..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 august 2021

ANALIZĂ: Ce s-a petrecut cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente (II)

 Dr. Anca Nițulescu: În România „cei care vor dezvolta reacții severe sunt pe cont propriu”

Având în vedere datele de până acum, avem toată îndreptățirea să ne întrebăm ce se va petrece cu oamenii care vor dezvolta reacții adverse severe, după ce au făcut vaccinul fără a fi corect și complet informați? Nu va fi tras nimeni la răspundere? La protestul organizat în București pe 15 mai, doamna medic Anca Nițulescu a subliniat că înaintea începerii unei campanii de vaccinare în masă, este necesar să se îndeplinească două condiții: să existe un sistem infailibil de supraveghere a reacțiilor adverse post-vaccinare și un sistem funcțional de compensare a persoanelor vătămate de vaccin.


 

În urma unei solicitări înaintate de Asociația „Medici pentru Consimțământ Informat”, Institutul Național de Sănătate Publică a răspuns că în România nu există un sistem de supraveghere activă a reacțiilor adverse post-vaccinare. Așadar, „reacțiile adverse care se raportează pasiv de către populație pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor sunt o mică parte din reacțiile adverse totale, deci de unde știu autoritățile că există puține reacții adverse? Ei nu știu câte sunt de fapt.”

Potrivit doamnei dr. Anca Nițulescu, „de asemenea, în România nu există un sistem judiciar pus la punct pentru compensarea financiară a persoanelor vătămate de vaccinuri. Deci cei care vor dezvolta reacții severe sunt pe cont propriu”.

De ce nu se fac și în România rapoarte clare privind cazurile de decese și numărul mare de reacții adverse, despre care, de altfel, am tot auzit în presă în ultima vreme? Având în vedere controversele și rezervele din lumea științifică cu privire la aceste vaccinuri, de ce nu se ia măcar această măsură: să se creeze urgent un sistem de supraveghere activă a reacțiilor adverse post-vaccinare? Oare nu avem dreptul să fim corect informați?

Într-un document publicat de agenția Food and Drug Administration din Statele Unite se menționează posibilele efecte adverse ale vaccinurilor anti-covid (p. 17), printre care: decesul, accident vascular cerebral, boli autoimune, infarct miocardic acut, anafilaxie, trombocitopenie, boli agravate de vaccin etc.

Avertismentele mai multor nume grele din domeniul sănătății și menirea științei

De asemenea, mai mulți experți din domeniul sănătății din întreaga lume au avertizat cu privire la pericolele vaccinării în masă, printre numele grele care au avut curajul de a ieși în față pentru a vorbi public, cu riscul de a fi denigrați, etichetați, cenzurați, însă refuzând să fie cumpărați, sunt fostul vicepreședinte Pfizer, dr. Michael Yeadon, conducător științific în domeniul alergiilor și bolilor respiratorii, în care a activat 32 de ani, virusologul Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, care a coordonat programul de vaccinare Ebola la GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), prof. dr. Christian Perronne, șef al Departamentului de Boli Infecțioase și Tropicale de la Spitalul Garches (Franța), fiind, timp de 15 ani, unul dintre principalii consilieri în domeniul sănătății publice din Franța, fiind și fost vice-președinte al Comitetului experților în vaccinuri la OMS pentru toată zona Europei, virusologul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru descoperirea virusului HIV, Alexandra Henrion-Caude, geneticiană, specialist în ARN, fost director de cercetări la Inserm (Institutul național francez al Sănătății și Cercetării medicale) și membră a comitetului etic pentru Île de France, dr. Sucharit Bhakdi, specialist german în microbiologie și epidemiologia bolilor infecțioase, care, din 1991 până în 2012, a fost directorul Institutului pentru Microbiologie Medicală și Igienă al Universității Johannes Gutenberg din Mainz, unde a fost profesor până la pensionare.

O parte dintre aceștia au întocmit, împreună cu un grup de medici reputați din alte țări europene, o scrisoare deschisă către Agenția Europeană pentru Medicamente, scrisoare în care ridică mai multe probleme, care trezesc îngrijorări, și cer ca acestea să fie examinate. „Există îngrijorări serioase, care includ, dar nu se limitează la cele evidențiate mai sus, potrivit cărora aprobarea vaccinurilor covid-19 de către EMA a fost o măsură prematură și nechibzuită și administrarea vaccinurilor a constituit și încă constituie o «experimentare pe oameni», o practică ce a încălcat și încă încalcă Codul de la Nürnberg”, scriu aceștia în încheierea scrisorii.

Printre problemele cele mai îngrijorătoare semnalate de medicii menționați mai sus sunt:
– vaccinarea cu un ser insuficient testat, experimental (după cum se menționează și în prospecte) a milioane de oameni care nu sunt în categoria de risc, care sunt sănătoși, este un nonsens și, mai mult decât atât, este foarte periculoasă:

• „vaccinarea aceasta ne aduce în pragul unui mare dezastru, pentru că presiunea pe care o exercităm asupra unui virus ce dezvoltă mutaţii repede prin vaccinuri este uriașă”, „cel mai dramatic aspect ar fi ca persoanele tinere să se vaccineze!”, „anticorpii produși de vaccin vor suprima această imunitate înnăscută pentru o perioadă lungă de timp” – Bossche;

• „Al doilea pericol: acest vaccin are câteva componente care pot cauza reacții alergice. Al treilea pericol constă în faptul că vaccinul poate duce la o progresie explozivă a unei reale infecții ulterioare, nu numai cu acest virus, dar și cu alte virusuri, cum ar fi cei gripali. (…) Al patrulea risc este reprezentat de bolile autoimune și de urmările lor, astfel încât se pot produce disfuncții embrionare, moartea fătului, dar și sterilitatea femeii” – dr. Sucharit Bhakdi;

• „[programul de vaccinare în masă] este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta asta. Pentru că vaccinarea creează variantele. … epidemiologii știu asta. Este ceea ce numim potențarea dependentă de anticorpi, ceea ce înseamnă că anticorpii favorizează o anumită infecție. Este clar că noile tulpini sunt create prin selecție mediată de anticorpi provocată de vaccinare” – Montagnier;

• „Nu este absolut deloc nevoie de vaccinuri pentru încetarea pandemiei. Nu am auzit niciodată un asemenea nonsens cu privire la vaccinuri. Nu vaccinezi persoanele care nu sunt în categoria de risc privind dezvoltarea unei boli. De asemenea, nu planifici vaccinarea a milioane de persoane sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în măsură considerabilă pe subiecți umani”; „Este o aberație ideea de transmitere asimptomatică și faptul că neavând simptome sunteți o sursă de virus”; „utilizarea pașapoartelor de vaccinare, împreună cu o «resetare bancară», ar putea provoca un totalitarism cum lumea nu a mai văzut vreodată” – dr. Michael Yeadon.

– de asemenea, este un nonsens vaccinarea cu aceste seruri când mortalitatea a scăzut la 0,05%: „Eu n-am mai văzut în istoria medicinii să se dezvolte în regim de urgență un vaccin pentru vaccinarea a milioane, miliarde de persoane pentru un virus care nu ucide decât persoane cu riscuri, care pot fi identificate și pe care le-am putea trata dacă le-am depista”; „când testezi 30.000 și treci la milioane, sunt efecte secundare care nu au fost văzute la cei 30.000 și care vor apărea. Se merge prea repede”; „[această tehnică – terapie genică cu ARN] nu a fost studiată cu adevărat nici măcar pe animal, deci omul va fi primul cobai de pe pământ pentru această tehnică”; „Se procedează invers, se pune piața economică înaintea științei și a medicinei.”; „Eu cred că există totuși niște reguli etice care sunt larg încălcate.” – Perronne;

– se subliniază că ele sunt în faza de studiu: „e în curs un test clinic, faimoasa eficiență de 95% reprezintă doar o cifră intermediară la care s-a ajuns urmărind alt obiectiv decât cel ce se aplică studiului pe doi ani până în 2023”; „cred că este de neconceput ținând cont de versatilitatea acestei molecule de ARN, de capacitatea ei de a interacționa cu o multitudine de molecule, să fie tăiată în fragmente care la rândul lor pot să facă tot felul de lucruri, etc. A utiliza această moleculă la indivizi sănătoși, din punctul meu de vedere, este nebunie curată!”; „Suntem într-un experiment total din moment ce nu cunoaștem toate efectele secundare care pot să apară pe termen scurt, mediu și lung ale unui astfel de experiment”; „există acest fenomen de ADE (amplificare dependentă de anticorpi) completat de ERD – bolile respiratorii amplificate. Aceasta înseamnă că se știe faptul că în momentul în care vaccinăm împotriva coronavirusului există riscul de a agrava boala. Este un aspect asupra căruia oamenii de știință au atras puternic atenția, arătând că este nevoie de un consimțământ informat specific pentru vaccinul anticoronavirus” – Alexandra Henrion-Caude.

Prin urmare, mai mulți oameni de știință au lansat avertismente cu privire la potențarea dependentă de anticorpi (antibody-dependent enhancement, ADE), fenomen prin care vaccinarea agravează boala ulterioară – cum au atras atenția și un grup de cercetători de la Universitatea din New York (NYU) și Tulane, la sfârșitul anului 2020 (a se vedea aici): „Vaccinurile covid-19 concepute pentru a provoca producerea de anticorpi cu rol neutralizant pot accentua sensibilitatea celor vaccinați la o boală [care poate deveni astfel] mai severă decât dacă nu ar fi fost vaccinați. (…) [riscul ADE] este suficient de bine ascuns în protocoalele studiilor clinice și în formularele pentru consimțământ folosite în studiile în desfășurare privind vaccinul covid-19, încât este puțin probabilă o înțelegere adecvată de către pacient a acestui risc, ceea ce împiedică consimțământul cu adevărat informat din partea subiecților în aceste studii”, subliniază aceștia. De asemenea, recent, un grup de 28 de experți medicali suedezi au cerut, într-o scrisoare deschisă, oprirea vaccinării în masă, în special a vaccinării celor tineri și a persoanelor sănătoase.

Virusologul Luc Montagnier evidențiază că așa-zisa soluție a vaccinării este în realitate (și) o mare afacere (…). Profesorul francez nu ezită să atragă atenția că vaccinurile pot fi uneori foarte nocive și subliniază că administrarea unui vaccin anti-covid ar risca să fie mortală pentru cei care ulterior ar contracta o banală gripă sau pentru bolnavii de cancer aflați în chimioterapie. El mai spune că interferența vaccinurilor cu alte boli sau tratamente este o chestiune foarte serioasă, ce este necesar să fie îndelung testată înainte de a lansa un vaccin care să fie diseminat populației lumii.”

De asemenea, sunt mulți medici care argumentează că mult mai eficiente sunt tratamentele antivirale specifice, existând și studii clare cu privire la eficacitatea, dar și la siguranța mai mare a acestora (din păcate, unele dintre acestea, ieftine și eficiente, nu se mai găsesc pe piață). La fel de grav este că medici care au vindecat mii de pacienți cu aceste tratamente au fost și sunt cenzurați și discreditați.

În afară de numele grele menționate, în toată lumea sunt astfel de medici, inclusiv în România, care nu fac decât să aducă aceste aspecte în dezbatere și să ridice niște întrebări, aceasta fiind până la urmă menirea științei. Într-un interviu pentru postul La Chaîne Info, profesorul Éric Caumes, șeful Departamentului de boli infecțioase de la spitalul Pitié-Salpêtrière din Franța, și-a exprimat rezervele puternice cu privire la vaccinurile dezvoltate în grabă. „Adică vorbim despre aspecte care rămân cunoscute doar prin comunicate de presă ale companiilor farmaceutice, sunt aspecte pe care nu le înțeleg”, a spus acesta, fiind unul dintre profesioniștii din domeniul sănătății care a crezut cel mai mult în pericolul SARS-coV-2 la începutul pandemiei în Franța.

Aceeași poziție o are medicul Louis Fouché, anestezist la spitalul Conception din Marsilia și membru al comitetului Réinfo Covid, medic care apare în documentarul „Hold Up”:
Nu am avut acces la aceste date, nu le putem monitoriza, nu există nicio evaluare inter pares [evaluare de către colegi experți] a rezultatelor, [evaluare] care este, în mod normal, un aspect indispensabil în știință”, a spus medicul Fouché.

Un alt medic, Tal Brosh, șeful Unității de Boli Infecțioase a Spitalului Samson Assuta Ashdod din Israel „a recunoscut că există riscuri nemaiîntâlnite și necunoscute în cazul vaccinurilor ARN-mesager, inclusiv reacții inflamatorii locale și sistemice care ar putea duce la afecțiuni autoimune. Un articol publicat de Centrul Național israelian de Informații despre Biotehnologie, o divizie din cadrul Institutelor Naționale de Sănătate, menționa printre alte riscuri biodistribuția și persistența manifestării imunogene induse; posibila dezvoltare de anticorpi auto-reactivi; și efecte toxice ale oricăror nucleotide non-native și componente ale sistemului de transport celular”.

Recent, Institutul Salk din Statele Unite a subliniat, într-un studiu publicat pe 31 aprilie, că proteina spike deteriorează celulele endoteliale din vasele de sânge, fiind vorba, de fapt, de o boală vasculară. „Oamenii de știință care studiază alte coronavirusuri bănuiau de mult timp că proteina spike contribuie la deteriorarea celulelor endoteliale vasculare, dar aceasta este prima dată când procesul este documentat.”

O întrebare fundamentală se ridică cu privire la consecințele acestei descoperiri pe care autorii o consideră esențială în explicarea apariției accidentelor cardiovasculare, atacurilor de cord, cheagurilor sau ale migrenelor suferite de unii pacienți. Într-adevăr, proteina spike din SARS-CoV-2, care se află în toate vaccinurile, ar fi cea care ar provoca efectiv aceste afecțiuni vasculare. Vaccinurile de pe piață și deținătorii unei autorizații temporare de introducere pe piață injectează proteina Spike sau declanșează producerea acesteia de către organism prin tehnologia ARN mesager. Această descoperire ar fi necesar, în mod categoric, să fie luată în considerare de către autoritățile de control (Agenția Națională pentru Siguranța Medicamentelor)”, atrag atenția jurnaliștii de la francesoir.fr.

În urma apariției acestui studiu, un grup de 57 de oameni de știință, medici și experți în politici publice au publicat un raport care pune la îndoială siguranța și eficacitatea vaccinurilor actuale covid-19 și solicită încetarea imediată a tuturor programelor de vaccinare.

Există încă mult prea multe întrebări fără răspuns cu privire la siguranța, eficacitatea și necesitatea acestor terapii covid-19. Acest studiu … ar fi bine să fie citit de toți oamenii, indiferent de perspectiva pe care o au cu privire la terapia genică sau vaccinuri. … Acest manuscris reprezintă un pas înainte în ceea ce privește asumarea responsabilității și circulația liberă a informațiilor cu privire la acest subiect crucial”; „Subliniem necesitatea unui dialog pluralist în cadrul politicilor de sănătate”; „Suntem convinși că omenirea merită o înțelegere mai profundă a riscurilor decât ceea ce este prezentat acum ca poziție oficială. Un dialog științific deschis este urgent și esențial pentru a împiedica erodarea încrederii populației în știință și sănătate publică și pentru a ne asigura că OMS și autoritățile naționale de sănătate protejează interesele umanității. Este o necesitate urgentă ca politicile de sănătate publică să revină la medicina bazată pe dovezi, pe baza unei evaluări atente a cercetărilor științifice relevante. Este imperativ să urmăm rigorile științei”, subliniază aceștia în raport, care poate fi citit și în engleză aici.

În ceea ce privește testele RT-PCR, există studii care arată lipsa de relevanță a diagnosticării virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul procedurii RT-PCR. OMS a publicat, în decembrie 2020, o notificare în care admite că un număr prea mare de cicluri de amplificare duce la rezultate fals pozitive.

Autor: Irina Bazon

 https://yogaesoteric.net/analiza-ce-s-a-petrecut-cu-romania-in-pandemie-si-unde-ne-aflam-acum-privire-retrospectiva-date-oficiale-studii-avertismente-ii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu