........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 iulie 2021

Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă

Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută sub numele de Baba Vanga, s-a născut la Strumica, Macedonia de Nord, pe 31 ianuarie 1911 şi a murit pe 11 august 1996.

Viața ei s-a schimbat de la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut vederea după ce o tornadă a aruncat-o la 400 de metri de locul unde se afla!

La 16 ani, a început să vadă ceea ce nimeni altcineva nu putea vedea și a început să facă previziuni, după ce a auzit voci dintr-o altă dimensiune, care i-au spus ce se va întâmpla în lume și cu anumiți oameni.

Ultimele profeții ale Babei Vanga

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.  

În 1996, ultimele cuvinte au fost adresate poporului nostru: „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, au fost cuvintele clarvăzătoarei cu puţin timp înainte să moară.

Potrivit viziunii sale, oceanul se va revărsa și vor exista inundații majore. 

A spus că poate apărea o nouă pandemie iar cea care există deja provocată de Covid 19, este exagerată intenționat. „Multe creaturi vii vor fi distruse aici. Nu numai asta, dar cei care supraviețuiesc (nota C.M.: vaccinații) vor muri de o boală gravă”, a spus Baba Vanga. 

Clarvăzătoarea a mai indicat că în 2021, Jupiter va avea un efect gravitațional ciudat care va atrage atenția specialiștilor și se va înregistra o activitate seismică și vulcanică semnificatiă
a planetei Pământ.

China va deveni o superputere mondială și că banii roșii vor începe să circule în lume. 

Baba Vanga a mai spus că începând cu 2028, spre Venus, va fi lansată anul câte o navă spațială. 

În 2033 gheața de la poli se va topi.

13 premoniţii care anunţă haosul
În 2023 se va schimba uşor orbita Pamântului.
În 2025 Europa va fi pustiită.
În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă.
În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.
În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.
În 2084 va avea loc renaşterea naturii.
În 2088 o noua boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în cateva secunde.
În 2097 boala va fi vindecată.
În 2100 soarele facut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei.
În 2111 oamenii vor deveni roboţi.
În 2125 Ungaria va primi semnale din afara spaţiului.
În 2154 animalele vor deveni pe jumătate oameni.
În 2167 va fi o nouă religie.

scrie romaniatv  

https://ombun.net/64467?fbclid=IwAR0UKiG3yP4BswOuZP_6oiDOsSfygjmuWZOsJaKH32GYDAZe2nXWYdU3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu