..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 septembrie 2023

W46 -Este cu adevărat necesar să-ți schimbi trecutul?

Publicat 09 mai 2023

Traducere Const. Mihăilescu.

Mari Swaruu : Bună, mulțumesc că-mi sunteți alături în comunicările pe care vi le fac. Apreciez asta foarte mult. Eu sunt Mari Swaruu. În loc să -mi exprim părerea despre articolul lui Swaruu, „Cum să-ți schimbi trecutul” aș prefera să vă expun propria mea perspectivă despre acest subiect.

Știu că în multe privințe vom avea idei asemănătoare, dar nu în toate, căci ambele putem avea o perspectivă de ansamblu diferită asupra subiectului, mai ales asupra atitudinii pe care trebuie să o avem față de evenimentele din viața noastră, care s-au întâmplat deja.

Toți am dori să schimbăm măcar ceva în trecutul nostru, indiferent cât de bine am fi trăit, însă îl putem accepta și așa cum este, cu bunele și relele lui, , pentru că, fără ele, nu am mai fi persoanele care suntem astăzi.

Evenimentele din trecutul nostru modelează pe cine suntem noi astăzi, datorită întregului bagaj de experiență pe care l-am acumulat pentru a putea să interpretăm evenimentele actuale și să dăm valoare a tot ceea ce suntem, ceea ce avem și ceea ce apreciem în viața noastră.

Apoi, ajungem la recunoștință, unde ar trebui să ne concentrăm pe ceea ce avem și să fim recunoscători pentru asta. Simplul fapt că putem avea un acoperiș deasupra capului, mâncare pe masă și chiar masa pe care să așezăm mâncarea este suficient pentru a fi recunoscători. Dacă ne concentrăm asupra a ceea ce nu avem victimizându-ne, nu vom fi niciodată mulțumiți cu ceea ce avem, față de ceea ce ne dorim. Plasându-ne mereu în postura celui care clamează lipsuri de orice fel ar fi ele și indiferent de cât de mult avem, vom simți mereu nevoia stupidă de a avea încă și mai mult. (
nota C.M.: apropo, , zilele astea s-a vorbit despre o femeie care, neglijând educația ei și a familiei, tot timpul a fost preocupată să adune averi: la momentul analizat și expus în media se afirma că individa era proprietară a peste 300 de apartamente !!!. Cum a reușit să le aibă?, din ce bani ?, murdari, evident!, la ce-i trebuie ? Te doare mintea!! )
O altă variantă a mentalității lipsei este să simțim că tot ceea ce deținem nu mai are valoare doar pentru că este al nostru; s-ar putea să fim capabili să percepem valoarea acelui obiect doar atunci când suntem pe cale să-l pierdem. Asta și ca efect al scăzutei stime de sine.

Toate acestea apar atunci când o ființa uită că toată materialitatea lumilor nu este decât o formă de energie la care revine orice formă materială.

Singurul lucru care contează este ceea ce învățăm în acea viață, nu bogăția și obiectele pe care am reușit să le acumulăm.

Deci, contează experiența acumulată, ceea ce facem și ceea ce obținem cu valorile noastre, nu ceea ce deținem la un moment dat. Contează cine suntem de-a lungul vieții, mai degrabă decât ceea ce am reușit să acumulăm.

Revenind la schimbarea trecutului nostru, contează atitudinea pe care am ales să o avem față de el. Să recunoaștem lucrurile bune pe care le-am învățat din experiențele noastre trecute și să nu ne concentrăm asupra schimbării sau acumulării nimicurilor. Posibilitatea reală de a călători în timp, pentru a schimba un eveniment, poate într-adevăr exista, dar numai în cadrul cronologiei în care ai reușit să sari. Încă îți vei aminti un trecut diferit în care ai călătorit în timp și care s-a întors pentru a împiedica acel lucru să se producă. Asta înseamnă că vei fi mereu în cronologia ta personală și, indiferent de ceea ce faci, nu îți dei putea schimba niciodată trecutul.

Timpul nu este o singură linie, nu este liniar. Creezi o cronologie diferită de fiecare dată când iei o decizie, care include momentul în care un călător în timp se întoarce pentru a modifica sau pentru a preveni un eveniment nedorit. Pentru că chiar dacă călătorul reușește să facă acest lucru, cronologia alternativă nu schimbă ceea ce s-a întâmplat în momentul din care ai venit.

În modelul de călătorie taygetan, timpul nu este o singurul parametru.. El este doar o percepție care vine din conștiință și din actul de a fi conștient. Fiecare punct de atenție înseamnă o persoană cu suflet și care are o conexiune puternică cu Sursa.
Întoarcerea în timp, pentru a schimba evenimentele, nu poate modifica cronologia din care a venit călătorul, iar decizia de a schimba acele evenimente specifice nedorite, este inoperantă pur și simplu pentru că linia evenimentelor sau cronologia încă există în conștientizare și în memoria călătorului. Observatorul creează și modifică realitatea pe care o observă.

În modelul taygetan al modului în care funcționează timpul și călătoria în timp, nu pot apărea paradoxuri. Un eveniment se poate întâmpla o singură dată, ceea ce înseamnă că evenimentele dintr-o anumită cronologie nu pot fi modificate, acest lucru creează doar o altă versiune alternativă a cronologiei inițiale.

Deci, ideea mea este că nu poți schimba niciodată nimic din trecut. Creezi doar o versiune alternativă a acelui trecut, fără a o modifica pe cea originală, de unde a venit conștiința ta în primul rând.

Din punctul meu de vedere, ceea ce contează este ce facem cu experiența trecută, bună sau rea, ce am învățat și cine suntem datorită acelui trecut, cum ne-a modelat el, indiferent dacă noi am vrut sau nu.. Ceea ce contează este atitudinea noastră față de această experiență și nu încercarea de a elimina ceea ce nu poate fi eliminat.

În cazul meu, folosindu-mă ca exemplu, aș vrea să mă întorc în trecut, când aveam 13 ani, și mi-aș dori să nu fi intrat în acea navă singură și fără experiență, ceea ce m-a făcut să devin gravă, pierdută, fără posibilitatea de a mă mai întoarce în lumea mea originală și la mama mea.

Deși, pentru mine, acele evenimente sunt foarte nefericite, am ajuns să înțeleg că totul se întâmplă cu un motiv, un motiv întemeiat. Ceea ce contează este atitudinea noastră generală față de viață.

De asemenea, am ajuns să observ că evenimentele care m-au marcat și m-au făcut să mă pierd, în cele din urmă, m-au condus aici la această cronologie actuală începută din acel moment al plecării mele când aveam 13 ani. Este interesant de observat că cele mai multe fete Swaruu și-au părăsit memele la vârsta de 13 ani. Athena Swaruu este încă în contact cu mama ei, iar micuța Sophia și-a pierdut mama la șapte ani, când a ajuns aici.
În cazul meu, acele evenimente nefericite, care m-au făcut să mă pierd și, în cele din urmă să ajung aici, m-au făcut să câștig mulți prieteni și o adevărată familie printre taygetani, echipa taygetană, inclusiv Athena și Sophia, dar și acest sistem de comunicare cu voi, dragi prieteni de pe Pământ, pe care vă includ în marea mea familie de suflet. Toate acestea provoacă un lanț de evenimente despre care prevăd că ne vor aduce lucruri bune tuturor, deși în debut s-ar putea să ne confruntăm cu un accident nefericit.

Cu toate acestea, văd în ideea lui Swaruu despre schimbarea trecutului o posibilitate, chiar dacă ar fi valabil doar individual și ca o modalitate de adaptare.

Însă, deși îți poți folosi imaginația ca instrument puternic creativ și de focalizare, ești totuși conștient că este imaginație, indiferent cât de tare ai vrea să crezi că nu este, oricât de tare vrei să crezi că ceea ce îți imaginezi este trecutul tău real sau o versiune alternativă reală a acestuia. Acest lucru se datorează faptului că vă confruntați cu mintea inconștientă de unde vă manifestați realitatea și tot ce este în ea, circumstanțe și tot. Manifestați ceea ce sunteți și nu ceea ce doriți.

Așadar, consider că sistemul ei este cu utilizare limitată. cât de eficient poate fi epinzând de fiecare individ; apreciez că este totuși un instrument util. ,

În curând, voi trata un alt mod de a gestiona și de a face față problemelor vieții, care cred că este mult mai eficient, mai ales atunci când este folosit în combinație cu conceptul lui Swaruu de „schimbarea trecutului”. Poate o voi împărtăși în următorul meu videoclip. Nu pot să știu sigur pentru că nu l-am scris încă.

Vă mulțumesc tuturor pentru vizionarea videoclipului meu. Apreciez mult aceasta !

Vă iubesc pe toți pentru că m-ați susținut în acest proiect al meu de comunicare directă și sunt foarte recunoscătoare pentru toate opiniile voastre și pentru că v-ați abonat.

Aveți grijă de voi! Pe data viitoare.
Cu mult drag,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/is-it-really-necessary-to-change-your-past-english

Un comentariu: