Robert: Dar ar avea o formă?

Yazhi : Ei o reprezintă ca pe o sferă, dar, de fapt, e ca niște bucăți de ceva care are consistență, masă, din punctul de vedere al percepției științei umane.

Gosia : Bine. Nu știu ce părere ai despre această afirmație: „Președintele și profesorul de fizică de la Universitatea Internațională, Maharishi, din SUA, afirmă că teoria corzilor prezice existența Materiei Întunecate, cea care se descompune și interacționează electric slab cu materia noastră obișnuită, normală”. El sugerează că ar putea fi vorba de materia subtilă din care sunt făcute lumile 5D și că aceasta s-ar întrepătrunde cu materia și lumile noastre materiale, interacționând ca un superfluid sau superconductor. Ar corespunde această afirmație cu punctul de vedere al civilizației taygetane?

Yazhi : Mai întâi ar trebui să studiez tot ce spune profesorul și să elimin inadvertențele din teoria corzilor în ceea ce privește cunoaștrea de pe Pământ. Oricum, Materia Întunecată este ea însăși un indicator al existenței altor densități.

Super fluid, DA ----> după cum am spus, eterul este un fluid și în spațiul se comportă ca un fluid.

Robert: În Dark Matter (materia întunecată) există linii temporale?

Yazhi : Este o conexiune indestructibilă. inseparabilă. Nu le puteți separa una de cealaltă, dar depinde de punctul de vedere al conștiinței care generează și experimentează acele alte densități.

Gosia : Bine, mai am o întrebare :„Dacă sufletul este Frecvența Sursei, cum folosește spectrul electromagnetic Materia Întunecată?”


Yazhi : A întreba despre spectrul electromagnetic aplicat materiei întunecate este comparabil cu a întreba dacă hamburgărul consumat aseară era afectat de materia întunecată.
Materia întunecată încetează să mai fie Materie întunecată din momentul în care îi definiți o proprietate, deoarece atunci nu mai este o necunoscută, nu mai este întunecată ci începe să aibă o anume proprietate, adică începe să fie ceva reconoșcibil.

Gosia : Bine. Alta: "Există o relație între magia neagră și Materia Întunecată? Poate fi manipulată Materia Întunecată?"

Yazhi : Aceste întrebări pleacă de la premisa falsă că Materia Întunecată este ceva. Dar, oricum, ea nu este Anti-materie. Materia întunecată este ceva despre care se știe doar că există, dar nu se știe ce este și, așa cum am explicat ieri, nu este recunoscută pe Pământ, precum se întâmplă în științele societăților interstelare avansate.

Magia nu manipulează Materia Întunecată, dar are cauze și proprietăți pe care știința umană nu le recunoaște. Prin urmare, eu, Yazhi, concluzionez că aceasta este și Materie Întunecată deoarece știința umană aplică existența materiei întunecate doar obiectelor din spațiu și zonelor spațiale foarte mari. Nu la nivelul vrăjitoriei.

Robert : Deci, Materia Întunecată este ceva schimbător?

Yazhi : NU, este o proprietate.

Robert : Are legătură cu acei monoliți care se află în spațiu?

Yazhi : Doar pentru că provin din ceea ce știința umană nu înțelege, deci din Materia Întunecată.

Gosia : Deci ESP (Percepția Extra-senzorială) ar fi și Materie Întunecată, deși nu pentru știința umană, deoarece, pentru ei, este ceva concret, aflat în spațiu.

Yazhi : Da, dar insist că aceasta este o clasificare a materiei întunecate pe care eu, Yazhi, am extins-o și nu ceea ce știința umană înțelege prin știință întunecată. Dar eu, m-am bazat pe definiția umană pentru a include toate aspectele care, prin logică, ar trebui să fie și Materia Întunecată.

Gosia : Da înțeleg. Încă o întrebare : „Materia întunecată este descrisă ca fiind formată din particule necunoscute care interacționează cu gravitația și pot devia lumina, ca în cazul găurilor negre. În cazul găurilor negre, ce produce devierea luminii?”

Yazhi : Nu am văzut niciodată Materie Întunecată, descrisă ca aglomerări de particule. Prin urmare, răspunsul meu este, nu. Pentru că dacă ar fi o particulă, ar însemna că este ceva specific, când, singurul lucru care definește Materia Întunecată constă în faptul că ea există acolo, fără a se cunoaște ce este.

Gosia : Și ce ar fi acel ceva care curbează fasciculul de lumină în Black Hole?
Yazhi: Black Hole este Black Hole, punct de mare masă și singularitate, nu este Materia Întunecată. Cea care refractă lumina este gravitația.

Gosia : „Materia întunecată ar putea consta din toată energia care nu s-a materializat, dar este energia dinaintea și din timpul formării materiei?”

Yazhi : Bună întrebare. Deși Materia Întunecată nu este definită ea rămâne similară Energiei Întunecate, Materia = Energie, DA. Ceea ce se întâmplă este că partea celorlalte densități care afectează densitatea observabilă și măsurabilă, din punctul de vedere al științei umane, se scurge în lumea materială acceptată de oameni. Dar, așa cum am explicat mai înainte, Materia Întunecată reprezintă materia tuturor celorlalte densități.

Cu toate acestea, deoarece totul este o gamă de frecvențe, cele mai apropiate de frecvențele care alcătuiesc lumea observabilă umană sunt cele care se referă la și afectează lumina pe care oamenii de știință o observă. Prin urmare, DA.
Ceea ce există ca materie întunecată, din punct de vedere uman, este în sine ceva în proces de materializare; sau ceva aproape cu aceeași frecvență ca lumea materială acceptată de oameni.

Gosia: „În proces de materializare”. Ar fi ceva care NU s-a manifestat încă drept materie sau acel ceva nemanifestat nu ar afecta atât de mult, din lipsă de proximitate, după cum spui ? De exemplu, entitățile cu densități foarte mari, fără formă, ar face parte și din Materia Întunecată, nu?

Yazhi : Este ceva --- APROAPE --- în lumea materială și doar la o mică diferență de frecvența vibrațională. Și, da, entitățile de înaltă frecvență ar trebui să se afle în zona pe care oamenii ar numi-o Materie Întunecată.

Robert : Și placa Ouija?

Yazhi : Nu, placa este doar lemn și plastic, dar ceea ce mișcă indicatorul, da.
Insist că
Materia Întunecată nu trebuie luată ca ceva material, singura ei calitate este că există, fără a fi definită ca ceva anume.

Om de știință de pe Pământ a definit materia întunecată asfel încât probează faptul că știința umană mai are multe de învățat <--- <
----

Gosia: Materia întunecată ar include, evident, și toate paralelele... nu numai de densități „mai mari”, ci chiar și 3D, dar alternative. Pentru că asta ar fi și o altă densitate de percepție până la urmă, da?

Yazhi : Da, fiindcă toate acestea sunt doar intervale de percepție a cuiva cu conștiință, DA. Fiindcă totul este, până la urmă, conștiință.

Robert : Deci, pentru alte specii precum taygetanii sau swaruusienii nu se numește Dark Matter.

Yazhi : Nu. Sunt doar alte densități. Adică, pentru știința civilizațiilor interstelare, acel concept nu există, pentru că Materia Întunecată este explicată, analizată și definită ca alte densități.

Gosia : Chiar dacă nu ai acces conștient la ele, nu? Doar știind că ele există.

Yazhi : Da. Este un exemplu al diferenței abisale dintre înțelegerea și nivelul științei interstelare și cea a științei umane.

Gosia : Zice cineva: „Ar putea Yazhi să ne spună părerea ei asupra faptului că oamenii de pe Pământ pot percepe doar aproximativ 10% din realitate, iar cealaltă, de peste 90%, este considerată materie întunecată ? Mă întreb. dacă acesta este un mod rezonabil de a descrie Materia Întunecată?"

Yazhi : DA. Exact. Doar că realitatea, așa cum este percepută de oameni, este mai aproape de 3% din tot ceea ce există.

Gosia : Mulțumesc, Yazhi. Cineva întreabă: „Cum se creează antimateria?”

Yazhi :În același mod cu care se creează și materia normală. Este doar o inversare a polarităților, inclusiv a celor electrice din componentele sale subatomice.

Robert : Dar cum o poți depista? E pe un alt tărâm, are o altfel de densitate?

Yazhi : Poate fi creată în laborator, dar nu știu dacă pe Pământ; aici se obține foarte ușor folosind un replicator molecular. În general, antimateria nu se află lângă materia normală, deoarece dacă intră în contact, acestea se anihilează reciproc.

Robert : Deci e într-un alt univers ?

Yazhi : Nu, este în același plan, de aceea antimateria este periculoasă și de aceea are tendința de a se autoanihila.

Gosia : Antimateria nu este o lumea inversată. Asta e altceva, nu-i așa?

Yazhi : Nu este lumea inversă, așa e, sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, o lume inversă poate fi compusă din antimaterie.

Gosia : De ce se anihilează una pe alta?

Yazhi : Deoarece două particule cu sarcini opuse se atrag și se anihilează reciproc. Pe asta se bazează și electricitatea.

Robert : Oamenii nu înțeleg cum se generează antimateria, unde se găsește și cum este stocată........ lucruri de genul acesta.

Yazhi : Antimateria se găsește în mod natural în „petice” din spațiu și e periculoasă. Dacă intră în contact cu materia normală, se va produce o eliberare de energie foarte puternică. Este stocată cu ajutorul câmpurilor gravitaționale controlate, plutind fără a putea atinge nimic, stă în vid absolut. Este foarte periculoasă.

Robert : Dar cum poți găsi antimateria unui obiect de pe Pământ (opusul de polaritate energetică)? În spațiu?

Yazhi : În spațiu. Pe Pământ este dificil să existe pentru că materia normală domină. Polaritățile opuse se neutralizează între ele, de aceea antimateria este periculoasă, e simplu.

Gosia :Mulțumesc, Yazhi. Mai am câteva întrebări: „Ce implicații ar putea avea cunoștințele despre materie întunecată pentru umanitate? La prima vedere, sună irelevant. Cum afectează prezența materiei întunecate umanitatea? ”

Yazhi : Dacă te gândești la ce înseamnă cu adevărat să știi nu numai că Materia Întunecată este acolo, ci și să și înțelegi ce este, ar aduce o revoluție totală pe Pământ, în toate modurile și formele posibile, precum și la prăbușirea totală a paradigmelor gândirii și înțelegerii a ceea ce este realitatea, pentru că ar implica acceptarea altor densități și a altor realități paralele cu fizica care este înțeleasă pe Pământ ca fiind singura.
Ar fi o trezire a întregii omeniri la faptul că lumile sunt mult mai mult decât saci de carne. Adică, ei s-ar îndepărta de înțelegerea realității de la partea deterministă, materialistă a acesteia, către o înălțare a conștiinței, care ar aduce cu ea o creștere a densității existențiale.
Dacă s-ar înțelege bine ce înseamnă Materia Întunecată, s-ar ajunge la o trezire foarte puternică a conștiințelor.

https://swaruu.org/transcripts/dark-matter-and-antimatter-extraterrestrial-information-yazhi-swaruu


Un comentariu: