..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 iunie 2012

De la nava spațială Athabantian (2)


Comunicarea lui Bren-Ton, din 28 mai 2012

(31 mai 2012; channeler: Mark Kimmel)

(partea a doua; prima parte o găsiți pe spirituletern.blogspot.com)

Comunicarea lui Taugth.
Salutări, eu sunt Taugth, și mă aflu, ca și colegul meu, la bordul navei spațiale Athabantian.

Doresc să transmit un mesaj celor care nu l-au auzit anterior, sau pe care, poate, nu l-au înțeles.

Andromedanii aflați la bordul acestei nave spațiale, dispun de tehnologia necesară pentru a restabili puritatea planetei voastre, grav poluată de către populația lumii voastre.

Dar nu putem face aceasta decât la cererea și cu încuviințarea voastră. Acțiunea ar trebui efectuată înainte ca planeta voastră să ascensioneze, pentru ca, astfel purificată, planeta să poată ascensiona mai repede și mai ușor. În această muncă de curățare, voi trebuie să aveți un rol activ. 


Navă andromedană
Ca abservatori, noi, cei aflați înafara planetei voastre, avem un sentiment de tristețe când vedem în ce ritm și cu câtă nonșalanță și lipsă de responsabilitate se continuă cu frenezie poluarea prin toate mijloacele a Planetei Albastre, de către proprii ei rezidenți. Vă atenționăm că nu puteți merge mai departe pe această linie și cu aceeași indiferență, dacă nu vreți să vă distrugeți iremediabil propria voastră casă. Iertați-ne, dar ceea ce face marea majoritate dintre voi cu planeta pe care trăiește se cheamă autocondamnare la dispariție.

Este de neînțeles cum din aproape 7 miliarde de ființe umane, nu se poate coagula un grup de câteva sute de mii sau milioane pentru a stopa și interzice nebunia!! Ignorarea situaţiei grave la care s-a ajuns nu va rezolva nimic; mediul vostru se va degrada din ce în ce mai mult iar viața voastră va deveni din ce în ce mai greu de suportat.

Cei care se vor înălța, după data prevăzută, vor scăpa de această situație extremă, dar ceilați - care nu vor fi deloc puțini - vor rămâne în planul dualității, al Vechiului Pământ, unde frecvențele de vibrație sunt joase. Ei cum se vor descurca, cum vor putea oare să trăiască?

La ora actuală, puțini dintre voi au certitudinea că vor însoți-o pe Gaia în dimensiunile superioare. 

Din acest motiv, s-ar justifica cu prisosință, ca fiecare dintre trăitorii actuali de pe Pământ să pună „răul înainte” și să considere că va fi unul dintre cei care, la nivel de suflet, va alege să rămână în planul vibrațional inferior, 3D, și, în consecință, are datoria de a face ceea ce se mai poate și mai depinde de el, pentru ca viața pe care va continua să o desfășoare pe vechea planetă, să fie cât mai suportabilă. 
Oameni buni, forțele întunecate, cu care veți continua să conviețuiți (mă refer la cei care nu ascensionează) nu vor avea niciun interes să vă ușureze viața, deoarece, mediul în care se simt ei bine este cel al vibrațiilor joase, al suferinței și mizeriei celor pe care-i vor ține, în continuare, în ignoranță, ură, războaie, lipsă de lumină, boli și sărăcie. (Nota C.M.: Nu vi se pare că asta este o descriere a ceea ce numim noi IAD?).
Pentru a vă fi mai bine, aveți de ales una dintre cele două posibilități:

1. Să vă mobilizați puternic și repede pentru a vă depolua planeta (fizic și moral), acum cât sunteți încă toți și puteți forma o impresionantă forță,

2. Să vă accelerați creșterea frecvenței de vibrație pentru a vă mări șansele de a ascensiona odată cu planeta.

Timpul rămas este foarte scurt, dar, cei care au înțeles mai de mult și au renunțat la espectativă, la acțiuni și atitudini nedemne, au toate motivele să creadă că se vor afla printre cei care se vor ‘’îmbarca’’ spre noua dimensiune.

În Noua Lume, toate stilurile de viață nedemnă, de cointeresare materială necinstită, de lipsă de iubire, vor fi abandonate. De la început veți fi ocrotiți și îndrumați pentru a vă deprinde cu noile realități ale noilor vibrații.

Cei care vă simțiți mai evoluați (ca o pornire a inimii), trebuie să deveniți călăuze ale celor care au cam rămas în urmă. Dar aceasta trebuie s-o faceți cu modestia și umilința ființei iluminate, care mulțumește celui pe care-l ajută, pentru că i-a oferit posibilitatea să o facă. 

Vă reamintesc că o condiție eliminatorie, pentru a accede în noua dimensiune, este creșterea frecvenței de vibrație. Acest deziderat se poate îndeplini atât prin preocuparea individuală de a vă mări frecvența proprie cât și prin ajutorul pe care-l puteți acorda altora, respectându-le, totuși, alegerile. Însă, prioritară trebuie să rămână munca pentru ridicarea nivelului propriu de vibrație.

Noi, cei de la bordul navei Athabantian, avem prevăzut în programul nostru și ajutorul pe care trebuie să-l acordăm, telepatic sau direct sufletelor care ajung la noi în pauzele corpului fizic, ființelor care caută sprijin pentru a-și crește nivelul vibrațional.

Niciodată un ajutor din afară nu va fi suficient dacă cei care-l primesc nu se implică afectiv sau activ în pregătirea terenului de aplicare, prin curățarea ne negativitate exterioară sau interioară și prin ancorarea noilor energii. 

Unii dintre voi vor alege să ascensioneze în alte tărâmuri decât Noul Pământ. 
Unii, veniți cândva pe Pământ se vor întoarce pe planeta din care provin, alții vor deveni membri ai echipajelor navelor care călătoresc în univers etc. Cei mai evoluați vor ajunge în dimensiuni superioare lui 5D, poate chiar dincolo de 7D. Vor fi și dintre cei care, deși evoluați, vor alege să rămână pe Vechiul Pământ pentru a ajuta unele ființe dragi să evoluieze.
Aşa cum am spus într-o comunicare recentă, punctul nostru central instituțional este denumit Abiquor (sau ABICOR), care, în limbajul Andromedan înseamnă "Centrul de Lumina." Mark (channelerul n.m.), și-a format o imagine despre Abiquor; veți fi invitați să-l vedeți în realitate. Pentru a pune bazele lui și pe Pământ, mai multe ființe evoluate vor rămâne câțiva ani, prin alegere voluntă, pe planetă pentru a crea nucleul Abiquor care va exista într-un mediu îndeplinind condițiile de frecvență ale dimensiunii a cincea. Rezultatul acestor eforturi va fi o nouă civilizaţie umană pentru Noul Pământ.

Eu sunt Taugth și sunt încântat că am putut comunica cu voi astăzi. Aștept alte ocazii favorabile să ne "reauzim".
Iar eu, Bren-Ton, aștept ca în viitor să lucrez împreună cu voi, imediat ce caracteristicile energetice ale Noului Pământ vor fi create.

SURSA: http://www.cosmicparadigm.com/Athabantian

(Nota C.M.: Se pare că acest articol este o reluare a unei comunicări din 24 aprilie 2012)

(C.M.)

Un comentariu: