..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2022

PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC - COMPUTERUL GENETIC AL ZEILOR Vol 2, pag 508 -516

 

CONSIDERAȚII GENERALE ASUPRA PROGRAMELOR DE INGINERIE GENETICĂ DE PE TERRA

  • PT - Programul Terra
    PIG - program de inginerie genetică
    LNH - Legea nonhibridării, a neamestecului între popoare
    Istoria Egiptului antic este una dintre cele mai fascinante istorii de pe Terra. Institute întregi sunt dedicate studiului istoriei vechilor egipteni.
    Observați, că nu scriu dintre cele mai vechi, ci dintre cele mai interesante. După cum știți mai ales cei care ați citit primele ediții ale PT, sunt adeptul ideii că civilizațiile foarte vechi au fost distruse simultan de zei, pentru a face loc exploziei de civilizație așa cum credem că o cunoaștem cât de cât. Hm… ca să o cunoaștem mai bine, trebuie să uităm o mulțime de dogme învățate în școală.
    Sumerienii ar spune că istoria a început cu ei… prima scriere, acum circa 6000 de ani.
    Egiptenii ar spune cam același lucru, căci cele mai vechi hieroglife provin ce acum circa 6000 de ani.
    Noi românii, ca într-un banc tipic românesc, care se dovedește însă a oglindi realitatea, am găsit tăblițele de la Tărtăria cu o vechime de circa 8000 de ani.
    Civilizațiile au apărut concomitent, iar rasele umane sunt rezultatul dezvoltării unor PIG diferite de civilizații extraterestre diferite, cooperante, dezvoltate dintr-un nod genetic comun, în bucățica asta de Galaxie în care ne aflăm. Lucrul acesta este cât se poate de evident și nu poate fi înlăturat printr-o ședință parlamentară oricât de corecți am fi din punct de vedere politic. Populațiile plimbate de Darwin și adepții săi pe toate continentele, nu nasc rase umane. Acestea se proiectează genetic numai în programe speciale de inginerie genetică.
    Activitatea așa-zisă extraterestră pe Terra s-a derulat foarte probabil în multe etape, acestea fiind spațiate pe zeci de mii de ani, aflate la distanță de multe zeci sau sute de milioane de ani de la o altă intervenție. Ne este imposibil astăzi să aflăm istoria completă a omului și a raselor umanoide extraterestre implicate în nașterea și dispariția civilizațiilor umane. Artefactele de tipul obiectelor tehnice încastrate în piatră, ce aparțin straturilor geologice de acum sute de milioane de ani sau pietrelor cu desene de dinozauri din Deșertul Ica, ne spun că omul a populat planeta asta în timpuri străvechi, în care teoretic, conform științei general acceptate, nu ar avea ce să caute.
    Mai multe texte vechi afirmă faptul că civilizațiile umane ale ultimilor 20.000-30.000 de ani s-au succedat ciclic, cam la 4000-6000 de ani, civilizația noastră fiind a cincea în acest lanț ciclic. Atribui dispariția omului de Neanderthal și a celorlalți hominizi și înlocuirea lor cu Homo Sapiens Sapiens exclusiv forțelor extra/intraterestre, zeilor care ne-au creat tehnic, prin inginerie genetică. Iar asta, nu au făcut-o de dragul nostru, ci în propriul LOR scop, propria evoluție genetică artificială bazându-se chiar pe această ciclicitate de omeniri inginerate tehnic. Am scris un capitol mai larg destinat acestei idei în volumul următor, în care combat ideea antropologilor că Homo Neanderthaliensis a dispărut din scenă doar pentru că nu a avut noroc.
    Practic, nu avem date certe în textele vechi despre primele trei omeniri dezvoltate după selecția și impunerea lui Homo Sapiens Sapiens pe Terra. Nici nu ar fi bine să speculăm prea mult. Și totuși, un articol apărut la data de 16 iulie în Proceedings of the National Academy of Sciences - http://www.pnas.org/content/early/2018/07/10/1801071115 semnat de Amaia Arranz-Otaegui, Lara Gonzalez Carretero, Monica N. Ramsey, Dorian Q. Fuller și Tobias Richter, semnalează cea mai veche pâine descoperită, produsă acum 14500 de ani, într-un cuptor de piatră în situl Shubayqa, în nord-estul Iordaniei. Chiar dacă această pâine a fost produsă cu o combinație de plante, între ele se află cereale, plante care în actualul program provin de la zei. Articolul menționează și cea mai veche pâine preistorică cunoscută până la momentul acestei descoperiri, care data de acum 9100 de ani, fiind găsită în Turcia. Nici nu trebuie măcar să căutăm acum resturi de pâine prin cuptoarele antice, căci scrierile vechi, ca de exemplu Epopeea lui Ghilgameș, ne vorbesc printre altele într-un mod extrem de natural de pâine și de cereale într-o vreme situată nu la distanță prea mare de Potop – și anume acum circa 4500 - 4800 de ani.
    ” El, Enkidu, nu știa că pâinea se mănâncă; nu învățase obiceiul de a bea bere. Curtezana deschise gura și îi spuse lui Enkidu: - "Mănâncă pâinea, Enkidu, este ceea ce-i trebuie vieții; și bea bere, căci acestea sunt obiceiurile oamenilor. Enkidu mâncă pâine până se sătură; iar bere, de șapte ori cuprinsul unui ulcior bău.” / Tăblița a II-a, traducere de Virginia Șerbănescu. Sper că înțelegeți acum și metaforele din text!
    Cred că de fiecare dată zeii și-au susținut programele de inginerie genetică cu tot arsenalul de care au dispus. Astăzi este demonstrat că grâul original a fost un produs de inginerie genetică – ca și noi de altfel, pentru că noi suntem în tandem genetic nu numai cu zeii noștri, ci și cu mâncarea oferită de EI. Suntem ceea ce mâncăm și prin urmare pâinea și restul bucătăriei oferite de zei nu reprezintă decât mijlocitorul compatibilității genetice cu zeii. Nu întâmplător pâinea este acea metaforă care exprimă compatibilitatea genetică cu zeii. Spre exemplu: Iisus este pâinea lui Dumnezeu sau virginele aduse în mijlocul poporului evreu de la popoarele înconjurătoare - primeau „pâine” de la Dumnezeu - adică erau inseminate cu embrion compatibil cu zeii și nășteau fii lui Dumnezeu, ca în povestea moabitei Rut.
    Și acum partea tragico-comică… ironia pâinii... Dacă toate aceste programe de inginerie genetică au fost născute, crescute și exploatate cu pâine, ele sunt distruse, încheiate tot cu pâine, căci schimbarea compatibilității genetice a pâinii, cu ADN-ul omului, prin modificări genetice aduse cerealelor, duce nu numai la intoleranță la pâine (intoleranță la gluten), ci duce de fapt la încheierea programului. Noul standard genetic de pâine (hrana modificată genetic) ne va semna dispariția ca specie.
    Ne întoarcem la fenomenala civilizație egipteană. Este chiar fenomenală? Da, dacă aș fi scris fenomenala civilizație a zeilor Egiptului Antic... Dar chiar și așa... până la urmă, cu ce m-ar putea impresiona zeii Egiptului?
    Îmi este foarte clar atât mie cât și altora că egiptenii nu au construit mai nimic. Piramide tehnice, temple desenate și încrustate tehnic cu hieroglife, scriere tehnic complicată, texte holografice sunt doar la îndemâna unei civilizații care are milioane ani lineari în fața noastră. Atunci nu este de mirare că nici un stat de pe Terra nu poate nici acum și nu va putea nici peste 50 de ani să asigure construcția unei piramide ca cea dedicată sau nu lui Kheops (Khufu). Dacă nu o vom putea face în 50 de ani, peste o sută nici atât. Probabil că involuția tehnică a civilizației noastre va fi început demult, iar peste 100 de ani supraviețuitorii colapsurilor economice, sociale și a dezastrelor induse vor putea construi o colibă ca se sa adăpostească de ploaie. Prin urmare, nu se știe dacă vom desluși misterele piramidelor până la sfârșitul timpului nostru. Personal, nici nu cred că mai este cazul să ne batem prea mult capul cu asta. Zeii și-au demonstrat forța tehnică pe mai toate meridianele planetei. Au demonstrat în toate textele lor complicate că suntem compatibili în simțiri, în exprimare, în potențial tehnic pe care noi încă nu l-am valorificat și în... cruzime. Una este totuși, ca o civilizație că nască un Hitler sau un Stalin sau un Mao sau un Pot Pol, care se poate impune vremelnic și alta este ca sa faci din crimă o doctrină necesară nașterii propriei civilizații. Am dezbătut în PT deja, dar reiau ideea conform căreia zona aceasta de Galaxie este împărțită între civilizații tehnic avansate, care provin dintr-un nod genetic comun. Dezbaterea acestui subiect nu face obiectul acestui volum, care deja a devenit mai mare decât am planificat. Un lucru trebuie să subliniez: planeta nu ne aparține, ci este proprietatea comună a zeilor care au împărțit proprietatea în sectoare mai mici populate de rase aflate în tandem genetic cu proprii zei.
    Mă distrează teribil știrile alarmiste privind meteoriții care traversează spațiul cosmic prin apropierea planetei sau misiunile planificate pe Lună sau pe Marte în scopuri de a plasa baze sau pur și simplu de a le exploata în vreun fel. Apărarea planetei de meteoriți sau alte catastrofe naturale nu cade în sarcina noastră, pentru că în primul rând planeta nu ne aparține și în al doilea rând nu știm cum să o facem. Pentru plantarea de baze pe Lună sau pe Marte sau pe oriunde trebuie să avem un permis pe care nu îl vom avea niciodată. Păpușarii lumii de astăzi știu bine aceste lucruri, dar lumea trebuie spălată pe creier până la netezire completă și dacă s-ar putea, până la sfârșitul timpului.
    Hai să nu deviez prea mult de la subiect.
    Ne întoarcem la civilizația egipteană care și-a primit piramidele înainte de a merge la scoală, căci ca să construiești așa ceva ai teoretic nevoie de școală, nu-i așa?
    Recunosc, că deși sunt pasionat de istorie nu am făcut efortul să învăț pe de rost toate dinastiile egiptene și istoria oficială a Egiptului Antic, în primul rând, pentru că nu cred în ea.
    Aș putea să stabilesc câteva coordonate temporale. Scriam în PT acum 23 de ani că statul Israel, după calculele mele își calculează timpul de la nașterea lui Noe. Israel este acum 2020/2021în anul 5781. Potopul a fost în anul 500 al vieții lui Noe. Ehe și cu anii lui Noe este o poveste lungă, iar asta se află tot în Zohar, detaliată, logică, clară, regăsită în viitorul volum al PT! Oricum ar fi, să zicem că Potopul ar fi avut loc acum 5200-5300 de ani.
    Piramidele au oficial o vârstă de 4600 de ani, deși ar putea fi cu mult mai vechi, și anume din programul trecut sau din programele trecute. Întotdeauna un PIG se construiește pe relicvele genetice ale celui trecut. Mai corect spus, marca genetică a viitorului PIG se construiește cu câteva generații înainte ca programul să fie distrus. De exemplu, în perioada actuală, cred că s-a început deja de vreo 2-3 generații construcția mărcii genetice a viitorului PIG.
    Programele de inginerie genetică ale diverselor rase încep probabil concomitent, dar și acest concomitent este relativ. Dacă ne uităm la actualul program situat între Potop în trecut și Apocalipsă în viitor, zeii poate că și-au început concomitent programele, dar fiecare a avut nevoie de timpul propriu pentru a produce propriul popor recoltabil, adică o marcă genetică stabilă, simplă, cu caractere în general homozigotice. Fiecare și-a dotat creația, propriul popor cu o religie care a luat diverse forme în jurul unei legi de bază: LEGEA NONHIBRIDĂRII, adică a neamestecului între popoare și chiar mai mult decât atât, a neamestecului între seriile genetice pure create. Zeii care au avut tehnici mai avansate au creat poporul mai devreme decât vecinii; cei care au avut teren mai mult au produs probabil mai mult; unele programe au fost exploatate mai îndelungat, altele pentru o perioadă mai scurtă. Exploatările – recoltele au cunoscut diverse forme, cea mai eficientă, de departe fiind prin intermediul războaielor paradoxale ale antichității, în care seriile genetice ale unui popor sunt instigate la război una împotriva celeilalte și recoltate de zei... masacrul are loc mereu numai de o parte și pe rând. Există războaie paradoxale și între popoare, iar acum 23 de ani dădeam exemplul lui Alexandru cel Mare, care în ochii mei nu a fost chiar atât de mare. În mod sigur, a făcut o călătorie lungă, pentru mine a fost mai mult un explorator decât un cuceritor. Când un conducător mare mobilizează 30.000 de soldați împotriva unui imperiu de un milion de soldați și în fața unui teritoriu necunoscut, trebuie să-ți pui o problemă. Nu-mi povestiți de falanga macedoneană! La ani de zile după retragerea din Persia, Lisimah avea să mănânce de două ori la rând o bătaie bună în Geția lui Dromichetes. Zeii nu mai erau implicați, așa că ulciorul nu merge la apă de fiecare dată.
    Prima exploatare de PIG încheiată pe Terra în acest program se pare că aparține zeilor evreilor, care sunt obligați de alți verișori genetici să-și încheie socotelile rapid pe Terra. Am scris despre asta acum 23 de ani. Prin urmare, Iisus aduce NOUA LEGE, care înlocuiește legea nonhibridării și lasă liber amestecul seriilor genetice pure. Restul îl știți, noua lege este exportată la toate neamurile, căci dacă noi ne-am închis programul, măcar să-l închidem și pe cel al vecinilor. Ultimele recolte aveau să fie în antichitatea târzie, deși, în PT m-am referit la excepțiile de la regulă și anume la recoltele târzii, contemporane. În timp ce Europa își trăia Evul Mediu, în Americi, la 1400 de ani de la Iisus, aveau loc încă recolte umane practicate de zei.
    Ideea este aceea a unor zei proprietari pe Terra care nu sunt total coordonați. Coordonarea este clară doar la început și la sfârșit.
    Ca să fac aprecieri asupra PIG egiptean nu pot decât să privesc prin analogie PIG al zeilor evreilor. Acestora le-a luat încă 1800 de ani de la Potop ca să poată construi germenii poporului evreu. Odată inginerat genetic, poporul a fost mutat în Egipt pentru multiplicare numerică fără risc de hibridare pentru încă vreo 450 de ani. Apoi le-au trebuit încă 40 de ani pentru resetare genetică, atribuire de legi, ridicare la rang de popor. De-abia după aceea, în Sinai a avut loc prima mare recoltare de 600.000, numărul unei generații. Practic, la circa 2300 de ani de la potop avea loc prima recoltare de suflete din PIG al poporului evreu.
    Cartea PT a apărut acum 23 de ani. Este liberă la citit pe internet, pe diverse adrese de web cum ar fi scribd.com. Nu toată lumea citește însă pe net. Mulți dintre Dv. nu știu la ce mă refer. Prin urmare, voi face o scurtă incursiune în PIG analog al zeilor evreilor, pe care l-am descris detaliat și cred că destul de corect acum 23 de ani.
    Așa cum am amintit de atâtea ori în această carte, zeii proiectează mărcile genetice în structuri genetice energetice, deoarece nivelul energetic este nivelul de comandă în organism. Structurile morfologice și programele funcționale, toate sunt structurate energetic și sunt împachetate în organogeneza energetică. Fiecare structură de bază a geneticii energetice a fost notată cu 22 dintre cele 28 de litere ale alfabetului aramaic. Astfel, structuri energetice mai mari sau mai mici au fost notate cu litere sau cu grupuri de litere. În cadrul unui program genetic în dinamică, aceste grupuri de litere iau forme diferite, în funcție de faza programului, până când ajung la perfecțiune, atunci când PIG îndeplinește standardul stabilit de Computerul Genetic. Ați citit acum cartea și ați observat că marca genetică a lui Atum este neclintită. Mai mult, toate programele de metamorfozare din Duat și din Amenti sunt programe stas, rigide, care se adresează unei genetici destul de inflexibile. Până și blocul măcelăriei își are regulile sale genetice, prin care modelează sufletul egipteanului standard, ce trebuie să ajungă la standardul de admisie genetică SET spre Amenti. Să nu credeți că standardul SET se poate obține dintr-o maimuță! Nu se poate obține nici dintr-un dac sau un hitit sau un mesopotamian sau un evreu, ci strict din egipteanul care a respectat LNH.
    Da, dar până la instaurarea LNH, adică până la crearea unui PIG recoltabil au trecut circa 2300 de ani. Se pare că acești extratereștri nu au grabă prea mare, din punctul nostru de vedere. Jocul distorsiunilor temporale face ca eficiența LOR să fie mare oricum, raportat la scala timpului LOR. Un număr mic de indivizi strunesc din când în când destinele poporului creat, cu metode barbare. Chiar dacă au aspect tehnic, aceste metode ce nu sunt ușor de uitat pentru o populație supusă și îngrozită.
    Ceea ce am înțeles și se poate înțelege numai din Zohar este modalitatea în care se face reproiectarea CG concomitent cu cea a PIG pe Terra. Procesul este anevoios. Am făcut deja referiri la acest lucru și revin acum poate mai pe înțeles… sper! Iată etapele unui astfel de proces!
    1. Să presupunem că Terra se află acum la sfârșitul unui ciclu de dezvoltare umană. Proprietarii Terrei din Federația Galactică au avut deja ședință și au stabilit obiectivele imediate și pe termen lung. Între obiectivele imediate sunt restabilirea zonelor de influență asupra fostelor proprii PIG care au dus la crearea raselor aflate în tandem genetic propriu. Fiecare dintre aceste rase extraterestre își reia legăturile prin care poate să coordoneze activitatea propriei rase dezvoltate acum mii de ani. Pentru câteva dintre aceste rase extraterestre vechile popoare inginerate genetic nu mai există, iar teritoriul lor a fost acaparat de alte rase, în general hibride. Se decide un termen limită pentru catastrofa finală care va fi considerat ca reprezentând trecerea în era următoare, în ciclul următor de dezvoltare umană.
    2. Obiectivele pe termen scurt includ mai multe tipuri de acțiuni. În primul rând sunt căutați exponenți ai vechilor PIG, care încă au o genetică mai simplă, care au fost feriți de amestecul cu alte popoare de-a lungul miilor de ani. Trebuie găsiți zeci de indivizi care vor fi constitui baza genetică pentru construcția unei noi mărci genetice mai simple, cu număr redus de gene și cu funcții multiple incluse în genom. Mame din această bază genetică vor fi însămânțate cu embrioni cu sex cunoscut proveniți din gameți modificați genetic cu origine în baza genetică. Gameții acestor copii adolescenți vor fi remodificați în simplitate genetică, vor produce embrioni care vor fi din nou implantați în mamele surogat ale bazei genetice. Omenirea spectatoare al acestui program va descrie capitolul de istorie numit „răpirile de persoane”. 80-100 de ani sunt mai mult decât suficienți pentru a simplifica genetica programului pilot al prototipului noii mărci genetice prin 4-5 generații de indivizi simplificați genetic, în scopul potrivirii lor genetice cu viitoarea marcă genetică extraterestră. În paralel cu proiectarea acestor indivizi care vor fi salvați în momentul marilor cataclisme induse de EI, se proiectează marca genetică tandem a CG.
    3. Tot dintre obiectivele imediate fac parte măsurile ce duc la reducerea importantă, progresivă a populațiilor Terrei. Cu cât… cu 50% ? Cu 90%? Nu! Cu cât se poate de mult, pentru că obiectivul final este înlocuirea întregii populații a Terrei cu noi rase ale unei umanități mai simple genetic. Ce trebuie făcut pentru asta? Păi cam ceea ce a descris Atrahazis acum aproape 6000 de ani și cam ceea ce vedem acum, dacă vedem! Reproduc din PT, la pagina 99:
    „Epopeea lui Ghilgameş şi Epopeea lui Atrahazis, scrise în mai multe variante, ne oferă o imagine asupra evenimentelor potopului. Eroul sumerian se numeşte Utnapiștim sau Ziusudra care asemenea lui Noe, este salvat de către zei într-o corabie special construită.
    Sumerianul Atrahazis este singurul salvat în faţa potopului. Acest mit are o importanţă colosală, deoarece este singurul mit găsit de mine care menţionează amploarea distrugerii şi mijloacele diverse folosite de zei în scopul limitării populaţiei acelui moment. Zeii trimit pe rând seceta, apoi diverse „plăgi” (ciuma, frigurile, căldurile, ameţelile, durerile), în care recunoaştem arme moderne bacteriologice, nucleare, posibil chimice apoi potopul. Textul menţionează şi un alt obiectiv al dezastrului şi anume, limitarea fecundităţii, a numărului de sarcini care, în acel moment, ar fi purtat material genetic hibrid, departe de standardul genetic al zeilor.
    51. Pântecele să fie legat, să nu mai nască vlăstare!
    52. S-a tăiat smochinul poporului,
    53. În pântecele lor, zarzavaturile au fost puţine.
    60. Peste popor au năvălit frigurile;
    61. Pântecele a fost legat şi n-a mai născut vlăstare.
    (Atrahazis fragmentul D - coloana a III-a)
    (Fragment din Programul Terra)
    Urmările catastrofei sunt semnificative. Textul chiar menţionează că oamenii rămaşi sunt puţini la număr.
    Cum interpretăm asta? Este evident că EI au grijă ca planeta să nu sufere dezechilibre majore. Viața trebuie să continue în bune condiții în viitor, iar acțiunile deși cu impact major, sunt trecătoare și de durată relativ scurtă. Acum 23 de ani mi-a fost greu să înțeleg cum au făcut zeii să nu se mai nască „zarzavaturile, vlăstarele”. Astăzi este atât de evident, încât nici nu trebuie să mai scriu despre asta… Hrana modificată genetic rezolvă cu succes problema. Plantele cu care zeii au început PIG, perfect adaptate profilului nostru genetic, special create pentru noi sunt astăzi la adăpost în Svalbard și în alte locuri, în depozitele de semințe ale Terrei. Depozitul va fi redeschis postapocaliptic pentru ca acea hrană se potrivește inclusiv PIG următor. Este posibil însă ca zeii să recreeze o nouă hrană perfectă destinată viitorului PIG al umanității viitoare. Revenind la hrana modificată genetic, se știe deja că generațiile 3-4 de animale hrănite cu plante modificate genetic devin infertile. Nu-mi dedic cartea acestui subiect. Este suficient să-l urmăriți pe Jeffrey Smith pe youtube.com sau să-i citiți cărțile. În plus, noua medicație, în special cea psihotropă induce infertilitate sau sarcini cu copii nereușiți. Dacă ținem cont că țările clasificate ca dezvoltate economic au sub tratament psihotrop plus/minus 20% din populație și că în aceste țări rata de infertilitate de cuplu atinge 30%, pot spune că zeii sunt pe drumul cel bun. Actualele doctrine militare, situația internațională, globalizarea, marea resetare, manipularea maselor, manipularea climei sau cum zice Atrahazis… seceta, atacul din aerul contaminat sau cum zice Atrahazis… pandemia, sistemul HAARP și tehnologia chemtrails (dârele morții), atacul din apă, din hrană, din medicație, din media, destructurarea controlată a societății umane, nu sunt subiecte ale acestei cărți! Subiectul cărții este mai profund… este răspunsul la întrebarea: De ce? Toate celelalte sunt perifenomene…
    Și cu asta, cine citește printre rânduri, citește și părerea mea cu privire la pandemie… Cine este răspunzător de inițierea pandemiei? China sau alte puteri mărunte? Răspunsul trebuie dat întrebării: Cine beneficiază cu adevărat de urma pandemiei? Răspunsul corect este același ca și acum aproape 6000 de ani! Zeii, proprietarii planetei! Mâna umană implicată este secundară.
    Ne întoarcem la obiectivele zeilor înainte de catastrofa finală.
    Populațiile în mare parte hibride rezultat al amestecurilor fostelor PIG ale zeilor sunt reduse semnificativ prin acțiunile ascunse ale zeilor care coordonează pe cei ce aparent conduc lumea. Declinul economic este major și generalizat. Cu timpul, mâinile umane care au condus dezastrul omenirii își pierd privilegiile în fața zeilor și sunt tratați ca oricare dintre zarzavaturi. Zeii dau ultima lovitură, lumea de azi pierind prin foc, asemenea celor patru anterioare dispărute în foc și ape.
    Zeii sunt tot mai vizibili în spațiul Terrei, pentru că trebuie să reorganizeze noile PIG, construcția noilor rase care vor popula Terra, în scopul perpetuării raselor extraterestre. Au loc reîmpărțiri teritoriale și populaționale ale populațiilor restante între zei. Se trasează granițe precise între viitoarele rase umane, separate de bariere geografice naturale, mări, oceane, munți. Populația restantă a Terrei este de sub 1%. Zeii își aduc în arealele de program genetic baza genetică a noilor rase umane, pusă la adăpost pe durata cataclismelor. De acum începe startul unei noi aventuri umane sub controlul strict al rasei extraterestre aflate în tandem genetic.

    Toni Victor Moldovan
    Această postare este introducere în ... o altă abordare a războiului din Ucraina...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu