..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 septembrie 2021

PESTE 99% dintre Infectați se VINDECĂ, dar vor să ne aducă DICTATURA pentru a ne… SALVA! Iată adevăratele statistici…

 

Mulți dintre pământeni s-au prins că trăim una dintre cele mai mari mascarade din istorie, că miza nu este protejarea populației, ci controlul dictatorial al acesteia. Iar cifrele și statisticile la care voi face trimitere sunt clare și convingătoare, în susținerea acestui adevăr.

Să ne înțelegem: eu nu spun că virusul nu există, că nu este contagios și că unora dintre cei cu boli grave nu le grăbește moartea. Nu! Spun doar că situația nu este nici pe departe atât de gravă pe cât ni se prezintă și că multe dintre măsurile care se iau sunt total disproporționate și neștiințifice, adeseori absurde.

Ideea este următoarea: Peste 99,% dintre cei infectați se vindecă sau nici măcar nu prezintă simptome, iar acest fapt nu justifică dictatura medicală spre care este îndreptată societatea umană.

Iar demonstrația pe care o voi face pleacă chiar de la statisticile oficiale…

Etapa 1 a demonstrației: statisticile oficiale

Conform Worldometers, site-ul care adună informațiile la zi din toate țările, cu privire la Pandemie, site care poate fi consultat de oricine AICI, avem următoarea rată de vindecare, raportată la numărul de infectări, pe țări…

O precizare: calculul este făcut raportând numărul oficial de Morți de Covid la numărul total al infectărilor.

Rată de vindecare oficială la data scrierii acestui articol:

SUA: 98,35 %
Germania: 97,63%
Marea Britanie: 98%
Franța: 98,31%
România: 96,85%

După citirea acestor cifre unii ar putea să reacționeze spunând că, de fapt, titlul articolului este mincinos și că nu vorbim despre o rată de vindecare de peste 99%, ci de una mai mică, chiar îngrijorătoare. Nu vă pripiți însă cu concluziile pentru că vom include în discuție Etapele a doua și a treia ale acestei demonstrații.

Etapa a 2-a a demonstrației: cosmetizarea cifrelor Morților de Covid

Într-o manieră foarte convenabilă strategiei de manipulare și panicare a populației, autoritățile medicale din toată lumea, sub directivele OMS, au hotărât să treacă în categoria Mort de Covid orice decedat care, în momentul morții, era infectat și cu Covid (sau exista suspiciunea că ar fi fost infectat, după cum s-a dovedit). Nu mai vorbesc despre rata mare de eroare a testelor covid!!!

Mai mult decât atât, s-au interzis autopsiile, pe motiv că nu are rost să îi pună în pericol pe medicii legiști. Cu alte cuvinte, restul personalului medical poate să stea toată ziua cu bolnavii de Covid, dar legiștii trebuie protejați de pericolul infectării. Vă dați seama că această aberație a fost folosită foarte convenabil pentru a mări artificial numărul morților din statisticile Covid. Pentru că, să fim serioși, mulți dintre cei care sunt astăzi în aceste statistici au murit din alte cauze (majoritatea morților fiind, de altfel, oameni în vârstă cu multiple co-morbidități) dar, în momentul morții au fost testați având și virusul. Repet: Nu mai vorbesc despre rata mare de eroare a testelor covid!!!

În aceste condiții, dacă reducem cu doar jumătate numărul celor declarați astăzi MORȚI DE COVID (deși eu cred că sunt mult mai mulți cei trecuți artificial în aceste statistici) am ajunge la următoarea rată de vindecare (vă reamintesc că am calculat rata de vindecare raportând numărul morților la numărul celor infectați):

SUA: 99,18 %
Germania: 98,83%
Marea Britanie: 99%
Franța: 99,15%
România: 98,45%

Iată că ne-am apropiat sau am depășit 99% rată de vindecare. Iar lucrurile nu se opresc aici…

Etapa a 3-a a demonstrației: includerea în ecuație a milioanelor de infectați care nu s-au testat niciodată pentru identificarea Covid și care s-au vindecat singuri, fără să anunțe autoritățile medicale.

Conform specialiștilor, numărul acestora este mult mai mare decât al celor identificați oficial. În România, spre exemplu, conform medicului Adrian Marinescu, directorul medical de la Matei Balș, jumătatea din populația României s-a imunizat natural (adică a trecut prin boală, adeseori fără să știe) Despre această declarație citește AICI.

Ce înseamnă acest lucru? Să luăm doar cazul României, țara cu cea mai slabă rată de vindecare dintre cele 5 luate în calculul de mai sus…

Varianta 1: Dublăm numărul de bolnavi cu Covid din statistica oficială. Oficial: 1.093.000. Dublat: 2.186.000 de infectați. În această variantă, luând în calcul și demonstrația de la Etapa a 2-a de mai sus, avem o rată de vindecare de 99,22%.

Varianta 2, pe baza declarației medicului Adrian Marinescu: 9 milioane de români infectați, majoritatea neidentificați medical. În această variantă ajungem la o rată de vindecare de 99,81%.

Evident, dacă am aplica același raționament și în cazul restului țărilor, am ajunge la un procent similar sau mai mare.

Și atunci apare întrebarea: Se justifică măsurile dictatoriale luate în toată lumea, în condițiile în care peste 99% din populația lumii se vindecă, chiar și fără intervenție medicală?

În final, să tragem concluziile. De fapt, este doar una: Vorbim în realitate de o încercare de Lovitură de Stat Globală a păpușarilor neomarxiști care profită de situația creată de acest virus pentru a pune în aplicare Marea Resetare, menită să instaureze Noua Ordine Mondială.

Care sunt dovezile că nu atât sănătatea populației îi interesează pe decidenți, cât controlul ei? Iată-le:

  • Orice studiu care a a adus argumente în favoarea teoriei că virusul a fost creat în laborator a fost blocat iar autorii lor demonizați. Abia în ultimele luni s-a luat în calcul acest lucru, dar vă asigur că nu se va ajunge prea curând la o concluzie finală oficială.
  • Aproape orice tratament alternativ, altul decât vaccinul, a fost demontat, înfierat și considerat periculos. Ba s-a mers până acolo încât unele medicamente au fost scoase din circulație sau s-a impus eliberarea lor doar pe rețetă.
  • S-a interzis autopsia celor declarați morți de Covid, necesară în stabilirea clară a cauzei morții, pentru a se înregistra un număr mare de morți în această statistică, statistică folosită pentru a speria populația.
  • Se încearcă vaccinarea forțată a populației cu un vaccin experimental, împotriva eticii medicale elementare, în condițiile în care s-a dovedit deja că vaccinul nu are succesul scontat.
  • Nimeni NU răspunde pentru efectele secundare ale vaccinurilor: nici producătorii, nici medicii, nici statul.
  • Se minimalizează efectele secundare grave ale vaccinării anti-Covid, deși există deja un număr mare de studii care pun în evidență problemele medicale create până acum. Vezi AICI o listă cu 150 de STUDII și articole care pun în evidență efectele secundare grave ale vaccinării.
  • Se consideră că imunitatea naturală dobândită de cei care au trecut prin boală nu este importantă și că doar vaccinul este soluția. Asta deși se vorbește că e nevoie de a treia doză de vaccin, pentru că primele două nu fac față suficient de bine. Câte alte doze vor fi considerate necesare sau obligatorii în anii care vin și cine se va îmbogăți de pe urma lor?
  • Se ignoră, cu consecințe catastrofale, nevoile medicale ale altor bolnavi. Pagubele colaterale (oameni care mor sau își agravează boala pentru că nu au acces la tratament) devin, astfel, mult mai mari decât cele produse de Covid. Cu toate acestea, ironic vorbind, OMS a decis că nu mai există decât o singură boală și că, nu contează dacă ești canceros, diabetic sau hipertensiv, dacă e să mori, vei muri de Covid!!!
  • Se distrug artificial părți mari din economia statelor lumii prin decizii aberante care îngroapă afacerile și sărăcesc populația. Se știe că, întotdeauna, de falimentul unora va profita cineva. Și cred că știm cine vor fi profitorii!
  • Deși vaccinații se pot îmbolnăvi și pot transmite boala, după cum recunosc chiar autoritățile medicale, li se permite să călătorească fără test în destule țări și au acces fără test în multe locuri în care nevaccinații nu pot intra decât cu test. Dacă ar fi cu adevărat interesați de sănătatea populației, nu le-ar permite nici vaccinaților accesul fără test pentru că CHIAR ACEȘTIA devin astfel principalii agenți de răspândire ai infecției. Acest adevăr este atât de evident încât faptul că nu se ține cont de el ne arată că nu se dorește cu adevărat oprirea pandemiei și că, artificial, se dorește discriminarea populației.
  • Se aplică o cenzură masivă asupra informației, atât pe Tv cât și pe internet, cu privire la orice opinie contrară vaccinării și a politicilor aberante aplicate în Pandemie. Practic, încet-încet, nu mai rămâne în prim plan decât o voce: cea a propagandei neomarxiste care deține cea mai mare parte a presei mondiale.
  • Se induce frica în populație prin intermediul presei, care face tot posibilul să prezinte doar acele aspecte care sperie populația. Ca să înțelegeți la ce mă refer, spuneți-mi când ați văzut în presă titluri optimiste care să insiste pe faptul că MAJORITATEA covârșitoarea a celor infectați se vindecă ușor, chiar singuri, și că majoritatea celor infectați sunt asimptomatici?
  • Se vorbește tot mai mult, la cele mai înalte niveluri, despre faptul că această criză este o oportunitate de a realiza Marea Resetare (vezi declarația șefului Forumului Economic Mondial) și de a duce lumea spre Noua Ordine Mondială (Rockefeller).
  • Se pierd pe bandă rulantă libertăți și drepturi fundamentale, câștigate de oameni după lupte de secole.

Prin urmare, toate acestea dar și multe altele dovedesc că vorbim despre o încercare de Lovitură de Stat Globală, mascată de grija pentru sănătatea publică!

Daniel Roxin

 https://www.blogger.com/blog/post/edit/9043013525493307011/2923917137649637010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu