..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 noiembrie 2023

W56- Materia întunecată și antimateria - Informații extraterestre - Yazhi Swaruu (I)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,

Publicat 07 august 2023

Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi: Din calculele pământenilor nu se regăsește o mare cantitate a masei universului. Asta deoarece formulele lor matematice sunt inexacte. Deci, în fizica Pământului, diferența enormă de masă a universului, care nu iese la socoteală, este trecută la materia întunecată imposibil de detarminat. Și nu este vorba de procente mici de masă lipsă, rezultată din calculele cercetătorilor pământeni, ci de marea ei majoritate, anume 99,6%.
Explicația acestei enorme mase de materie întunecată e foarte simplă: c
ercetătorii voștri calculează doar partea care este confirmată de matematica în bază zece, 3D și e bazată pe teoriile lui Einstein, care sunt greșite, deoarece în formulele de determinare se folosesc două constante cu valori eronate.
Cele două constante (greșite) sunt:
1. Viteza luminii:
În realitatea universală, viteza luminii
nu este o constantă și este cel mai dificil de calculat. Ea este o constantă numai în sistemul planetar al Pământului, aflat în 3D, ca urmare a acordurilor de percepție temporală dintre locuitorii acestui tărâm.

2. Constanta gravitației universale:
Ca și în cazul luminii,
forța gravitațională nu este constantă ci variază la fel de mult ca viteza luminii. Ambele sunt consecințe ale ceva mult mai complex.

Gravitația, este un flux sau un curent de înaltă frecvență în eter și nu doar o frecvență gravitațională, deoarece, ca și lumina, există o întreagă gamă de frecvențe gravitaționale pe care știința umană pur și simplu nu le-a detectat încă dar care caracterizează gravitația însăși.
Pe Pământ se spune că un obiect cu masă mare are sau produce gravitație atunci când există o concentrație mare de masă într-un punct din spațiu, De fapt acolo există o concentrație de gravitație, care determină masa, nu invers.

Cu toate acestea, există și ceva adevăr în materia întunecată. Ecuațiile pe care le folosesc oamenii voștri de știință pentru a calcula acea masă lipsă, deși primitive și în mare parte greșite, indică ceva adevărat, pe care știința umană abia începe să-l înțeleagă.

Marea masă „lipsă” se datorează faptului că ei nu iau în considerare celelalte densități existente și lumile paralele care sunt împletite cu lumea de percepție 3D. Aceasta este cauza masei ”lipsă”. E chiar logic să constați că acea masă lipsește, din moment ce accepți și înțelegi că există și alte lumi în alte densități.

Robert : Materia întunecată este legată de gravitație, nu?

Yazhi : Materia, în orice formă s-ar afla, este un produs secundar al gravitației, care, în sine, este o concentrare de conștiință creatoare.

Robert : Oamenii de știință nu vor accepta niciodată asta. Ei nici măcar nu cred în reîncarnare.

Yazhi : Nu cu acea mentalitate, nu cu acea matematică se poate înțelege universul. Există lucruri care, deși sunt acolo, sunt imposibil de calculat și demonstrat. Oamenii voștri de știință fac o eroare impardonabilă atunci când, dacă ceva anume nu poate fi determinat matematic, este considerat ca inexistent, imposibil în manifestare. Nu poți limita universul, creația, în general, între barierele înguste ale cunoașterii pământene.

ÎNTREBĂRI DIN PUBLIC:

Gosia : Materia întunecată este tot una cu eterul?

Yazhi : Nu există un răspuns direct, deoarece definiția eterului este oarecum vagă, cel puțin pe Pământ. Dar, în sine, din moment ce totul este eter, da, materia întunecată este eter; dar și materia normală este tot eter. Totul este eter, doar experiența privitorului este cea care distinge un lucru de celălalt.

Materia întunecată este tot ceea ce oamenii nu pot măsura, ea existând ca masă care interferează și influențează obiectele și energia, dar nu poate fi observată direct. Se poate doar deduce că este acolo pentru că produce efecte.

Aici materia întunecată este confundată cu energia întunecată deoarece materia și energia reprezintă aceleași lucru, deși pământenii cred că sunt deosebite, dar care, în mod ironic, produc aceleași efecte. O asemenea departajare se regăsește doar în gândirea ființelor aflate în 3D.
Un exemplu de materie întunecată de pe Pământ o reprezintă neutrinii, deși oamenii de știință spun că, neutrinii nu sunt cauza întregii materii întunecate și efectelor ei, deoarece sunt puțini și rari și nu ar acoperi renorma masă „lipsă” din univers, nedeterminată matematic. Cercetătorii nu realizează că neutrino este doar o frecvență într-un flux gravitațional.
Materia întunecată și energia întunecată, reprezintă pur și simplu tot ceea ce există dar nu poate fi măsurată și recucoscută de știința umană, deși existența ei e incontestabilă, chiar și în cadrul parametrilor științei umane, regăsindu-se și în alte densități.

Robert : Mulțumesc. Ar putea fi modificată sau schimbată frecvența materiei întunecate prin schimbarea conștiinței?

Yazhi : Universul este conștiință chiar și când vorbim despre conștiință ca percepție venită de la o ființă cu Ego... DA, pentru că, a percepe sau nu Materia Întunecată ține de domeniul percepției și înțelegerii limitate a subiectului. De exemplu, deoarece Materia Întunecată este tot ceea ce există, dincolo de înțelegerea prin simțurile umane.... fantomele și paranormalul au o componentă puternică a Materiei Întunecate sau a energiei întunecate, și asta doar ca o deducție logică.

Gosia : Bine. Și ce legătură are asta cu antimateria?

Yazhi : Antimateria este altceva, nu este materie întunecată, ci materie normală, cu polaritate inversată, ca și când ar reprezenta materia normală văzută în oglindă. Ceea ce în antimaterie are sarcină pozitivă, va avea sarcină negativă în materie, și invers, și la valori identice..

De exemplu, dacă o particulă atomică normală are, să zicem, o valoare de 45 de unități de energie, antiparticula va avea
-45 de unități de energie. (Dar explicația ar trebui să fie mai complexă, pentru că într-un atom există sarcini atât pozitive cât și negative, însă particulele au sarcini electrice inversate, contrarii).
Dacă ai avea, să zice, plutoniu și anti-plutoniu, acestea, puse în contact, ar trebui să se neutralizeze perfect, pentru că sarcinile opuse se atrag reciproc, iar asta ar produce o eliberare bruscă de energie.
Multe rase non-umane folosesc reactoare cu anti-materie unde, cu cantitate mică, de materie și anti-materie, se obține o eliberare foarte puternică de energie, reacția fiind ținută sub control prin tehnologie. Este precum combustibilul nuclear, dar nu produce prea multe radiații ionizante. Cu toate acestea, această tehnologie este inferioară tehnologiei care utilizează energia de Punct Zero (energia liberă), deoarece astfel de reactoare, care folosesc anti-materia, trebuie încă alimentate, deci nu sunt alimentate de la o energie inepuizabilă.
Anti-materia are tendința de a reacționa la contactul cu materia normală, anihiliându-se reciproc, cu o enormă degajare de căldură.

Problema este că ea se confundă ușor cu Materia Întunecată, deoarece cele două au însușiri similare. Cu toate acestea, în ceea ce privește strict definiția, materia normală și calitatea energetică a sarcinilor sale subatomice este diferită de materia întunecată.

Robert : Deci, se poate utiliza anti-materia?

Yazhi : Da, dar în cantități mici, dar suficiente pentru a fi folosită drept combustibil în reactoare specializate.
Gosia : Dar Materia Întunecată este, de fapt, materie normală în alte dimensiuni, nu-i așa? Vrei să spui că anti-materia există în intervalul nostru de densitate observabilă (dar inversată și anihilabilă)?

Yazhi : Da, da, dar acea definiție a ta, că este și materie, ar fi punctul de vedere al unei civilizații capabilă să existe atât în Materia Întunecată și cât și în Materia Normală și, pe care le poate confirma ca prezență pe ambele tipuri de materie în realitatea mediului și ființelor acelor dimensiuni. O astfel de civilizație este cea taygetană.

Robert : Interesant. Materia întunecată și Anti-materia pot fi stocate?

Yazhi : Antimateria poate fi menținută și păstrată în vid, cu ajutorul unei gravitații artificiale. Materia întunecată nu poate fi stocată pentru că este o percepție, nu o calitate a materiei în sine, așa cum este cazul anti-materiei. Adică, dacă manipulezi Materia Întunecată, aceasta încetează să mai fie întunecată și devine Materie Normală. Răspunsul meu deci este DA, dar, în acest caz, nu va mai fi mai fi Materie Întunecată.

Gosia: Lumile din anti-materie sunt asemănătoare cu lumile din materia normală?

Yazhi : Au similitudini.

Gosia : Altă întrebare: Dacă Materia Întunecată se găsește în alte densități (dimensiuni) acestea pot exista și în lumi astrale de joasă vibrație? (Arhonii, de ex. )
Yazhi : Da, da, pentru că Materia Întunecată este tot ceea ce este acolo, și ea produce masă, care însă nu este detectată și măsurată de știința umană.
Materia întunecată este o descriere sau un termen folosit și recunoscut doar de știința umană. Pentru civilizațiile stelare evoluate ele înseamnă, pur și simplu, lumi din alte densități. Mai menționez că anti-materia ESTE RECUNOSCUTĂ de rasele stelare, unele dintre acestea folosid-o la funcționarea reactoarelor drept „combustibil”..

Robert : Materia întunecată reprezintă energia potențială pe care o avem pentru a ne genera manifestările?

Yazhi : Materia întunecată este ceea ce știința umană știe că există, dar nu o poate măsura sau identifica.. Ei înțeleg Materia întunecată de pe Pământ ca fiind ceva care umple spațiul și determină distorsiunea luminii, așa cum se întâmplă în apropierea unei mase mari. Dar ei nu știu ce este, pentru că nu se comportă ca o gaură neagră, de exemplu, ci doar ca o prezență nevăzută dar care produce efecte, în primul rând distorsiuni. Pentru oamenii de știință pământeni, materia întunecată rămână deocamdată o nebuloasă. .

Folosind logica pură, cu ceea ce știu eu despre tehnologia și știința non-umană, ajung la concluzia că Materia Întunecată este tot ceea ce există și compleatează universurile dar pe care oamenii nu o pot încă identifica. Poți spune că Materia Întunecată se plasează în paranormal ca energie potențială a eterului, și care a fost „botezată” Energie Întunecată.

Robert : Mulțumesc, Yazhi. Este interesant că oamenii au observat că ceva care există, are efecte și influențează materia. Oare cum vor fi ajuns la aceasă concluzi?

Yazhi: Cu siguranță influența distorsionarea luminii trebuie să fi fost determinatntă asupra concluziei existenței Materiei Întunecate, căci efectele (refracția luminii) sunt măsurabile, chiar dacă „autorul” nu este cunoscut.
De aceea au numit-o Materie Întunecată.

Robert : Ar putea fi un portal?

Yazhi : Nu.


(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/dark-matter-and-antimatter-extraterrestrial-information-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu