..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 ianuarie 2022

În cipul care urmează a fi încorporat oamenilor se va regăsi și codul QR.

 Dr. Adrian Cacovean: Codul QR este provizoriu până la cip, ocazie cu care codul QR va fi incorporat definitiv și fizic în om. Am ajuns la legarea codului QR de implantarea de cipuri!

 

Codul QR nu va fi provizoriu, ci permanent și va înlocui buletinul, CNP-ul, pașaportul, carnetul de partid, rovigneta, carnetul de asigurat, contul la bancă și chiar persoana, care va deveni un număr de deținut precum era la Dachau!

Codul QR este de fapt un număr de înmatriculare în Noua Ordine Mondială, o certificare a decăderii ființei umane la nivel de animal de experiență, de pierdere a liberului arbitru, a umanității, tăierea aripilor omului și înlocuirea lor cu coarne!

Codul QR este deocamdată provizoriu după care va fi încorporat ca marcaj definitiv în corpul fizic al omului.

(nota C.M.: din acel moment, corpului fizic i se vor putea aplica popriri și lipsiri de drepturi și de libertăți, similar sechestrului pus pe anumite bunuri, până al achitarea „datoriei”); așa cum procedează acum ANAF-ul, care-ți poate bloca toate conturile sau bunurile, până la stingerea datoriei.

De exemplu: te va putea popri NWO dacă nu ai achitat rovigneta, dacă ai refuzat vaccinul Pfizer, dacă ai spus în public ceea ce nu trebuia și era interzis, când nu vei executa ceea ce ți s-a ordonat, când ți-ai manifestat nemulțumirea pentru ceva etc. Până la intrarea în „legalitate” ți se vor suspenda toate drepturile și serviciile (telefon, program tv., internet, nu vei mai putea circula pe unde vrei). Vei avea dreptul de a te hrăni „raționalizat”. Vei fi un obiect pus la păstrare, până când vei declara că ți-a venit mintea la cap și-ți recunoști „greșeala”!

(nota C.M.: ultima vaccinare va fi specială, pentru că vei fi marcat, adică ți se va introduce cipul care va putea furniza stăpânilor toate datele necesare:
* de identificare, cu „justificarea”: „trebuie să știm cine dă târcoale să te jefuiască, să-ți facă rău” ...Și tu vei accepta..                             

* de localizare a fiecărui individ, cu „justificarea”: „dacă te-ai pierdut pe undeva, erai pe munte - de ex,- și ai căzut în prăpastie, ai fost sechestrat de un răufăcător, ești rănit ori inconștient etc, noi vom interveni prompt”. Și tu vei accepta....... 

Cipul va fi un receptor/emițător de date și informații de la distanță (prin rețelele 5G, 6G). Tot el va putea activa nanoboții introduși în corpul tău la vaccinările anticovid anterioare. Astfel, particulele inteligente (elemente AI), care ți-au fost încorporate, vor putea primi comenzi privind organul sau structura organică, moleculară asupra căreia trebuie intervenit, inclusiv asupra creierului. În acest mod, ți se va putea schimba starea mentală, dispoziția, disponibilitatea ori cea de sănătate, voința și vei fi pregătit pentru a executa orice ordin ai primi, mintea ta alterată, considerând că deține controlul și că acționează în deplină libertate de alegere. Vei putea săvârși acțiuni care altfel nu fac parte din educația și caracterul tău: să minți, să furi, să agresezi, să ucizi, să cedezi, să accepți etc. Vei deveni adică un robot, un zombi, dirijat ca să execuți comenzi din afara ta. 

Nu credeți? Țineți minte ceea ce am scris aici ! )

Oameni buni, treziți-vă ! Asta-i realitatea.

 https://romania-noastra.ro/2021/12/29/dr-adrian-cacoveancodul-qr-este-provizoriu-pana-la-cip-ocazie-cu-care-codul-qr-va-fi-incorporat-definitiv-si-fizic-in-om-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu