..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 iulie 2022

Y311- Vaccinuri și pericole care vin din tărâmul astral

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 16 iunie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi : Vaccinurile au ca efect modificarea frecvenței corpului celui vaccinat. În afară de aceasta, corpul vaccinat va fi contaminat cu grafen, care este introdus în corp pentru a-i modifica ADN-ul .

Însă gravitatea acestei vaccinări este accentuată prin faptul că se vor modifica în jos majoritatea frecvențelor organelor interne ale corpului primitorului. În acest mod, se va distruge armonia vibrațională a organelor interne ale corpului uman, cu efecte distructive asupra unuia sau mai multora dintre ele. Ca urmare, metabolismul scade, persoana se îmbolnăvește mult mai ușor iar terapia de vindecare nu va mai avea efect salvator.

Însă există și consecințe asupra părții spirituale a ființei în cauză, în primul rând pentru că aceasta va deveni mult mai accesibilă și ușor de invadat de către entități malefice. În plus, entităților invazive li de vor facilita posibilitățile și căile de acces asupra minții subiectului, acestea putând să preia mult mai ușor controlul asupra raționamentelor și deciziilor viitoare ale interferatului..
Altfel spus, se va produce o deschidere a ușilor pentru controlul mental de către entități. Pe această poartă larg deschisă vor putea intra și suflete ale descarnaților, care, din varii motive, bântuie prin astral. „Gazdei primitoare” îi vor fi create tot felul de probleme de personalitate și se va declanșa o luptă internă între agresori, pentru putere și preluarea controlului asupra corpului fizic parazitat.

Treptat sufletul va fi deconectat de la Sursa Primordială și manipulat de invadatori, ființa devenind proprietate a entităților malefice. Și, ca totul să fie și mai rău, copiii născuți din părinți (părinte) interferați, va prelua întreaga încărcătură atât de dăunătoare încă din faza de făt.
Deci, nou născuții vor fi, foarte probabil, purtători ai acestor entități care se aflau și în părinți, cu o încărcătură malefică și mai accentuată, ei devenind treptat psihopați, cu manifestări sadice și iresponsabile.
Unui nou-născut i se poate modifica de la distanță frecvența proprie, prin grafenul primit de mamă cu ocazia vaccinării. Încă de la început, un astfel de copil contaminat cu grafen de la mamă, devine compatibil cu o entitate specifică care dorește să intre în lumea celor vii.

Sufletul original, deținător al semnalului Sursei Primordiale, va fi capturat în corpul vaccinat și parazitat cel puțin până la moarte și va fi influențat asupra deciziei privind reîncarnarea pentru o viață viitoare, acceptând continuarea existenței în matricea 3D.
Consecințele în ceea ce privește influențele din pe partea astrală sunt grave.

https://swaruu.org/transcripts/vaccines-and-dangers-coming-from-the-astral-realm-text-only

Un comentariu:

  1. Acest subiect este foarte bun pentru cei care au un nivel de cercetare și cunoaștere ,însă o comunicare tip atelier ar ajuta dezvoltări NO-ASTRE, SPIRELOR potrivire.

    RăspundețiȘtergere