..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 august 2023

W62- NAVĂ SPATIALĂ INDIANĂ ALUNIZEAZĂ LA POLUL SUD AL LUNII - Athena Swa

Autor Robert de la ”Rezolvarea enigmelor”,
Publicat 26 august 2023


Gosia: Luna și India, evident, o altă farsă. Dar ceva e de comentat în legătură cu această știre?
Robert: Și cu sonda chineză a fost la fel. Am văzut aproape același scenariu.
Swaruu X (Athena): Face parte din același program, aceeași agendă de a face să se creadă că știința pământeană avansează. Rețineți că agenția spațială indiană are, același simbol ca toate celelalte >A, regăsit și în Star Trek.
Gosia :



Robert : Toată lumea aplaudă. Da.

Swaruu X (Athena): Da. NASA îl are, Roscosmos îl are, ESA îl are, Japonia îl are etc. Este influența aceleiași Federații care controlează totul. Dar, de fapt, este o farsă ca orice altceva.

Gosia : Japonia:



Swaruu X (Athena) : Rusia:



Același coordonator de dezinformare: Federația Galactică.

Gosia :



Swaruu X (Athena): A face referire la Federație, Consiliul Andromeda, care a fondat UfoP (Federația Unită a Planetelor). Tot o piramidă, iar arcul reprezintă inelele lui Saturn, locul de unde e controlat Pământul și tot acest Sistem Solar.



Robert :


Swaruu X (Athena): Uită-te la cea din China. ESA, în sine, A-ul și, evident, Saturn.
Robert: Chinez.



Gosia : Nici Australia nu e uitată:



Swaruu X (Athena) : uimitoarea Australie ! Ar fi necesar să vedem dacă există ierarhii între aceste agenții spațiale, care ar putea explica totul.

Robert :



Swaruu X (Athena) : Saturn din nou. Doar că Australia, n-a „trimis” nimic în spațiu, are doar siglă.

Gosia: Și la simbolul polonez apare Saturn.



Swaruu X (Athena): Doar trag bani de la țările mai mari. Iar apare Saturn.

Robert :



Robert: A-ul și inelul lui Saturn sunt constante..

Swaruu X (Athena): Da, dar, mi se pare că nu toate, așa cum subliniază Gosia.

Gosia : Da, sunt multe altele cu alte sigle.

Robert :


Swaruu X (Athena): Deși există întotdeauna elemente în comun, multe dintre acele simboluri sunt ingenios elaborate.

Robert: Tina, cum ar putea fi „demontată” „alunizarea”, în cazul sondei indiene?
Swaruu X (Athena): Simplu. De ce pun CGI ieftin, inferior oricărui joc video bun, și nu imagini reale? Pentru că vine din altă țară nu e o garanție că nu este un fals generat de aceiași oameni care realizează toate acele transmisii fictive, presupus recepționate de la stația spațială ISS. De ce să-i credeți doar pentru că ei spun așa și arată oameni amplasați în jurul consolelor (care puteau fi văzute și prin anii 60) bătând din palme?

Gosia: Cumva cei care văd cred că dacă vine din altă țară, de la o altă agenție, nu de la NASA, înseamnă că devine mai credibil sau așa ceva.

Swaruu X (Athena): Dar care, de fapt, sunt la fel. Nici măcar n-au abandonat stilul de prezentare al anilor 6o.

Robert: Orice vine de la guverne este automat fals.

Swaruu X (Athena): Exact, exact, pentru că nu sunt interesați să ofere oamenilor adevărul, ci doar să le ofere ceea ce folosește pentru a continua să-i controleze.

Gosia: Dar de ce au ales India pentru teatrul ăsta?

Swaruu X (Athena): Poate pentru faptul că face parte din țările despre care se spune că au un ritm de dezvoltare mai mare. India, ca și China, face parte din BRICS,
Robert: În Japonia, China și Brazilia se susține aceeași poveste, că Luna este un satelit natural.

Swaruu X (Athena): Nu vor renunța  la acea afirmație pentru că nu le-ar conveni să se cunoască adevărul, i-ar face pe oameni să se trezească și să devină incomozi..
Robert: Fă-i pe oameni să vadă că există realizări tehnologice. Acest lucru este crezut doar de oamenii „streetlight-Matrix”. Îi pregătesc pentru presupusa călătorie pe Lună. Mai multe CGI-uri.

Swaruu X (Athena): Da, dar CGI-uri prost făcute. Cred că oricine poate înțelege asta.

https://swaruu.org/transcripts/nave-espacial-india-aluniza-cerca-del-polo-sur-de-la-luna-athena-swaruu

2 comentarii:

  1. Trăim într-o lume falsă construită în timp de fondatorii Matrixului. Oamenii sunt folosiți sa îngroașe si mai mult straturile informationale in care traim. Vezi fb si grămadă de postaci. Gratie internetului, controlorii au reușit să ne îngroape si mai mult in straturile informationale ce ne separă de Lumina. Nu vi se pare ciudat excesul de zel al internautilor dornici să posteze informatii de tot felul? Este semn ca încă sforaie manipulati mental. Daca ar fi treji, ar tacea si ar pune mana sa faca ceva util.
    De fapt, nimeni nu prea face nimic ca sa schimbe lumea din jur. Vorbăria multă nu-i ajută decat pe controlori.
    Gândeam asta in timp ce priveam la cei doi puiuti de cățel abandonați. Din nou si din nou, suferință provocată altor creaturi.
    Oamenilor le place sa se învăluie in cuvinte ca in niste mantii țesute din vorbe. Si care nu țin nici de cald si nici nu acoperă goliciunea sufletelor înghețate in INDIFERENTA. FARISEISMUL este groapa in care oamenii mor lent, departe de Lumină și vrajiti de marii sforarii religioși sau lideri spirituali de orice fel,ce vând indulgente pe bani grei.
    Fără empatie, viitorul va arăta la fel,,indiferent de numarul uriaș de cuvinte revărsat pe net si pe canalele TV.
    Veniti pe pământ ca sa învățăm să iubim, am eșuat lamentabil in oceanul de cuvinte inutile, uitând că suntem responsabili față de tot ce ne înconjoară și ca niciun ET nu va premia repetentii la școala de pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că și aceste comunicări schimbă Perspectivele, personale și a subconștientului colectiv, și mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere