........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 august 2021

Reflecții ale unei ființe minunate

 de la Claudia Pani


Astăzi ca și ieri, FRICA dezbină dar și ucide.
Ignoranța divide, apoi ucide.
Moartea nu există; e o mare cacealma. Ai trăit și ai „murit” de multe ori în întreaga ta existență. Doar vehiculul (trupul) tău material este perisabil.
Sufletul și spiritul tău sunt nemuritoare. 
Să nu uiți niciodată că ești DIVIN și că în tine se află puterea de a evolua și de a te metamorfoza într-o ființă minunată. Când alegi IUBIREA, PACEA, BUCURIA și FERICIREA, te transformi în cea mai minunată și evoluată ființă.  
Amintește-ți originile, dar doar ca să afli de unde ai plecat, și să știi ce trebuie să alegi ca să nu te mai întorci din drum și să nu o mai ei de la capăt. 
Nu pierde timpul, activează puterea transformării tale, alege și crează-ți relitatea !
Nu uita că în tine stă puterea vieții și a morții, distrugerea sau evoluția ființei tale. 
TU EȘTI VIAȚĂ ❤️
ALEGE SĂ TRĂIEȘTI ACUM!
O viață frumoasă și împlinită tuturor ! ❤️
Claudia 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4515688501797603&set=a.172441092789054

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu