..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 septembrie 2023

W64- Federația Galactică - Ce nu știau taygetanii înainte?

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 01 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Yazhi, când am vorbit despre faptul cei care ies din Matrix, și se trezesc, descoperă anumite noutăți despre ceea ce face Federația etc. După mii de ani în care ați fost aici și ați lucrat cu Federația, chiar voi descoperiți abia acum, lucruri noi. Voi taygetanii ați fost aici cu diferite flote, timp de mii de ani, alături de Federație. Comportamentul și activitatea celor care conduc Federația nu a putut fi observat și mai înainte ? Știu că nu a fost același echipaj, dar trebuie să fi rămas în evidențele lui Taygeta cumva.

Yazhi: Așa este, pe măsură ce am descoperit anumite neadevăruri legate de comportamentul Federației față de umanitate și față de Pământ, am început să ne întrebăm cu ce ne-a mai mințit Federația și în multe alte privințe.Trezirea din Matrix se referă la și șa grupul nostru, care este destul de tânăr, dar asta nu înseamnă că suntem primii sau singurii induși în eroare și care, până le urmă, și-au dat seama de acest lucru.
Gosia: La asta mă refer: cum de taygetanii, ca societate, nu și-au dat seama de aceste lucruri și de minciunile care le erau servite înainte? Tu, de ex., faci parte din echipajul navei-mamă, nava reginei, dar tot nu ai aflat decât destul de recent de comportamentul duplicitar al Federației.

Yazhi: Nu pot să știu dacă cineva a aflat sau nu înainte. Pot doar să spun că prezentul grup de taygetani și swaruunieni și-a dat seama.

Cu toate acestea, se pare că există și alții care știau deja și mă refer la Urmahs. Asta și explică de ce Consiliul Avyon nu aprobă mai niciodată ceea ce spune și face Federația! Cumva este o caracteristică a felinoidelor (Urmahs, în acest caz), rasă puternică și hotărâtă, care nu prea acceptă să primească ordine de la nimeni.

Regina noastră (a taygetanilor) este tânără dar și-a dat seama printre primele de comportamentul Federației față de Pământ.

Gosia: Deși tânără a preluat informațiile de la predecesori căci acestea , evident, s-au transmis de la o generație la alta.

Yazhi: Da, dar se dovedește că ascendența a lucrat și a fost influențată de Matrix, care a deformat realitățile și a perpetuat false informații.

Robert: De fapt, și cei din Federație s-au mai schimbat, nu s-au păstrat în totalitate aceiași.

Gosia: Yazhi, totuși, tot nu înțeleg cum în intervalul dintre secolul al X-lea-XVIII-lea etc., taygetanii nu au putut afla mai multe despre toate acestea ! Poate că și ei, taygetanii, au lucrat alături de Federație, fără să-și pună prea multe întrebări? Sau poate că Federația era mai „bună” înainte, mai înțelegătoare, mai prietenoasă cu Pământul?
Yazhi: Sau... erau prea buni la acea vreme pentru a promova ideea că sunt buni.
Gosia, nu putem ști dacă au știut sau nu, sau ce au făcut. Putem ști doar ce gândesc cei din prezentul grup, foarte mic, de altfel.

Amintește-ți ceva: când Asket era la putere aici (până de curând), adică și în vremea ta, Taygeta era mâna dreaptă și forța de război a Federației. Ei erau însăși Federația Galactică. Abia după venirea la putere a lui Alenym, spre sfârșitul lui 2018 sau începutul lui 2019, Taygeta s-a desprins de acea uniformitate. Ca urmare, Alenym a ordonat întoarcerea flotei noastre în Taygeta, în jurul Pământului rămânând o singură navă de-a noastră.

Gosia: Deci, crezi și tu că reprezentanții voștri dinainte mergeau pe mâna Federației, fără a fi preocupați să afle amănunte și detalii legate de politica Federației față de Pământ și umanitate ?

Yazhi: S-ar putea să fie așa, da. Un alt factor este că oamenii obișnuiți din Taygeta rămân foarte mult în bula lor, fără a se implica în politica Federației, astfel încât echipajele flotelor stelare Taygeta s-ar fi putut afla sub o puternică influență și propagandă a Federației, care îi pregătea mental înainte de a pleca să exploreze spaţiul.

Un exemplu în acest sens este spălarea creierului cadeților precum Anéeka, atunci când s-au înrolat în flotă, pentru a pleca în expediție, când li s- spus că vor merge să elibereze popoarele unor planete asuprite și să lupte împotriva forțelor răului.

Robert: Da, pentru că taygetanii au venit să elibereze Pământul de un inamic. Dar au văzut că inamicul erau oamenii înșiși.

Yazhi: Da.

Gosia: Deci, cum interpretezi faptul că tocmai acum, când are loc o „trezire” pe Pământ, și tu ești prinsă într-un fel de trezire, poate la alt nivel?

Yazhi: Nu mi se pare anormal, ci natural. Când vorbești despre problemele de trezire a conștiinței, este logic ca aceia care sunt implicați în acest proces să descopere, la rândul lor, ce se întâmplă pe Pământ și, implicit, să se dumirească și ei, ceea ce tot un fel de „trezire” este.

Gosia: Bine. Dar încă nu înțeleg ce scop au rasele care vin aici cu gândul că Pământul ar trebui eliberat de Matrix? Nu ar fi mai convenabil pentru Federație ca expedițiile ET să nu vină și să nu se amestece, să nu încerce să salveze pe nimeni și să lase lumile de aici în pace? Spunând cadeților că este ceva de făcut aici, de eliberat etc., asta este împotriva propriilor interese să păstreze această planetă sub stăpânirea lor ca zonă de agrement și originalitate.
Yazhi: Răul constă în necunoașterea celor care vin despre realitățile profunde ale planetei Pământ, care pot fi diferite de ale altor planete și civilizații din univers.

Gosia: Deci s-ar putea să fie vorba nu de rele intenții ci de o profundă ignoranță care face rău civilizației umane. De fapt, mai logic mi se pare că ar fi din cauza ignoranței.

Yazhi: Deși neintenționat, ci din necunoaștere, influență negativă există..

Gosia: Dar nici de prea multă ignoranță nu poate fi vorba, din moment ce ascund adevărul și proliferează minciuna, implementând o falsă istorie pentru Pământ.

Yazhi: Problema Pământului nu este ușor de înțeles. Este ușor să cădem în presupunerea că oamenii sunt sub tirania unui grup de „băieți răi”. Este nevoie de cunoștințe avansate și aplicate pentru a înțelege că mintea colectivă este cea care manifestă și dă putere acestor „asupritori răi”, prin egregorii pe care îi creează colectivitatea. Eliminându-i fizic pe acești „băieți răi” nu faci decât să le dai mai multă putere de regenerare, căci populația Pământului, i-ar genera din nou.

Gosia: Cine a fost lider înaintea lui Alenym (actuala regină; n.m) și a mamei ei?

Yazhi: Era o societate unde tronul era vacant, guvernată de un Înalt Consiliu compus din reprezentanți ai Federației Galactice.

PUNCT SUPLIMENTAR DE ATHENA SWARUU

Robert: Întrebare de la un cititor: „Dacă taygetanii și alții posedă o tehnologie înaltă, telepatie și ample posibilități de a se mișca pe linii temporale diferite, de ce nu au putut depista acțiunile reprobabile anterioare ale Federației?”

Swaruu X (Athena): Pentru că strămoșii noștri au jucat acest joc și au crezut că totul, inclusiv în Federație și în Univers, este doar dragoste și lumină. Și la acest nivel a avut loc o trezire spirituală, nu numai pe Pământ. Predecesorii noștri pur și simplu nu au avut nicio intenție sau motive să suspecteze și să analizeze acțiunile și politica Federației.

Abia odată cu sosirea acestui echipaj actual a început să fie înțeleasă adevărata natură a Federației Galactice.

Totul este un proces de trezire spirituală care are loc și aici.

Oameni treziți și mai puțin treziți există și printre membrii raselor non-umane.

https://swaruu.org/transcripts/galactic-federation-why-didn-t-taygetans-know-before

 

2 comentarii:

  1. Este foarte clara treaba..din ce citesc acum inca se musamalizeaza cat se mai poate face asta tot ce este aici..si in eteric..problema din start este ca nimeni nu vorbeste despre faptul ca nu toti sunt umani...97%din populatie sunt draco sau reptilieni sau mai rau..noua rasa draco-reptilieni din uniunea ADN-urilor draco si reptilieni..astia poti fi tu...sau mama,tata,fratele,sora samd...da?...asta este problema ca nu se spune faptul ca aici se dezvolta o trezire si o ridicare a vibratiei de catre aceste rase..care au nevoie sa evolueze si ele..si cum nu au avut suport si cum nu au avut o potrivire de ADN mai buna decat cea a umanilor pe noi umanii ne-au gasit ca HOST..pentru aceasta evolutie A LOR!...da dragii mei aceasta planeta este o scoala puscarie de altfel pentru noi..iar scoala pentru aceste rase pe care le vedem peste tot..inclusiv pe youtube..unde anumite "doamne" sau "domni" vin sa ne prezinte cum sa evoluam..cica..defapt este vorba despre raselke cu vibratii extrem de joase dar care acum au ajuns la un nivel evolutiv si vibrational fregvential mai inalt..astfel vor putea sa-si salveze rasa zic ei...sau rasele...ca-s multe rau!....ce urmeaza??...e simplu de dedus..sau conectandu-ma la un anumit egregor voi afla si am aflat ceea ce urmaza..simplu..bazat pe ce au spus si ei..si pe ce am perceput si eu..o mare parte din aceste rase se vor CARA pe o alta planeta unde vor continua evolutia in 3D..mai departe si unde vor experimenta in continuare mii si mii de incarnari si reancarnari..aproape 56000 de ani..noi??..unii din noi vor ramane aici..doar cei ce au evoluat la un anumit nivel si-si cer drepturile de suflet si suveranitatea bineinteles care vibreaza si sunt la o fregventa inalta,aici e vorba si de reptilieni...si draco sau dracoreptilieni..restul raselor nefiind atat de importante...decat ca HOST in continuare..pentru ei..pentru asta care i-am enumerat eu mai devreme...cine accepta la un moment dat asta..ramane aici si ii va fi mai bine..sau cel putin asa simt deocamdata..sa retinem ca ei ne pot manipula si psihotronic si mental si energetic..samd..deci ceea ce simt nu e neparat adevarul...dar..este una din posibilitati..restul am spus mai devrme se vor cara pe o alta planeta pentru a fi in continuare HOST pentru ceilalti neevoluati..totul se va desfasura in functie de fregventa si vibratia si informatia genetica din ADN..si corpurile mental,emotional..energetic..samd..Ce nu stiu dansii este ca cineva la un moemnt dat va interveni in aceasta mega magarie galactica si intergalactica...pentru ca sunt muuulte implicatii si cum aici este coruptie peste tot..la fel este si la ei..pliiin de coruptie si se ameninta unii pe altii cu defaimarea..dar..cum o magarie atrage de la sine alta si mai mare...veti vedea ce nici nu ati visat!...rabdare si pace caci totul se va aseza cum nu si-a imaginat nimeni.Atat...va pup pe toti din lumina reala si adevarata..pe mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, NU TOATE CONȘTIENTIZĂRILE ÎS PLĂCUTE :( :)! Mulțam fain și Spor în Toate Bune !

    RăspundețiȘtergere