..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 septembrie 2021

Diana Șoșoacă cere să îi fie prezentate „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”

 


Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut să îi fie prezentate „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”.

Diana Șoșoacă a solicitat atât ministerului de Interne, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”, scrie newsweek.ro.

De asemenea, această cere dovezi și în cazul variantei Delta a coronavirusului, dar și demonstrarea faptului că vaccinurile „opresc și vindecă” varianta aceasta.

Ea a solicitat atât ministerului de Interne, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”.

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

Șoșoacă cere aceleași probe și-n cazul variantei Delta a coronavirusului, precum și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” varianta aceasta.

Senatoarea a solicitat răspuns scris și oral la această întrebare.

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, susținea, în decembrie 2020, Diana Șoșoacă.

YouTube a blocat contul oficial al Senatului României din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

Platforma YouTube a blocat canalul de YouTube al Senatului României, în urma intervențiilor antivacciniste ale senatoarei Diana Șoșoacă. Mai precis, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

Membrii Senatului fuseseră avertizați de platforma de internet încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, președinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.

https://www.gandul.ro/stiri/diana-sosoaca-cere-sa-ii-fie-prezentate-toate-dovezile-stiintifice-care-atesta-existenta-virusului-19690591?fbclid=IwAR248

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu