..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 noiembrie 2023

W59- Semnificația ochiului lui Horus - Swaruu of Erra - Portaluri spațiu-timp.

Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”;
Publicat 30 martie 2021
Traducerea Const. Mihăilescu.

Swaruu (9) : Deși baza se regăsește în Mecanica manifestării și Navigației stelare, fără a vedea aceste subiecte, va fi dificil să se înțeleagă pe deplin portalurile naturale. Portaluri artificiale care aș spune că sunt ca o navă din interior spre exterior, dar care își mișcă interiorul și nu întregul aparat, spre deosebire de o nava... altfel, funcționează la fel.

Nu trebuie să descriu din nou cum se realizează toroidul de energie cu o frecvență controlată de computer, practic este același ori cu puține modificări. Cu acest lucru deja descris, oricine are un pic de minte va putea expune CERN și alți acceleratori de particule. Sunt doar dispozitive care cu mijloace umane limitate, cu materiale de bază, încearcă să genereze suficientă energie și să-și controleze frecvențele pentru a deschide un portal util.

Dar cel al portalurilor nu este complicat. Nu așa vor ei să te facă să vezi. Chiar și ideea unei „găuri de vierme” este doar un concept doar 3D. Nu există nicio gaură ca un tunel, în timp ce ei îl pictează, există doar intrare și ieșire, lipite împreună. Cum treci de intrare, ești deja la ieșire.

Robert : Da. Ce interesant, este doar un pas și ai terminat.

Swaruu (9) : Da, nu există tranzit, deoarece ei îl pictează căzând într-o „groapă de iepure” sau într-un tunel de metrou sau de tren.

Robert : Da. Încă o întrebare. De ce fac acele desene în formă de spirală pe pământ? Este necesar să faci un desen pentru a crea un portal? Toate acestea sunt portaluri? Poți să faci acele portaluri oriunde? Cel al ochiului este și el tot un portal? (afișează imagini)

Swaruu (9) : Fiecare spirală ca aceasta marchează prezența unui portal, fie natural, fie artificial. În cazul Ochiului lui Horus, indică traiectoria pe care a urmat-o o navă.

Ochiul lui Horus poate fi descris astfel: „Am ieșit dintr-un portal, am urmat o traiectorie până aici. Sunt acolo sus și de acolo observ”. Ochiul denotă, de asemenea, o planetă în centru care se deplasează pe o orbită eliptică. Apoi, mânerul sau bastonul vertical indică sceptrul de putere care spune: „Sunt în posesia acestei tehnologii”. Sceptrul puterii din această imagine este mai clar:
este un mâner.



Unii indică în ce moment își părăsesc portalurile, deoarece entitățile lasă markeri (semne) pentru alții. Pot așeza pietrele drept simboluri ale înțelepciunii, simbolizând succesiunea Fibonacci.

Deși nu realizează direct portalurile, ei pun intenția creatoare a fiecărui loc, astfel încât entitățile ulterioare să aibă putere să le materializeze în acel moment.

Robert : Portalurile naturale sunt întotdeauna fixate în același loc sau sunt ca un nor care se deplasează dintr-un loc în altul ?

Swaruu (9) : Există diverse moduri, depinde de scopul și modul în care s-a format portalul. În cazul celor fixe, se explică pentru ca se afla într-un loc cu o dinamică a frecvențelor recurente. Ca pe o linie Ley.

Sprânceana este un șarpe și indică faptul că este o navă.


Așa cum se vede în acea imagine în piatră (prima imagine de mai sus), este vorba de o cobră și indică faptul că înțelepciunea provine din navă.

https://swaruu.org/transcripts/significado-del-ojo-de-horus-swaruu-de-erra-portales-espacio-temporales

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu