..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 octombrie 2022

GLANDA PINEALĂ

de Leia, prin Nora Lascu


Glanda pineală este unul dintre cele mai mari secrete care ne-au fost ascunse; nu în sensul că glanda n-ar exista ci legat de rolul și funcția pentru care a fost creată. Studenților de la medicină li se spune că este un organ neimportant, dar nu este așa.
Glanda Pineală este de fapt, cel de al treilea ochi al nostru, este organul prin care visăm și ne imaginăm; odată ce este activat, devine și organul care ne conectează la alte dimensiuni ale realității universale, adică ne permite să vedem ființe din alte dimensiuni; în plus ea ne permite să călătorim în astral, să dezvoltăm abilități psihice precum clarviziunea sau telepatia și chiar posibilitatea de a călători în timp.
Nu este dificil să înțelegem cine și de ce a ținut secretă funcția acestei foarte importante glande: biserică, pentru a-și menține dominația asupra oamenilor. Biserica ne-a învățat și ne îndeamnă ca și masa pe care o servim să o închinăm, în prealabil, lui dumnezeu, pentru a ne „ocroti”. [nota C.M.: în realitate, când facem această ofrandă, predăm de bunăvoie  entităților pe care le invocăm prin rugăciune (în general, celor din Civilizația lui Dumnezeu) energia și beneficitatea alimentelor ingerate, nouă lăsându-ni-se doar o foarte mică parte din ea, uneori, deloc. Așa vom fi ținuți mereu sub control, ca energie și credință. Legat de aceasta, gândiți-vă ce se întâmplă în realitate la pomeni, la parastasuri, la toate ritualurile inventate de biserică, la îndemnul direct dar subtil al entităților „divine” !]
Glanda pineală are mai multe semnificații. Pentru religia catolică, înseamnă Puterea lui Dumnezeu; pentru francmasonerie, viziunea ciclopului. În cadrul tradiției egiptene este cunoscută sub numele de ochiul lui Horus (în geometria sacră putem vedea că ochiul lui Horus corespunde exact tuturor structurilor creierului) iar în lumea asiatică, tot  ca al treilea ochi sau centrul clarviziunii și intuiției.
În terminologia inițiatică, pineala este cunoscută sub denumirea de „Ușa paradisului”. Filosoful francez Descartes a propus că glanda pineală era aceea care conectează corpul cu sufletul sau care îl conține. El l-a definit ca „Sediul sufletului " și credea, în mod greșit, că era exclusiv dat ființelor umane.
 
Deficitul de melatonină, produs de pineală, este cauzat de insomnie și depresie; este prezent în unele alimente precum ovăz, porumb, roșii, cartofi, nuci, orez și cireșe.  
În templele antice ale sumerienilor și babilonienilor se practica adorarea pinealei iar la Vatican există un monument care are forma unui ananas sau pineală, purtat tot de papi, iar pe pereții piramidelor sunt hieroglife cu acest subiect.

Pineala secretă o substanță numită DMT (dimetiltriptamină) cunoscută și sub numele de moleculă spirituală care, curios, este eliberată în faza mișcării rapide a ochilor, adică, atunci când visăm și este responsabilă pentru vizualizarea imaginilor în vise. La întuneric, glanda pineală produce melatonină din serotonină.
Pineala are legătură cu reglarea ciclurilor de veghe și somn și servește pentru a contracara efectele sindromului diferenței de fusuri orare (jet lag).
DMT este atât de puternică încât poate transporta conștiința omului prin timp și călătorie dimensională. Imediat înainte de moarte, corpul produce o mare cantitate de DMT, justificând presupunerea că pregătește sufletul să intre dimensiuni superioare.. Atinge stări mistice sau interdimensionale, este cel mai puternic halucinogen din natură, în plante și animale (în concentrații diferite); are efecte profunde asupra conștiinței .
Sursa : Gus Tavo Gus

 https://www.facebook.com/photo/?fbid=533476992117448&set=a.469249415206873

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu