..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 mai 2022

Y280 - Athena Swaruu de pe planeta Taygeta.

Autor Robert
Publicat 08 aprilie 2022
Traducere Const. Mihăilescu.

Swaruu X (Athena) : (vezi videoclipurile). CIA a creat UMMO (nota C.M.: o presupusă civilizație extraterestră care are legături vechi cu Pământul). Tot CIA controlează și Hollywood-ul.
Mi s-a întâmplat asta CIC (IT) sau Taygetian Intelligence; CIC este departamentul de Informații al unei nave aparținând IT, care deja face parte din civilizație.
Robert : Este adevărat că CIA a creat UMMO ?
Swaruu X (Athena) : Părerea mea este că deși este delirant ei nu se vor opri aici; este pueril să crezi că se vor opri la asta.
Cred că ei controlează tot ceea ce oferă publicului, toate tendințele și mișcările sociale, spirituale, politice, religioase, economice.
Dacă o anumită mișcare ar izbucni spontan, în ea vor fi rapid infiltrați agenți, care vor deturna acea mișcare conducând-o într-o direcție care convine Cabalei. Acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber în protestele de stradă justificate care apar; repede sunt înfiltrați agenți de-ai lor printre manifestanți, agenți care au rolul de a transforma acel protest pașnic și legitim într-o acțiune violentă care să justifice intervenția brutală a poliției.

Despre Ummo. În videoclipul pe care l-am văzut, și din rapoartele CIC, am înțeles cât se poate de clar ceea ce se întâmplă.
Ummo există, a existat întotdeauna și este consecința aplicării așa-numitului „Protocol Ummo”, care are ca scop acțiuni de discreditare, de schimbare a agendei inițiale, pentru a urma o altă agendă sau pentru a-și repara propriile greșeli. .
Deci, ceea ce vă relatez în acel videoclip în mod specific, este că contactul cu Ummo a început ca un eveniment autentic, care a fost ulterior infiltrat de agențiile din trei litere care au contaminat contactul și l-au ghidat într-o altă direcție, anume spre locul în care era convenabil pentru ei.

Acest proces este deja inițiat pentru a contracara contactul actual cu Taygeta, prin prezența unor contactați și jurnaliști despre care vă spun că 100% sunt agenți CIA, plasați acolo special pentru a distrage atenția de la contactul cu noi. Acțiunea este făcută la comandă și nu poate fi o coincidență.
De asemenea, trebuie să vezi că se folosesc de psihologi specializați pentru a ghida mentalitatea de masă. De aceea, informațiile de la acești contactați și jurnaliști, printre toți ceilalți propagandiști New Agers, sunt atât de atrăgătoare pentru oameni. Scopul lor este de a-i abate de la adevăr, dându-le ceea ce au nevoie în mod inconștient, ca o mângâiere, speranță și inacțiune pentru ei înșiși.
Le dau mai mult decât le-au dat până acum, sperând că salvatori mai puternici decât ei le vor veni în ajutor. Rugăciuni de adorație și pace par foarte avansate pentru mințile slabe și credule. Toate cu scopul de a controla percepția minții individuale și a colectivității umane.

În ceea ce privește cel de-al doilea videoclip, este foarte complet și recomandabil pentru că arată exact cum manipulează CIA și se pliază pe percepția publicului; puteți înțelege că nimic din ceea ce apare în media vreodată nu este doar divertisment ci urmărește programarea minții umane.
Misterioasele canale misterioase ale New Age, Alanisos, Ashtares, etc etc. au un singur scop strecurarea intențiilor CIA.
Toate acestea înseamnă un singur lucru: necesitatea imperioasă de a controla percepția umană, fie și cu cheltuirea unor resurse imense și cu un efort considerabil.
De asemenea, acțiunile indică disperarea și teama Cabalei ca populația să nu se trezească și să înțeleagă adevărul. Dar, nu uitați că totul depinde și vine din mintea umană.
Robert: Înțeleg că în spate se ascunde un întreg partenon de zeități cosmice cu care colaborează CIA. Mulțumesc, Atena.
Swaruu X (Athena) : În ceea ce ne privește, nu avem cum să dovedim că nu avem înțelegeri cu CIA sau cu altă agenție, pur și simplu pentru că sistemul impus de ei nu intră în preocupările noastre.. Dar analiza generală a tendințelor din materialul nostru ar indica o altă direcție.
Robert : „În ceea ce ne privește, noi nu avem cum să le oferim dovada despre cine suntem.” Dovada este aceeași informație, Athena.
Swaruu X (Athena) : Da, asta spun sau tocmai am spus.
Robert: Da. Dacă vor să afle despre „ET-reștri”, ne pot urmări videoclipurile. Swaruu X (Athena) : Un alt lucru: accept că suntem influențați de ceea ce se întâmplă pe Pământ și, prin urmare, am putea cădea în aceeași manipulare a agențiilor cu trei litere, practic CIA. După cum s-a văzut cu Anéeka.

Dar sunt erori de percepție dacă folosești mass-media ca singura sursă de informare terestră, deși observarea directă poate aduce doar rezultate foarte limitate, așa cum tocmai am văzut în zilele mele de zbor deasupra Ucrainei.

Robert : Da. Și la fel și cu Rusia. Fii atentă la toate astea.
Swaru X (Athena) : Deci, în ceea ce am spus astăzi, aceasta este o părere educată, nu o predicție Nostradamus. Și, ca opinie care se poate schimba zi de zi.

S-ar putea ca războiul să dureze mai mult și să devină unul de uzură, precum s-a petrecut în Cecenia, ceea ce ar fi logic, deoarece asta ar slăbi și mai mult armata rusă și ar degrada și mai mult imaginea mondială a Rusiei în ansamblu.
Sau poate exista deja un steag fals astăzi care aruncă NATO împotriva Rusiei. Deși nu cred că acest lucru mai este posibil, pentru că Occidentul activează puternic mass-media mainstream „MSM” justificând trimiterea către Ucraina de arme, inclusiv antiaeriene și lăudându-se (BBC) că pentru prima dată în istorie un echipaj antiaerian britanic doboară un avion rusesc. Această acțiune de sprijin pentru Ucraina ar putea fi suficientă pentru ca Rusia să o considere o agresiune directă împotriva ei și să atace locațiile NATO care oferă acel ajutor.
Dar, din moment ce acest asta nu se întâmplă, pot concluziona că ceea ce doresc ei este să discrediteze Rusia prin alte măsuri colaterale, convenabile agendelor lor.

https://swaruu.org/transcripts/los-extraterrestres-ummitas-y-la-cia-athena-swaruu-taygeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu