..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 iunie 2012

MESAJ DE LA ÎNALTUL CONSILIU DIN ORION


(31 mai 2012; channeler: Karen Doonan)

Bine v-am găsit, dragii mei!

Am venit să ne oferim sprijinul într-un moment în care energiile de pe întreaga planetă Pământ încep să cunoască o substanțială creștere.
Noi suntem Consiliul Superior al Orion şi am venit să vă oferim exlicațiile necesare legate de modul în care puteți să vă comportați cel mai bine sub impactul acestor noi energii. Este indubitabil că sub ochii voștri se naște o nouă lume, care va avea alte standarde, alte priorități și alte concepții asupra vieții la nivel local și general-cosmic. 
Evident că această nouă lume are nevoie de alte tipuri și tipare energetice care nu se puteau regăsi în planul vostru tridimensional. Din păcate, tranziția umanității și planetei, la noua stare, se poate face numai prin ceea ce se numește "haos", adică acea stare de lucruri și evenimente care se bat cap în cap, se contorsionează și par a ieși de sub control. 
Haosul este creuzetul în care se plămădește și se naște Noua Lume, prin procese mai mult sau mai puțin dure, de anihilare, distrugere și renaștere a energiei și materiei. “Focul” este întreținut de toate lucrurile care au avut la baza creării lor energiile vechi, caracterizate prin vibrații joase. Prin topirea vechiului se va naște noul din care se va construi Lumea Nouă, a iubirii, armoniei și frumuseții. Minutate timpuri trăiți, dragilor! Ce rarisimă ocazie aveți de a vedea și participa la nașterea ființei umane superioare din toate punctele de vedere! Dar, fascinant este că o foarte mare parte dintre voi sunt obiectul acestor transformări incredibile și pline de mister.

Starea de haos va dura ceva timp și noi avem sarcina de a veghea la desfășurarea proceselor, așa cum sunt prevăzute în Programul Divin al acestei etape evolutive. Inaltul Adevăr spune că, de fapt, acest haos este unul aparent, resimțit puternic doar de cei întârziați în evoluție, sau care refuză ascensiunea, celor aflați în procesul evolutiv, și care fac parte din el, fiindu-le mult mai ușor să depășească această fază inevitabilă a transformărilor.

În ceea ce ne privește, noi acordăm asistență și sprijin atât celor care resimt puternic efectele haosului cât și celor care sunt mai mult observatori. Există multe rase de pe diverse tărâmuri care, prin intermediul canalelor umane (channeleri), își pun la dispoziție experiența și bogata cunoaștere pentru ca sistemul vostru planetar să treacă mai ușor și mai repede prin fazele acestui proces. Există însă și unii falși îndrumători care urmăresc alte scopuri decât evoluția voastră pe calea divină. Din fericire, sunteți dotați cu un aparat de detectare a falsurilor, foarte precis: inima voastră. Ea știe să vă atenționeze când cineva încearcă să vă inducă în eroare. Mulți însă nu deschid acest aparat minunat, sau nu țin cont de semnalizările lui, lăsându-se conduși de rațiune (de minte) care nu face parte din dotarea sufletului ci a ego-ului vostru uman. (Nota C.M.: Mintea ne pune să dăm prioritate intereselor materiale, poziției sociale, și să ne supunem sentimentului de teamă, dorinței de câștig facil, chiar dacă pentru aceasta trebuie să sacrificăm unele principii de moralitate. Un caz notoriu, de actualitate? Adrian Năstase).

După un timp, noile energii asimilate încep să se sedimenteze, să se așeze și să își arate roadele. Vă veți descoperi noi abilități, noi îndemânări, un nou echilibru în tot ceea ce faceți și gândiți. În viața voastră cotidiană se vor manifesta din ce în ce mai frecvent sincronicitățile (n.m. îți apare în cale tocmai ceea ce-ți doreai), dorințele voastre se vor manifesta în realitatea voastră mult mai repede ca altădată.
Când noi ne-am apucat de treabă, am dorit ca mai întâi să cunoaștem dacă aveți, și cât de mult, abilități de comunicare telepatică, pentru a avea un mijloc cât mai eficient de a ne putea înțelege, măcar cu o parte dintre voi. Atâtea cîte am depistat, ne-au ajutat să menținem o legătură reală și fără interpretări eronate. În viitor, această însușire va fi din ce în ce mai frecvent întâlnită la ființele umane, care vor putea atinge adevărate performanțe în comunicarea cu alte lumi sau între ele. De fapt, se va putea remarca o creștere exponențială a însușirilor telepatice. Dar nu numai atât: veți începe să relaționați, să vă înțelegeți telepatic și cu animalele, mai cu seamă cu cele de companie.

În primă fază, veți începe să „citiți” gândurile și intențiile interlocutorilor, ceea ce vă va putea aduce unele surprize în legătură cu vechia voastră părere despre o anumită persoană.

Această modalitate de comunicare pe Noul Pământ se va baza pe iubire, onestitate și puritate a inimii. Din acest motiv, cei închistați, dușmănoși și egoiști nu se pot aștepta ca în viitor să-și descopere asemenea însușiri. Inima închisă vibrează pe frecvențe joase, incompatibile cu rafinamentul planurilor superioare.
De altfel frecvențele joase fixează în dimensiunea a 3-a ființele care se complac în asemenea vibrații. Aceasta va fi plasa care le va ține fixate la sol, nedându-le posibilitatea să „ zboare” în tării. Noi vă vom putea ajuta în obținerea acestor abilități, dacă însă veți fi atins o frecvență de vibrație acceptabilă. Oricum, până la căpătarea unei anumite versatilități, cei începători vor trebui să dovedească multă atenție în comunicarea telepatică, pentru a nu cădea pradă manipulării unor entități malefice. (Nota C.M.: Aici, se poate vorbi de o oarecare contradicție, în sensul că, pe de o parte se susține că numai ființele cu o frecvență de vibrație înaltă pot avea însușiri telepatice, și, pe de altă parte, se vorbește de posibile interferențe ale unor ființe malefice, care, în principiu nu ar trebui să ai8bă acces ăn domeniul înaltelor vibrații. Subiectul va putea fi clarificat într-un viitor articol). Orice interceptor nedorit în comunicarea telepatică poate fi izgonit prin invocarea ajutorului divin și prin cererea expresă adresată lui de a se deconspira și declara dacă este sau nu din Lumină. Și în acest caz, filtrul inimii vă va fi de mare ajutor.

Este de remarcat că o mare influență asupra obținerii capacităților telepatice, și numai, o au regimul alimentar și viața cumpătată. Aceasta, pentru simplul motiv că produsele alimentare “grele” (carne animală, prăjeli, produse învechite) scad frecvența de vibrație a consumatorului. Adăugați la acestea alcoolul, aditivii alimentari, drogurile și stresul. Important este și cum, cât și când vă hrăniți. Suntem convinși că mai toate aceste condiționări sunt cunoscute de voi. Problema este, câți dintre voi le respectă?

Dragilor, barca cu care călătoriți în viață este necesar să aibă la cârmă Sinele vostru Înalt, care-și transmite comenzile prin inimă. Din păcate, în marea majoritate a cazurilor, egoul uman pretinde, și reușește, să preia cârma, făcându-și aliat mintea. Egoul uman este cel mai pervers, mai influențabil și mai necalificat cârmaci. Dacă viața voastră se derulează cu mari desincronizări, mari poticneli, neajunsuri, eșecuri și frustrări, trebuie să vă întrebați dacă nu ar fi indicat să schimbați cârmaciul.

În această etrapă tranzitorie, există un amalgam de energii, unele vechi (care vor fi lichidate) și unele noi (care se vor generaliza). Deși neplăcut haosul este necesar, așa cum am mai spus. (n,m. Gândiți-vă la ce se întâmplă când îți renovezi casa și-ți mobilezi interioarele). Toți vă aduc daruri și vor să vă ajute să începeți o nouă viață. Unele dintre acestea sunt depozitate provizoriu, altele nici măcar nu se despachetează. Lucrătorii muncesc din greu să scoată molozul afară, să tapeteze pereții etc. În vânzoleala generală, bătânii neputincioșți și copiii zburdalnici, devin un fel de „încurcă lume” nevoiți să se aciueze pe unde pot. Ușor spațiile încep să se lumineze, mobilele să fie așezate la locul lor iar cadourile se desfac și li se găsește un loc cât mai convenabil. Indiscutabil, etapa de tranziție este o provocare, dar gândul că viața locatarilor va cunoaște o schimbare în bine, dă curaj și o tonică speranță.

În marea ei majotitate, rasa umană se va solidariza în efortul de a ascensiona, și va acționa din ce în ce mai mult ca o familie, cunoscând, sau măcar intuind, că înaintarea este mult mai ușoară și pericolele mai puține, dacă se produce în grup, nu individual. Tarele societății umane nu vor putea fi eradicate peste noapte, fiind necesară o anumită perioadă de curățare, reașezare și acomodare. În această vastă operă, nu sunteți numai voi, rasa umană. Suntem și noi, cei de dincolo, care ne oferim serviciile, cu multă dragoste și necondiționat.
Cu cât vă veți racorda mai repede la vibrațiile Noului Pământ, cu atât mai devreme veți termina treaba pe care ați început-o. Credeți în steaua voastră și în Sinele vostru Înalt, care vă șoptește prin intermediul inimii.

Noi încercăm să inducem ficăruia dintre voi hotărârea de a se consulta permanent cu Spiritul său Înalt, folosind calea inimii.

V-am ruga să vă deschideți pentru a vă vedea pe voi și pe cei din jur, în toată armonia de culori pe care le oferă frecvențele energiilor care activează în centri voștri de forță (chakrele). Ajutorul nostru vă este oferit și în acest sens; numai să ni-l cereți.

Conștiința umanității va crește din ce în ce mai mult, și la aceasta vor contribui destul de mult sufletele evoluate care au ales să se nască în această perioadă pe Pământ dar și acele suflete aflate deja în corp de carne și care se trezesc și-și amintesc de rostul lor pe această planetă, în această viață.

Dragilor, perioada aceasta este extrem de interesantă și constituie motivul principal pentru care atât de multe suflete au ales să fie acum pe planetă, în corpuri umane. Primiți aceste noi ființe cu o totală înțelegere și iubire, căci ele vin pentu a vă ajuta, pe voi și planeta, să traversați această periodă de încercări dure, mai ușor și mai benefic.

Acceptați și lăsați-vă purificați de noile energii care vin pe planetă, fiți deschiși și doritori la schimbări și tratați cu totală încredere tot ceea ce se întâmplă, chiar dacă, uneori, aveți impresia că aceste evenimente exced Programul Divin. În fiecare zi care trece, veți înțelege tot mai mult și mai complet, rostul tuturor evenimentelor plăcute sau stresante. 
Karen Doonan

Noi suntem Consiliul Superior al Orion și ne plasăm alături de voi, în această perioadă mai dificilă pentru umanitate. 
Tratați-i pe toți semenii voștri cu compasiune și înțelegere, încercând să le oferiți cunoașterea voastră, dacă voi credeți că le-ar fi necesară, și, evident, dacă ei o acceptă. 
Nu uitați că toți suntem UNUL și am fost lansați în nemărginitele tărmuri din aceeași Divină SURSĂ.

SURSA: www.crystalline-sanctuary.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu