........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 iulie 2021

A înnebunit lumea !! - Chicago: Din august, elevii de 11 ani vor primi prezervative gratuite de la școală. Ce spuneți de asta?

 

America este de mult timp sub presiunea așa-zisei educații sexuale, în fapt o politică de sexualizare a minții copiiilor, de la vârste fragede.

Astfel, aflăm cu stupoare că autoritățile din Chicago au decis că, „pentru binele copiiilor”, acești vor primi, începând cu vârsta de 11 ani (adică din clasa a V-a), prezervative gratuite din partea școlilor elementare. Cu alte cuvinte, li se dau prezervative și sunt încurajați astfel să facă sex la o vârstă în care sunt imaturi emoțional, mintal și biologic

Cum e posibil? Păi, să vedem: Chicago este un fief al democraților, adică al neomarxiștilor, iar orașul are o primăriță gay, deci ideologia LGBT este un fel de biblie a comunității locale. Mai e nevoie de alte explicații?

Informația ne este oferită de Tribuna.us.

În acest context, vă puteți imagina ce se va întâmpla și în România, în următorii ani, dacă USR-PLUS și Iohannis vor reuși să impună, împotriva voinței majorității românilor, așa-zisa educație sexuală în școli, în realitate un paravan pentru îndoctrinarea copiiilor cu ideologia de gen și restul elementelor ideologice ale LGBT-iștilor…

Pentru că dacă ar fi doar educație sexuală, nu ar fi nicio problemă, cu condiția să fie predată la vârsta potrivită, adică așa, pe la 14 ani. Dar neomarxiștii vor sexualizarea copiilor și îndoctrinarea lor cu ideologia de gen încă de la grădiniță, un lucru extrem de periculos pentru dezvoltarea noilor generații!!!

Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu