..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 septembrie 2021

Doi călugări au incendiat o antenă 5G, într-un sat din Franța. „Au acționat pentru bunăstarea umanității”

 de Alexandru Toader

  • Doi călugări francezi au dat foc la o antenă 5G.
  • Motivul incendierii este „protejarea populației de efectele nocive 5G”.
  • Incendiul a fost „un act izolat și o greșeală tinerească”. Cei doi au 39 și 40 de ani.

Doi călugări catolici din sud-estul Franței au fost acuzați că au dat foc la stâlpii rețelei de telefonie mobilă 5G, au declarat procurorii. Călugării, membri ai unei mănăstiri situate în Beaujolais, au declarat că au pornit în toiul nopții săptămâna trecută pentru a da foc primului din cele două antene pe care intenționau să le distrugă, în semn de protest față de presupusele riscuri pentru sănătate pe care le-ar prezenta aceste piloni, notează thelocal.fr.

În noaptea următoare, ei s-au aventurat pentru al doilea stâlp vizat, într-un sat vecin.

De data aceasta, poliția îi aștepta și i-a reținut chiar în momentul în care au început incendierea.

Pagubele reale provocate ambelor stâlpi au fost neglijabile, au declarat luni procurorii pentru AFP, dar călugării au fost acuzați de „distrugere și tentativă de distrugere cu un dispozitiv incendiar”.

Bărbații i-au spus unui judecător de instrucție că au vrut „să avertizeze populația împotriva efectelor nocive ale 5G”, a declarat pentru AFP procurorul orașului Villefranche, Laetitia Francart.

„Au vrut să acționeze pentru bunăstarea umanității”

Operatorii de telecomunicații spun că tehnologia mobilă ultra-rapidă va oferi transferuri de date radical mai rapide, oferind un impuls pentru numeroasele zone rurale din Franța care încă se luptă cu accesul lent și nesigur la internet.

Însă, aceștia s-au confruntat cu proteste locale în unele părți ale Franței împotriva antenelor 5G, pe fondul afirmațiilor că acestea reprezintă un pericol pentru sănătate.

Mănăstirea pare să susțină intenția celor doi călugări, dacă nu și actele lor de zel. Însă, cei doi sunt acuzați acum pentru „distrugere”, dar și pentru „asociere criminală”.

„Undele sunt foarte dăunătoare pentru sănătate, iar ei au vrut să acționeze pentru bunăstarea umanității”, a declarat o purtătoare de cuvânt a călugărilor pentru ziarul regional Le Progres.

Dar aceasta a spus că incendiul a fost „un act izolat și o eroare de tinerețe”. Cei doi au 39 și 40 de ani.

https://alephnews.ro/guvern/doi-calugari-incendiat-antena-5g-sat-franta/?fbclid=IwAR1QPQnb0fhMbZB3jP2wMKU4lyNgknpAmZlUfd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu