..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

SaLuSa, 4-iunie-2012


Mike
(4 iunie 2012; channeler: Mike Quinsey)

De acum încolo, calea spre Ascensiune va fi cu mult mai lină decât ați putea crede, și asta deoarece nu mai sunt necesare manifestări severe în planul fizic, așa cum a fost anterior. V-ați crescut destul de repede nivelurile de conștiință și ați reușit ancorarea unor importante cantități de lumină, ceea ce nu s-a prevăzut de la început. Ați ajuns la situația în care ceea ce a mai rămas pe calea purificării să se poată face fără evenimente drastice. Zilnic au loc sute de cutremure de mică intensitate, care repun materia și energiile în ordine, fără a mai fi nevoie de sacrificii importante de vieți sau pagube materiale enorme.

Așa dar, dragilor, nu mai aveți motive de a intra în panică, în ceea ce privește manifestările în planul fizic al planetei. Ceea ce mai urmează va fi la niveluri de suportabilitate care nu justifică teama voastră pentru ziua de mâine. Acceptați că tot ceea ce a fost și va mai fi este spre binele vostru, al planetei voastre și al sistemului vostru planetar, în general.

Mai sunt zone unde mai trebuie lucrat, dar acestea au rămas doar ca adevărate pete pe suprafața planetei și în structura ei înterioară.

Nu va înceta nici procesul de purificare a ființei voastre, dar, și aici, nu vor mai apărea situații severe în ceea ce privește sănătatea și starea de disconfort.

Asta nu înseamnă că trecerea în alte planuri (prin moartea corpului fizic) va înceta, dar se va desfășura în conformitate cu programul cu care fiecare ființă a venit pe planetă, la naștere.

Trebuie să vă mai eliberați de acele depozite de energie veche încă existente în ființa voastră (corp fizic, emoțional și mental). Mare parte din aceste transformări au loc fără ca voi să conștientizați lucrările, și aveți posibilitatea de a accelera procesul printr-o viață demnă, fără minciună, fără ură, fără sentimente de frică sau de răzbunare.

Urmați, vă rugăm, calea sincerității, compasiunii, deschiderii inimii către toată creația lui Dumnezeu. Hrăniți-vă corpul fizic fără excese, renunțați la consumul de carne, sau măcar, diminuați-l. Hrana cea mai bună este cea neprelucrată termic și netratată cu aditivi. Alegeți de fiecare dată hrana proaspătă, care conține viață, în contrast cu cea învechită, care devine tamasică, greu de digerat și otrăvitoare. Nu uitați că toate toxinele conținute în ceea ce consumați, trec în corpul vostru unde-și continua efectele distructive sau degenerative. Stați mai mult în mijlocul naturii. Beți multă apă, cât mai proaspătă și mai naturală. Lichidele din corp ajută la drenarea substanțelor și elimină toxinele. 

Cu cât ființa se rafinează, cu atât nu mai simte nevoia mâncărurilor grele sau a unor cantități mari. Aceasta nu înseamnă că veți deveni mai anemici, mai neajutorați. Diferența necesarului de energie va fi completată de corpul vostru din mediul înconjurător, din lumina care vă înconjoară și din energiile infinite care umplu cosmosul.
Consumul de carne este o caracteristică exclusivă a ființelor care viețuiesc în dimensiuni inferioare. Nu este întâmplător faptul că gurmanzii și mâncătorii de carne fac parte din categoria celor mai puțin evoluate ființe umane.

Ritualul hrănirii este o placere la care nici noi nu am renunțat, dar, în ceea ce privește cantitățile și procesarea, voi ne depășiți de departe. Nouă ne este greu să înțelegem ce plăcere găsiți în fastfooduri, pe care le îngurgitați zilnic (și, din păcate, le oferiți și copiilor voștri).Totusi, nu intenționăm să vă recomandăm să vă înfometați trupurile. Totul este o chestiune de alegere și raționalitate.

Noi vă conducem spre un nou mod de a privi viața, care să vă ofere o mai mare satisfacție și împlinire. După perioada schimbărilor care se produc în lumea voastră, veți constata că ritmul vieții voastre se va domoli; nimic nu va mai trebui să se desfășoare în ritm trepidant, nimic nu va mai fi generator de stres. Veți dispune de mult mai mult timp pentru relaxare și recreere. Eforturile fizice sau intelectuale epuizante nu vor mai fi necesare deoarece foarte multe activități, fie nu vor mai fi necesare, fie vor putea fi rezolvate prin concentrarea minții.

Noi avem distracțiile noastre și un simț al umorului bine dezvoltat, dar niciodată nu agresăm pe cineva prin atitudine sfidătoare. Respectăm unicitatea fiecăruia și suntem complet dezinhibați în prezența altora. Sentimente precum grlozia sau invidia nu se mai regăsesc de mult în societatea noastră.
Acolo unde voi ati reușit să creați diviziune și separatie, noi am creat armonie și unicitate de interese și de atitudine. 

Deși voi puteți arăta diferit, unii față de alții, ca fizionomie, culoarea pielii, preferințe, sex, în esență, sunteți identici. În alte vieți ați trăit în alte țări, ca bărbat sau ca femeie. De fapt, este destul de probabil ca în cazul în care simțiți o anumită atracție față de o anumită zonă din lumea voastră, să fi trăit cândva în acele locuri.
Avem față de voi o deplină înțelegere asupra modului cum reacționați și cum judecați lucrurile pentru că ne este clar ce amprentă grea au pus asupra voastră viețile petrecute în dualitate. Aceasta se va schimba căci modificările se produc chiar acum pe întreaga voastră planetă. Am spus-o de mai multe ori că oportunitățile care vi se oferă acum pentru evoluția voastră rapidă sunt adevărate daruri pe care toți ar trebui să le primiți cu deplină bucurie și deschidere.

Din ce în ce mai multa Lumina este direcționată spre Pământ, pe care voi inșivă o puteți atrage prin ridicarea nivelurilor voastre de conștiință.

Adevăratul vostru potențial este nelimitat și bine ar fi dacă fiecare dintre voi ar ținti spre expresia cea mai înaltă a ființei sale.

Rămâneți calmi și pășiți cu încredere pe calea iubirii față de voi înșivă, față de semenii voștri, față de tot ceea ce a creat Dumnezeu în momentele Sale de Grație. Mergând pe această cale, veți deveni o forță invincibilă a binelui.

In prezent, noi, cei din Federația Galactică a Luminii ne pregătim pentru efortul final împotriva a ceea ce a mai rămas din cabala întunecată. Este nevoie să fie complet înlăturată deoarece forțele întunericului au stat permanent în calea progresului vostru și al nostru, deopotrivă. Adevăratele și mărețele transformări vor putea avea loc doar după eliminarea cabalei de pe planeta voastră. Numai atunci se va trece efectiv la Noua Eră a luminii și iubirii. În această acțiune și voi, ființele planetei Pământ, aveți de jucat un rol important. Renunțați la tot ceea ce este creat pe baza vechilor energii și ancorați cât mai multă Lumină Divină. Nu aveți niciun motiv să vă cramponați de vechea construcție a lumii care acum dispare. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Cine nu își ridică frecvența de vibrație, nu poate să acceadă în dimensiunile superioare, nu pentru că nu ar fi primit, ci pentru că ar fi incompatibil cu frecvențele acelor planuri; altfel spus, i-ar fi imposibil să supraviețuiasă.

Într-o mare proporție, voi sunteți destul de pregătiți să urcați în planurile superioare, mai ales dacă veți profita de timpul care v-a mai rămas la dispoziție.

Vor exista, din păcate, destui care vor prefera să mai rămână un număr de vieți în dimensiunea a 3-a, aceasta deoarece le este greu să renunțe la “agoniseala ”materială, la poziția lor politică și socială care, în fond, sunt niște iluzii perturbatoare, așezate de egoul lumesc în calea evoluției spirituale.

Faceți din această călătorie un moment crucial în saltul vostru către eternitate!

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă doresc bucurie și fericire!

SURSA: http://galacticchannelings.co

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu